Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12ay maxi paket 300tlden satılıyor dıye bılıyorum yarın bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle iyi bir modül kampanyası yapsa d-smart iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.nezir

şöyle iyi bir modül kampanyası yapsa d-smart iyi olacak.

300 liraya falan 2 yıllık maxi verseler iyi olur valla. Atv ve trt yi pırıl pırıl izleyip kanal d yi çamur gibi izlemek hiç içimden gelmiyor. En boy oranının ekrana uymaması da cabası. Kendi raitingleri de düşüyor.
  • forumdan biri d-smartın üst yöneticileriyle biriyle irtibata geçse foruma özel bir kampanya yapmazlarmı acaba? bayağıda alıcı çıkar.
  • yada arkadaşın aldığı gibi modül 2 yıllık 190TL(kargo ücretsiz) + 2yıl maxi paket 200TL + 2yıl full paket(+18 kanalları hariç) 50TL : 440TL. şimdi arsak kabul etmeyecekler arayıp ulaşamamak ayrı sorun.
  • 240+199+75 yaptılar bana. yeni aldım.
  • akadaşlar forumdaki fatih beyden aldım 299 tl yanında atlantada aldım çok memnunum
    http://www.sanalpazar.com/Dsmart-Hd-Modul-+-Maxi-Paket-Dukkan-Uyesi-Ol__isp4651976
  • sizinki 12 ay galiba....
    299/12=25 aylık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duykan

sizinki 12 ay galiba....
    299/12=25 aylık...

eski cihazdaki üyeligimi modüle geçirmediler çakallar halbuki hem modül ,hem üyelik alıcaklarken neyse
    yeni üyelik saydıkları için normal seneye uzattıgım zaman en az yüzde 10 düşecektir
  • eylül bası gibi aldım hd cihazı hemen aktive etmedim. Geçen hafta aktive ettirdim aradım 199tl vererek full fakate geçeyim diye birde ne desin artık full olmuyor maxi paket o fiyat. istemem dedim kalsın... 1 hafta da süre verdiler geçmek için bilmıyorum ama sıktı canımı!!!
  • Bende 1 yıl önce Teknosa'dan 199 tl ye modül almıştım.Vu Duo cihazımda kullanıyorum.26 sında 1 yıl bitti.
    Geçen hafta müşteri hizmetlerini aradığımda gerekli birim sizi arayacak dediler.Ama ne arayan var ne soran.
    Şu an kanallar açık.Acaba aramalarını mı bekleyeyim yoksa ben mi arayayım.
    Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?
  • Giriş paketi alıp full pakete yükseltince hd kanallar vb izleyebiliyormuyuz ? hd destekli uydu alıcımız olunca tabi.
  • Bı şekilde alabilirsek aylık 18 tl ye gelıyor.

Fakat internet kullanan birisi 59 tl ttnet yerine dsmart internet + hd full paketi 75 + 10 tl yalın ücreti 85 tl ye alabiliyor. Yani aylik 25 tl ye geliyor. 7*24 = 188 tl 2 senelik kar.Onlada cı destekli bir uydu alıcısı almanız gerekiyor zaten.

Bu işin tek karı 2 sene sonunda uydu alıcısının dsmart tarafından alınması yerine bizim olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Bı şekilde alabilirsek aylık 18 tl ye gelıyor.

Fakat internet kullanan birisi 59 tl ttnet yerine dsmart internet + hd full paketi 75 + 10 tl yalın ücreti 85 tl ye alabiliyor. Yani aylik 25 tl ye geliyor. 7*24 = 188 tl 2 senelik kar.Onlada cı destekli bir uydu alıcısı almanız gerekiyor zaten.

Bu işin tek karı 2 sene sonunda uydu alıcısının dsmart tarafından alınması yerine bizim olması.

bana kaldıda ne oldu hantal bir cihaz üstüne bissli kanallarıda açmıyorrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

quote:

Bende o açıdan bakıyorum.Aynı parayı verip araştırarak sağlam bir cihaz alıp en sonunda onun bizde kalması daha mantıklı gibi geliyor.Gerçi gold master lara baktığımızda mesela d smart ın hd için verdiği dtv 3500 ün özelliklerine yakın cihazlar 350 tl civarı.Diğer markalarıda araştırmak lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

quote:

Bende o açıdan bakıyorum.Aynı parayı verip araştırarak sağlam bir cihaz alıp en sonunda onun bizde kalması daha mantıklı gibi geliyor.Gerçi gold master lara baktığımızda mesela d smart ın hd için verdiği dtv 3500 ün özelliklerine yakın cihazlar 350 tl civarı.Diğer markalarıda araştırmak lazım.

ben atlanta hd aldım 10 gündür kullanıyorum çok hızlı bir cihaz 299 tl fiyatı var

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-T-Tuslu-Model-Hdmi-Hediyesi-Ile__isp4649295

• Paket almadan önce arttırım ücretini teyit etmek istedim cevaplar ;

Eglence paketine yukseltmek içn 200;

Maxi pakete yükseltmek için 300;

Full pakete yükseltmek için 500 tl fark istiyorlar

Bilimiyorum doğrudur belkide işlem yaparken arkadaşların söylediğini fiyatlar oluyordur belkide yanlış yere bakıyorlar ama işin saçmalığı kendilerinin bile net bir bilgiye sahip olmaması.Zaten d smart bayilerine gidince onlar hepten saçmaladı.

239 tl giriş paketi alıp aktif etmek için arıyınca yine bu fiyatları vermelerinden korkuyorum.Elimizde patlamaz inş
  • ben de modüllü üyeyim. 02/11/2012 de ful hd paket aboneliğim bitecek,aylık 19.99 tl ödüyorum. şimdi ne olacak, üyeliğim sona mı erecek yoksa adamların belirlediği fiyattan iptal faxı çekinceye kadar devam mı edecek, arayan soran da olmadı.
  • Bildiğim kadarı ile Modüllü üyeliklerde ödeme peşin olduğu için her hangi bir iptal faxı falan gerekmiyor, aramazalarsa sen ara fiyat iste
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.