Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kampanya sayfasında

Kampanya dahilinde üst pakete nasıl geçilebilirim ?

Kampanya dahilinde 1 yıllık Full Pakete 99 TL’ye, 2 yıllık Full Pakete 199 TL’ye geçiş yapabilirsiniz. ibaresi var paket dahilinde bir üst paket demiş ama altta kampanya dahilinde 2 yıllık full paket 199 diyor bu bir ?

ikincisi bu kampanya d smartın kendi kutusu ile sunduğu 2 yıllık giriş paketi yani modül ile satılan paket ile aynımı bilmiyorum

üçüncü olarakta böyle bir insertte 2 yıllık full paket diyorda geçirmiyorlarsa digitürk buradan tüm olabilecek mahkemeleri kazanır....

ancak en önemli olan konu daha önce modüllü veya cihazlı olarak bu işlemi yaptıran kişilerin şu anki durumu lütfen bilgi yazalım bende modüllü alıp 2 yıılık full e çevireceğim veya kutulu alıp 2 yıllık full alacağım hangisi oluyor net bilen yazsın yoksa yorum yapmayalım......

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

yaw kafa bulandırmayın deyip durmayın, bu işlemi yapmış olan varsa online işlemlerden bir zahmet açıp kontrol etsin. verilen linkte de zaten ilk ay tüm kanallar hediye diyor. bu işte iyi bir ittirmece var ama hadi hayırlısı. SD kanal olarak 24 ay taahhütlüyü bile 35tl'den bir firma HD full paketi 18,5 tlden veriyorsa ya iflas etmek üzeredir ve son kozlarını oynuyordur ya da işin içinde başka bir iş vardır. kendi günahını bile parayla satma kabiliyetine sahip bir firmadan bahsediyoruz unutmayın.

Tam öyle değil aslında. Çok benzeri Digiturk te de var. Mesela Digiturkte sadece Şampiyonlar paketi paketi olan yıllık taahhütlü HD bir abonelik için aylık 66 TL gibi bir fiyat çıkıyor. Fakat benim Mediamarktan aldığım Şampiyonlar Paketi içeren HD kutulu paketle aylık 42 TL ye geliyor. 500TL paket fiyatı.

Yani böyle şeyler imkansız olmayabilir.

arkadaşım digitürkün normal kampanya indirimi makul oranda. normalde aylık taahhütlü 45tl olan paketi %70 indirimle vermiyor yani. ayrıca bölge sorumlusunun ifadesini yazdım. hala inanmak isityorsanız hemen atlamayın şu işlemi yaptıranlardan online işlemlerde hangi paket göründüğünü bir öğrenin. benim de niyetim vardı ama yetkili birinden bu bilgileri alınca olayı uzaktan takibe aldım sadece. bakalım altından ne çıkacak.

• Bence full pakete çevirmeleri normal. Ben 538 liralık paketten satın almıştım bugün fatura geldi. 100 liraya yakın receiver kira bedeli almışlar.

Bu modülde gene aynı fiyata geliyor, bence mantıklı.
  • reciver i size ücretsiz vermiyorlarmıydı. bende o kampanyadan alıcaktım. 3 taksit yapıyorlar diye o anda uygun olmadığım için almamıştım.
  • Hayır öyle değilmiş, faturada kullanım bedeli olarak geçiyor. Bakalım 2 sene sonunda ne olacak. Sözleşmede receiver süresiz D-Smart'a aittir yazıyor.
  • bende 199 dan alıp full pakete çevirmek istiyorum...şu konuya tam bi aydıklık getirelim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce MH ile görüştüm.
    FULL PAKET ÜYESİSİNİZ dedi.
    Onlıne işlemleri de sordum.
    Cam modül üyeleri online işlemlerden yararlanamıyor dedi.
    Yani bu kampanya var ve aylık bu fiyata geliyor.
    Üstelik bayide full paket olduğunu söyledi ve ben işlemlerimi bayiden yaptım.
    Ama her bayi yapar mı bilmiyorum.Benimki tanıdık dost işi oldu.

• bende meraktan müşteri hizmetlerini aradım...sorular ve cevaplar..

- 1 yıllık giriş paketi(modüllü) alıp full pakete yükseltebilir miyim yükseltirsem ücreti ne olur dedim?
    - evet yükseltebilirsiniz...ücret olarak da 1 yıllık giriş paketi aldıysanız 1 yıl full paket için ekstra 99 tl fark ödersiniz...eğer 2 yıl giriş paketi aldıysanız 2 yıl full paket içinde ekstra 199 tl ödersiniz...
    - modülü aldığım yerin önemi var mı diye sordum?
    - herhangi bir sorunu yok istediğiniz yerden satın alabilirsiniz dedi...

yani arkadaşlar 2 yıl boyunca modüllü olarak aylık 16.6 tl ye full paket kullanmış olacaksınız...Bilginize...

• Arkadaşlar dikkat!!!

Yukarıda verilen linkler, başka bir kampanyanın şartlarını anlatan linkler...

Yani teknosa'da satılan giriş paketli modüllerle ilgili şartları anlatır linkler değil...

Full paket üyesisiniz denilen arkadaşlar lütfen 1 aydan sonra da, yani 2 yıl boyunca tamamen full paket üyesi olarak mı kalacağız diye sormalı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar dikkat!!!

Yani teknosa'da satılan giriş paketli modüllerle ilgili şartları anlatır linkler değil...

Full paket üyesisiniz denilen arkadaşlar lütfen 1 aydan sonra da, yani 2 yıl boyunca tamamen full paket üyesi olarak mı kalacağız diye sormalı bence...

Türkçe bu kadar anlaşılmaz değil kardeş.
    DSMART PAKETİM NEDİR,HANGİ PAKETİ KULLANIYORUM?
    CEVAP: BEYEFENDİ FULL PAKETİ KULLANIYORSUNUZ.
    Yani burdan ne çıkarıyorsunuz?
    Eğer maxi paket olsaydı şöyle derdi:2 YIL MAXİ PAKETİ KULLANIYORSUNUZ.BİR AY FULL PAKET HEDİYE.

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar dikkat!!!

arkadas insanların kapasını karıstırma...bizzat aradım görüştüm yukarda da yazdım anlamıyor musun birdaha yok şöyle sorun yok böyle sorun demeye...birazda kendin ara araştır...biz bilgilerimizi paylasıyoruz...
  • Ayrıca CAM MODÜL üyeleri online işlemlere giremiyor.
    Hem bu forumda konu geçmiş,hem de MH teyit etti.
    Dsmart bayisine giderek cep telefonu nosu ile de paket bilgisini öğrenebilirsiniz.
    MH aramaya gerek yok.

• Hakarete varan yollara girmeye gerek yok, sonucu belli...

Ben zaten geçen hafta aradım sordum, 199 TL'ye mümkün olmadığını söylediler...

Ben "link" konusunda ısrarcıyım, verilen link başka kampanyaya ait, ispatı çok kolay!

Siz yaptırdıysanız, güle güle kullanın.
  • Teknosa'dan Dsmart modül aldım. Full pakete yükselttim. Toplam 390 lira. Fakat yayını bir türlü açamadılar. "Bu kart bu modülün değildir" uyarısı alıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. biz gerekeni yaptık, size teknik servis gönderelim diyorlar. 30 TL servis ücreti varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Teknosa'dan Dsmart modül aldım. Full pakete yükselttim. Toplam 390 lira. Fakat yayını bir türlü açamadılar. "Bu kart bu modülün değildir" uyarısı alıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. biz gerekeni yaptık, size teknik servis gönderelim diyorlar. 30 TL servis ücreti varmış.

Buna ne derler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Dogruysa guzel haber ( dogru derken size inaniyorum elbe5 ama damartin sagi solu belli olmaz)

Benim lcd de modul olmadigindan ben HD uydu alicisinin bedava verildigi kampanyadan aldim, bununda full paket HD ayligi 22 tl ye geliyor , buda pesin , yani fatura vs. Derdi yok, 3 taksit yapiyorlar...

Demekki teknosa daki giris hd modul kampanyasiyla bizimkinin sartlari ayni gorunuyor sistemde , 1-2 kisi daha denerse ve basarirsa sorun ortadan kalkar en ucuza full HD izleyebilirsiniz...

Merhaba,
    aynı kampanyadan alan bir arkadaş cihaz kirası adı altında fatura geldiğini söylemiş,
    size herhangi bir fatura geldimi? Cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Bence full pakete çevirmeleri normal. Ben 538 liralık paketten satın almıştım bugün fatura geldi. 100 liraya yakın receiver kira bedeli almışlar.

Bu modülde gene aynı fiyata geliyor, bence mantıklı.

reciver kirasının geçtiği mesajda bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Teknosa'dan Dsmart modül aldım. Full pakete yükselttim. Toplam 390 lira. Fakat yayını bir türlü açamadılar. "Bu kart bu modülün değildir" uyarısı alıyorum. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım. biz gerekeni yaptık, size teknik servis gönderelim diyorlar. 30 TL servis ücreti varmış.

Bugün 5. arayışımda müşteri hizmetlerindeki kadın ile geçen diyalog:

BEN- Teknosadan modül aldım. Öğle saatlerinde aradım etkinleştirme yaptık. Kanallar hala açılmadı.
    MH- Bilgilerinizi kontrol..vs..vs.. Kartı çıkarın, kuru bir bezle silip geri takın dedi.
    BEN- Modülü çıkarıyorum. Kartı çıkardım. Kuru bir bezle sildim. Geri takıyorum. AAA!!! çalıştı!
    BEN- Bu nasıl oldu da kuru bir bezle silince çalıştı?
    MH- İlgisi yok. Ben burdan kartı tanıttım.

Yani daha önce görüştüğüm 4 müşteri temsilcisi geri zekalıymış. Becerememiş. Olay bu. Şu anda sorun yok.

• Bana kira ücreti falan gelmedi.
    Zaten modül ve kartı giriş paketi ile teknosadan aldım.Neden kira ücreti gelsin ki.

• bu modüllü kampanyaya alternatif olarak linkteki kampanya nasıl sizce. peşin ödemeli d smart ile full paket 20 liraya geliyor ve iki sene sonunda uydu alıcısı bizim oluyor.

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-tam-2-yillik-hd-firsati
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.