Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

arkadaşlar bugün teknosa'dan aldığım modülü az önce aktive ettirdim. Telefondaki şahıs ilk ay full paket hediye olduğu için maxi paketin gelecek ay başlayacağını söyledi. Bu şekilde yaptıran oldu mu acaba ? Kampanya biterse mesela o zamana kadar, maxiye geçiş hakkımı kaybetme riskim var mıdır sizce ? Bir de 1 ay full + 24 ay maxi = 25 ay mı olacak o zaman dedim ve evet öyle dedi. Bana saçma geldi, nasıl oluyor acaba ?

Sadece modülümü aktif ettirdiniz yoksa maxi pakete de geçiş işemini yaptırdınız mı ?

Maxi pakete geçiş yaptıysanız, ilk ay full paket olarak tüm kanalları izleyebilirsiniz. Daha sonra otomatik olarak maxi paketten üyeliğiniz deva eder. Yalnız maxi paket üyeliğiniz bugün itibarı ile başlamıştır ve toplam 24 ay kullanabilirsiniz.

Maxi pakete aboneliğinizi başlatmadıysanız, 1 ay sonra telefon ile aboneliğinizi maxi pakete taşımak istediğinizi müşteri temsilcisine söylersiniz ve maxi pakete geçebilirsiniz. Toplamda 24+1 ay kullanmış olursunuz bu şekilde.

Yalnız 2. durumu tavsiye etmem. 1 ay sonra sizden ne fiyat isteyecekleri belli değil, yani sabit fiyat garantisi yok. Ayrıca modülüde aldığınız ve aktifleştirdiğiniz için nasıl olsa kullanıcımız mantığıyla sizden fahiş fiyatlar isteyebilirler.

Maxi pakete de geçirdim yani 199 lira çekildi karttan, ama ekim 18'de başlayacak dedi. O halde birinci dediğiniz gibi oldu ve 24 ay sürecek ki zaten öyle olsun yeterki kampanyadan yararlanmış olalım. Bu arada "bu kart bu modülün değildir" hatası alıyorum. Yine müşteri hizmetlerini arayacağız anlaşılan, kartı aktif mi ettiremediler nedir.

Evet 24 ay kullanacaksınız. Ödemeyi yaptıysanız bundan sonra herhangi bir şekilde ekstra ücret falan istemezler full paket aboneliğinizin bitiminde.

"Bu kart bu modülün değildir" hatası sık yaşanan bir sorun. Çözüm için sanırım müşteri hizmetlerini aramanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 19 Eylül 2012; 2:44:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Allied

Son Turuncu indirimle 191 liraya ben de giris paketi modulu almistim. Bugun kargom elime ulasti, 1 saat kadar once de dsmarti aktivasyon icin aradim. Ilk cikan musteri temsilcisi arkadasa teknosadan modul aldigimi, kampanya dahilinde 199 liraya full pakete gecmek istedigimi soyledim, mumkun degilse kutuyu acmadan iade edecegimi de belirttim. Musteri temsilcisi arkadas kampanyanin devam ettigini, kutuyu acip gerekli numaralari soylememi istedi, aktivasyonu gerceklestirdik. Aktivasyonun yarim saat sonra gerceklesecegini, kanallar acildiktan sonra tekrar aramami ve full pakete gecme islemini gerceklestireceklerini soyledi. Ben de tekrar arayinca baska musteri temsilcisi bu kampanyayi bilmez ve kabul etmezse diye usteleyince, hicbir sorun olmadan full pakete gecireceklerini soyledi.

Ancak korktugum basima geldi, sonra aradigim musteri temsilcisi, 199a maksi, 300e full paket mumkun, sizinki modul oldugu icin 199 full olmuyor dedi. Ben de olanlari anlatip israr edince takim liderine bagladi, onunla durumu konusunca ilk musteri temsilcisiyle olan ses kaydini dinleyecegini, 199a olur demisse full pakete gecireceklerini soyledi. 3 gun icinde yanit doneceklermis...

Yani siz siz olun, aktivasyon yaptirmadan once musteri temsilcisinin onayini muhakkak alin. Sonra basiniz agrimasin.

Hatirlarsaniz ses kaydini dinleyip bana geri doneceklerini soylemisti takim lideri. 8 gundur geri donmedikleri gibi her arayisimda baska bir takim lideri ben bizzat ilgilencem diyip ek sure istedi. Az once konustugum takim lideri ise ses kaydini dinlediklerini, benim belirttigim gibi musteri temsilcisinin 199a full pakete gecisiniz mumkundur demedigini soyledi. Ses kaydini bana da dinlettirmiyor. Mahkeme karari olmadan dinletemeyiz diyorlar. Beni yalanci durumuna dusurup full pakete gecisi yapmiyorlar. Bu kadar haysiyetsiz bir firma gormedim ben. Ne yapacagim bilmiyorum. Sanirim tuketici heyetine gidecegim.

• Iki senelik hd eglence ve sinema paketim mayista bitti.
    Hd+ ve sinirsiz internet icin aradim, kimse sallamadi, eski uye fiyati yeni uyeden daha pahi cikti, eski uye indirimi hakgetire,aksine canta keklik nasisa, cakmaca...
    Son denemelirimden birinde mt takim lideri ile gorusup donus yapti 62,tl .dedi peki dedi veyip tekrar ettirdim evet deyip onayladi ve hatta bekleyenler var deyip tersledi. Herneyse bayi alt katimda, yeni alici hazirladi, sistemde eski aboneligi iptal etti yenisini acti, fiyat dedim, abuk subuk rakamlar konustu 100tl leri bulan. Hemen. Mh ni arayip paket fiyatini sordum 89 dedi. Hemen yeni aboneligi iptal ettirdim servise, dilekce de postaladim, Eskiside iptal olmustu. Sahtekar Dsmart tan ugrasmadan zarar gormeden kurtulmus oldum. 10 gun oldu hicbir mt de aramadi, eski musteriyi ikna edip geri kazanmak icin. Simdi gidip DT ve ttnet alacagim. Tabi o zaman hemen dsmart arar is isten gecince. Bunlar gucunun yettigine sapliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet baba -- 19 Eylül 2012; 23:17:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2008 goldmaster hd reciver var yazın yine 1 sene uzattık tahaütü maxi+tüm hd ler açık sinema hd dahil

bendeki tv arkasında modül girişi var ben modül istesem para ödermiyim?
  • quote:

quote:

Son Turuncu indirimle 191 liraya ben de giris paketi modulu almistim. Bugun kargom elime ulasti, 1 saat kadar once de dsmarti aktivasyon icin aradim. Ilk cikan musteri temsilcisi arkadasa teknosadan modul aldigimi, kampanya dahilinde 199 liraya full pakete gecmek istedigimi soyledim, mumkun degilse kutuyu acmadan iade edecegimi de belirttim. Musteri temsilcisi arkadas kampanyanin devam ettigini, kutuyu acip gerekli numaralari soylememi istedi, aktivasyonu gerceklestirdik. Aktivasyonun yarim saat sonra gerceklesecegini, kanallar acildiktan sonra tekrar aramami ve full pakete gecme islemini gerceklestireceklerini soyledi. Ben de tekrar arayinca baska musteri temsilcisi bu kampanyayi bilmez ve kabul etmezse diye usteleyince, hicbir sorun olmadan full pakete gecireceklerini soyledi.

Ancak korktugum basima geldi, sonra aradigim musteri temsilcisi, 199a maksi, 300e full paket mumkun, sizinki modul oldugu icin 199 full olmuyor dedi. Ben de olanlari anlatip israr edince takim liderine bagladi, onunla durumu konusunca ilk musteri temsilcisiyle olan ses kaydini dinleyecegini, 199a olur demisse full pakete gecireceklerini soyledi. 3 gun icinde yanit doneceklermis...

Yani siz siz olun, aktivasyon yaptirmadan once musteri temsilcisinin onayini muhakkak alin. Sonra basiniz agrimasin.

Hatirlarsaniz ses kaydini dinleyip bana geri doneceklerini soylemisti takim lideri. 8 gundur geri donmedikleri gibi her arayisimda baska bir takim lideri ben bizzat ilgilencem diyip ek sure istedi. Az once konustugum takim lideri ise ses kaydini dinlediklerini, benim belirttigim gibi musteri temsilcisinin 199a full pakete gecisiniz mumkundur demedigini soyledi. Ses kaydini bana da dinlettirmiyor. Mahkeme karari olmadan dinletemeyiz diyorlar. Beni yalanci durumuna dusurup full pakete gecisi yapmiyorlar. Bu kadar haysiyetsiz bir firma gormedim ben. Ne yapacagim bilmiyorum. Sanirim tuketici heyetine gidecegim.

Alıntıları Göster
    Bugun itibariyle tekrar aradilar. Beklenmedik bir sekilde 199 liraya full pakete gecireceklerini soylediler. Ne degistigini sordum. Musteri memnuniyeti adina yaptiklarini soylediler, halen ses kaydinda musteri temsilcisinin oyle demedigini iddia ediyorlar. Saka gibi. Neyse, sonunda uzun ugraslar sonucu 191 tl + 199 liraya 2 yil full pakete gecmis bulunuyorum. Tum bunlari yasayacagimi bilsem o giris modulunu alir miydim? Tabiki hayir. Iade eden arkadaslar en dogrusunu yapmislar. Bir daha yanlarina yaklasmam dsmartin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allied -- 20 Eylül 2012; 22:05:39 >

• quote:

Bugun itibariyle tekrar aradilar. Beklenmedik bir sekilde 199 liraya full pakete gecireceklerini soylediler. Ne degistigini sordum. Musteri memnuniyeti adina yaptiklarini soylediler, halen ses kaydinda musteri temsilcisinin oyle demedigini iddia ediyorlar. Saka gibi. Neyse, sonunda uzun ugraslar sonucu 191 tl + 199 liraya 2 yil full pakete gecmis bulunuyorum. Tum bunlari yasayacagimi bilsem o giris modulunu alir miydim? Tabiki hayir. Iade eden arkadaslar en dogrusunu yapmislar. Bir daha yanlarina yaklasmam dsmartin.

hatırlarsanız aynı durum bana da olmuştu. ama bana hiç müşteri temsilcisi öyle demedi falan demeden 199 tl'ye vereceğiz dediler. ama gelgelim kredi kartını bir türlü kabul ettiremedik. haftasonu gidip bayiden ödeme yapacağım.

gelgelim aldıktan 2 gün sonra modül arızalandı ver servise gitti. oradan da değişime gitti.

yani daha d smart izlemek nasip olmadı.

• 199 TL ye Full paket alan arkadaşları referans gösterebilir miyiz isim verebilirler mi?
  • Aksam eve gidince smartidmi pm ile gonderirim

• quote:

Aksam eve gidince smartidmi pm ile gonderirim

Hocam sonradan sana da sıkıntı olursa sorun çıkarmasınlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

quote:

Hocam sonradan sana da sıkıntı olursa sorun çıkarmasınlar ?

Yok. Bisey olmaz. Ben zorla almadim, onlardan olur aldiktan sonra pakete gectim. Takim lideriyle saatlerce konustuk zaten. Gecisi geri alacak halleri yok.

• Arkadaşlar 199 TL ye full paket alan arkadaşlardan referans yardımı bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 23 Eylül 2012; 15:31:15 >
  • quote:

Size özel mesaj gönderdim referans için no gönderecek misiniz
  • Ayni gun aksam pm atmistim zaten. Hatta okundu gozukuyor. Neyse, tekrar gonderiyorum

• quote:

Ayni gun aksam pm atmistim zaten. Hatta okundu gozukuyor. Neyse, tekrar gonderiyorum

bana da gönderebilir misiniz ? aynı dert bende de mevcut
  • 2 aylık deneme sürem bitmişti.bugün aradılar.aylık 23 tl ye maxi pakete geçtim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: swell

Beyler dikkatli olun! Atlamayın hemen full paketlere sonrasını da düşünün şöyleki:
    Full paket aboneliği için arandım karşımdaki oparötör üyeliğimi istediğim zaman sonlandırabileceğimi bununda ekstra bir bedeli olmadığını söyleyip ikna etti beni nede olsa kanalları beğenmezsem kullanmayıp iptal edebilirim diye düşündüm. Paketi satın aldıktan sonra kanalları beğenmeyip sonlandırma talebiyle müşteri hizmetlerini aradım ne derse beğenirsiniz Varan 1 erken kapama fark ücreti alırlarmış . Hadi sineye çekip devam etsin dedim. Aylar sonra 1 yılım doldu gene kapatma talebinde bulundum varan 2 talebini önce müşteri hizmetlerine bildiriyorsun tabiki yetmiyor!! varan 3 sonra APS ile dilekçe yazıp ekine de nüfus cüzdanı fotokpisini ekleyip istanbula 5,5 TL para harcayıp mektup yazıyorsun tabi buda yetmiyor!! Varan 4 son durum ne diye müşteri hizmetlerini arıyorsun hala abonelik kapanmamış biz sizi arayıp sözlü talebinizi alacaz deyip gönderiyorlar!! (Daha arayacaklar!!!)
    Özet: Paket abonelikleri bataklık gibi bir girersen çıkmak mükmün deyil gibi. Bilginize...

Vallaha çok doğru ben iptal için bir aydır uğraşıyorum 24 ay taahhütlü almıştım, 24 ay sonunda cihaz senin olacak dediler sonra 172 TL istediler itiraz ettim haliyle itiraz ettiğim için iptal işlemim gerçekleşmemiş. Bu yüzden yeni fatura oluşturmuşlar. Savcılığa dilekçe verdim dolandırıldığım ve haksız yere para talep edildiği için hala uğraşıyorum. Bir reklam vardı kolay ulaşırsın zor vazgeçersin. Dsmart kolay alırsınz NAHHH iptal edersin :)

• Bu tarz sorunlarla uğraşmamak için en temizi Modüllü üyelik, parasını önceden veriyorsun ancak ne taahhüt nede M.H. iptal işlemleri yok uydu alıcı benim mi olacak yok kanal sıralamasıydı vs. hiç bir sorunla uğraşmıyorsun...
  • Kampanya sona ermis, artik maxi paket veriyorlar yillk 99 2 yilllik 199 tl ye.Bu kampanya da 1 hafta sonra bitecekmis.En az 8-9 musteri temsilcisi ile gorustum sonuc degismedi.1 yillik ilk ay tum kanallar acik 99 tl ye 3 taksit maxi paket+hd ye uye oldum.Abone olmak isteyenlerin bilgisine...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 199a full pakete geçen arkadaşlar banada referans verirse memnun olurum. bugün 20 dk sırf bu yüzden dsmart müşteri hizmetleri ile kavga ettim. tam teknosadan cihazı 339a giriş paketli cihazı alacaktım ama oradaki görevli kampanyadan tam emin olamadığı için dsmartı arayım dedim. 199a full paket olan kampanyayı ne ara değiştirdilerse maxiye çevirmişler. eski üye olduğum halde pek ciddiye alınmadım. referans olursa işe yarayacağını umuyorum. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamsin

quote:

Orijinalden alıntı: swell

Beyler dikkatli olun! Atlamayın hemen full paketlere sonrasını da düşünün şöyleki:
    Full paket aboneliği için arandım karşımdaki oparötör üyeliğimi istediğim zaman sonlandırabileceğimi bununda ekstra bir bedeli olmadığını söyleyip ikna etti beni nede olsa kanalları beğenmezsem kullanmayıp iptal edebilirim diye düşündüm. Paketi satın aldıktan sonra kanalları beğenmeyip sonlandırma talebiyle müşteri hizmetlerini aradım ne derse beğenirsiniz Varan 1 erken kapama fark ücreti alırlarmış . Hadi sineye çekip devam etsin dedim. Aylar sonra 1 yılım doldu gene kapatma talebinde bulundum varan 2 talebini önce müşteri hizmetlerine bildiriyorsun tabiki yetmiyor!! varan 3 sonra APS ile dilekçe yazıp ekine de nüfus cüzdanı fotokpisini ekleyip istanbula 5,5 TL para harcayıp mektup yazıyorsun tabi buda yetmiyor!! Varan 4 son durum ne diye müşteri hizmetlerini arıyorsun hala abonelik kapanmamış biz sizi arayıp sözlü talebinizi alacaz deyip gönderiyorlar!! (Daha arayacaklar!!!)
    Özet: Paket abonelikleri bataklık gibi bir girersen çıkmak mükmün deyil gibi. Bilginize...

Vallaha çok doğru ben iptal için bir aydır uğraşıyorum 24 ay taahhütlü almıştım, 24 ay sonunda cihaz senin olacak dediler sonra 172 TL istediler itiraz ettim haliyle itiraz ettiğim için iptal işlemim gerçekleşmemiş. Bu yüzden yeni fatura oluşturmuşlar. Savcılığa dilekçe verdim dolandırıldığım ve haksız yere para talep edildiği için hala uğraşıyorum. Bir reklam vardı kolay ulaşırsın zor vazgeçersin. Dsmart kolay alırsınz NAHHH iptal edersin :)

Aynısını bana yaptılar iki yıl sonra senin olacak kutu dediler bu ay iki yılı doldurduk adamlar 172 tl mülkiyet bedeli istiyorlar .iki yıl 240 lira kira verdik birde bu cihaz 412 tl ye geliyor biz malmiyiz bu fiyata daha iyisini alırım. Tweeterdan yazdım hemen döndüler dinleyin dedim telefon kayıtlarını bakalım ne olacak eğer kutuyu vermezler ise iptal edeceğim.satarken kandırılmışız..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.