Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uydu alıcısı olanlar için mi geçerli bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Uydu alıcısı olanlar için mi geçerli bu?

Evet.
    Modüllü hd uydu alıcın varsa kullanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu modülü aktivasyon sırasında full değilde maxi paket yapmak istesek olur mu ve ne kadara yapıyorlar? Bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

Merhaba arkadaşlar bu modülü aktivasyon sırasında full değilde maxi paket yapmak istesek olur mu ve ne kadara yapıyorlar? Bilgisi olan varmı?

Olur ama kampanya kapsamında olmadığı için muhtemelen Full Paket'ten daha yüksek bir ücret ödemeniz gerekir.
  • Teknosa'nın haftasonu kampanyasından D-Smart modülü alıp da eline ulaşan oldu mu?

Ben Cumartesi gecesi aldım, Pazar gününden beri "Kargoya verilmek için beklemede" diyor. Neyi bekliyorlar anlamadım???
  • Şimdi bu teknosa daki 239TL lik D-Smart modüllü paket üzerine 199 TL lik Full Paket yapma muhabbetini 100% alabiliyor muyuz? Şansımıza cins birileri gelir yapmazsa zor durumda kalmayalım.

Bu işi (199TL lik full yapma) önceden bir bayiye elimizde teknosa modülümüzle gidip kendisinden teyit alıp, bayi ile de halledebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Şimdi bu teknosa daki 239TL lik D-Smart modüllü paket üzerine 199 TL lik Full Paket yapma muhabbetini 100% alabiliyor muyuz? Şansımıza cins birileri gelir yapmazsa zor durumda kalmayalım.

Bu işi (199TL lik full yapma) önceden bir bayiye elimizde teknosa modülümüzle gidip kendisinden teyit alıp, bayi ile de halledebilir miyiz?

Benim de tam tereddütte kaldırım durum bu...
  • Ben az önce arayıp mh lerinden teyit aldım. 199 tl full paket alabilirsiniz dedi.
  • elimde 11 aylık hd maxi paket var. ilgilenenler pm atabilir. fiyat 200 tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Şimdi bu teknosa daki 239TL lik D-Smart modüllü paket üzerine 199 TL lik Full Paket yapma muhabbetini 100% alabiliyor muyuz? Şansımıza cins birileri gelir yapmazsa zor durumda kalmayalım.

aynı gün upgradi yapmanız gerekiyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

quote:

quote:

Aynı gün derken, bence Teknosa dan satın alınan gün değil ama ilk aktivasyon yapılan tarihte yapılması gerekiyor olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enemy

quote:

quote:

Aynı gün derken, bence Teknosa dan satın alınan gün değil ama ilk aktivasyon yapılan tarihte yapılması gerekiyor olabilir.

evet aktivasyon günü

• arkadaşlar, konuyu araştırdım. normalde 199 TL'ye bir üst pakete geçiş yapılabiliyor yani full pakete değil. şu anda full paket seyredilmesinin nedeni kampanya gereği ilk ay tüm kanallar açık olduğundandır. 1 ay sonra 199 TL'ye full pakete yükseltiğini sanan arkadaşlar giriş paketinin bir üstü paketi kullanıyor olduklarını göreceklerdir. lütfen heyecan yapmayalım ve sakin olalım. gerçekten full pakete yükseltme ise 500 tl fark ile olmaktadır. yani toplamda 739 TL ödemeniz gerekiyor. Yine de aylık 30 tl gibi bir maliyet oluyor düşünenler alabilir. full pakete geçtiklerini sananlar online işlemlerden paketlerini kontrol etsinler. yoksa 1 ay sonra sürprizle karşılaşacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

arkadaşlar, konuyu araştırdım. normalde 199 TL'ye bir üst pakete geçiş yapılabiliyor yani full pakete değil. şu anda full paket seyredilmesinin nedeni kampanya gereği ilk ay tüm kanallar açık olduğundandır. 1 ay sonra 199 TL'ye full pakete yükseltiğini sanan arkadaşlar giriş paketinin bir üstü paketi kullanıyor olduklarını göreceklerdir. lütfen heyecan yapmayalım ve sakin olalım. gerçekten full pakete yükseltme ise 500 tl fark ile olmaktadır. yani toplamda 739 TL ödemeniz gerekiyor. Yine de aylık 30 tl gibi bir maliyet oluyor düşünenler alabilir. full pakete geçtiklerini sananlar online işlemlerden paketlerini kontrol etsinler. yoksa 1 ay sonra sürprizle karşılaşacaklardır.

Evet arkadaslar online islemlerden kontrol edin, insanlari yanlis yonlendirmeyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

arkadaşlar, konuyu araştırdım. normalde 199 TL'ye bir üst pakete geçiş yapılabiliyor yani full pakete değil. şu anda full paket seyredilmesinin nedeni kampanya gereği ilk ay tüm kanallar açık olduğundandır. 1 ay sonra 199 TL'ye full pakete yükseltiğini sanan arkadaşlar giriş paketinin bir üstü paketi kullanıyor olduklarını göreceklerdir. lütfen heyecan yapmayalım ve sakin olalım. gerçekten full pakete yükseltme ise 500 tl fark ile olmaktadır. yani toplamda 739 TL ödemeniz gerekiyor. Yine de aylık 30 tl gibi bir maliyet oluyor düşünenler alabilir. full pakete geçtiklerini sananlar online işlemlerden paketlerini kontrol etsinler. yoksa 1 ay sonra sürprizle karşılaşacaklardır.

Evet arkadaslar online islemlerden kontrol edin, insanlari yanlis yonlendirmeyelim...

Kendi kataloğunda bile var bu kampanya.
    Ben bayi aracılığı ile yaptım.
    Araştıran arkadaş nerden araştırmışta 1 ay hediyeymiş.Açıklarsa ben de dsmartın elimdeki kataloğunu yayınlayacağım burda.
    Katalogtan alıntı:
    "GİRİŞ PAKETİ,nin üzerine ,avantajlı fiyatlarla üst pakete geçme fırsatı. 1 YILLIK FULL PAKET,i 99 TL'ye,yada 2 YILLIK FULL PAKET 199 TL'ye alabilirsiniz."

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

Kendi kataloğunda bile var bu kampanya.
    Ben bayi aracılığı ile yaptım.
    Araştıran arkadaş nerden araştırmışta 1 ay hediyeymiş.Açıklarsa ben de dsmartın elimdeki kataloğunu yayınlayacağım burda.
    Katalogtan alıntı:
    "GİRİŞ PAKETİ,nin üzerine ,avantajlı fiyatlarla üst pakete geçme fırsatı. 1 YILLIK FULL PAKET,i 99 TL'ye,yada 2 YILLIK FULL PAKET 199 TL'ye alabilirsiniz."

keşke online işlemlerden kontrol edip sonucu buraya yazsaydınız. zaten sizin de yazdığınız gibi üst pakete geçiş 199TL diyor. yani full pakete geçiş yazmıyor. full pakete de geçebilirsiniz ancak onun maliyeti farklı. burada kelime oyunu var. aslında 199 TL'den başlayan fiyatlarla üst paketlere geçiş imkanı tarzı birşey yazmaları gerekirdi ve yapılan işlem de bu zaten. işlem yaptırıp da online işlemlerde full paket kullanmadıklarını gören arkadaşlar 1 hafta içinde cayma hakkını kullanabilir ve paralarını iade alabilir. 1 haftayı geçenler için geçmiş olsun. nereden araştırdım konusuna gelince dsmart bölge sorumlusu arkadaşımdır. forumda bu konuyu okuyunca dün sohbet ederken aklıma geldi sordum. maalesef müşteri hizmetlerinde bazı uyanıkların mevcut kampanyayı insanlara farklı anlattıklarını ve bazen satış primi kapmak için bu tür yollara başvuranları ancak müşterilerden gelen şikayetler üzerine tespit edip haklarında işlem yapabildiklerini söyledi. bu kampanyada ilk ay tüm kanallar açık olduğundan insanlar gerçek full pakete geçtiğini sanıyor. uyanıklık yaparak ucuza seyrettiğini sanan vatandaş aslında ava giden avlanır durumuna düşüyor. bu durumu dsmart olarak bilseler bile şikayet gelmedikçe işlem yapma gereği duymadıklarını sonuçta satış için her yol mübahtır prensibi geçerli olduğunu söyledi. en azından bu furyada 1000-2000 abone yapılır, abone abonedir ve satış primidir. bu durumu digitürk kazandınız diye radyolardan saçma sapan yarışmalarla millete itelenen aboneliklere benzetti arkadaş. haklısın dedim radyoların digitürk satma yarışına girdiği o dönemde baya insan keklenmişti. hatta forumlarda insanları uyarmak için konular açılmıştı. ama yine de çok sayıda satış yapılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 30 Ağustos 2012; 9:27:25 >

• Şu konuyu bir netliğe kavuştursak iyi olur?

199TL ye Full paket e geçenler, online işlemler den durumlarını kontrol edip bilgi verirlerse seviniriz. Teşekkürler.
  • D-Smart'ın kendi sitesinde Full Paket diyor, üst paket lafı filan geçmiyor, kafa bulandırmayalım...

http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-tam-2-yillik-hd-firsati
  • yaw kafa bulandırmayın deyip durmayın, bu işlemi yapmış olan varsa online işlemlerden bir zahmet açıp kontrol etsin. verilen linkte de zaten ilk ay tüm kanallar hediye diyor. bu işte iyi bir ittirmece var ama hadi hayırlısı. SD kanal olarak 24 ay taahhütlüyü bile 35tl'den bir firma HD full paketi 18,5 tlden veriyorsa ya iflas etmek üzeredir ve son kozlarını oynuyordur ya da işin içinde başka bir iş vardır. kendi günahını bile parayla satma kabiliyetine sahip bir firmadan bahsediyoruz unutmayın.
  • quote:

yaw kafa bulandırmayın deyip durmayın, bu işlemi yapmış olan varsa online işlemlerden bir zahmet açıp kontrol etsin. verilen linkte de zaten ilk ay tüm kanallar hediye diyor. bu işte iyi bir ittirmece var ama hadi hayırlısı. SD kanal olarak 24 ay taahhütlüyü bile 35tl'den bir firma HD full paketi 18,5 tlden veriyorsa ya iflas etmek üzeredir ve son kozlarını oynuyordur ya da işin içinde başka bir iş vardır. kendi günahını bile parayla satma kabiliyetine sahip bir firmadan bahsediyoruz unutmayın.

Tam öyle değil aslında. Çok benzeri Digiturk te de var. Mesela Digiturkte sadece Şampiyonlar paketi paketi olan yıllık taahhütlü HD bir abonelik için aylık 66 TL gibi bir fiyat çıkıyor. Fakat benim Mediamarktan aldığım Şampiyonlar Paketi içeren HD kutulu paketle aylık 42 TL ye geliyor. 500TL paket fiyatı.

Yani böyle şeyler imkansız olmayabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.