Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugün 239 tl 8 taksit giriş full HD paket aldım.Sonra bayiye gittim ve (oradan mh daha çabuk ulaşıyorlar) bayi mh arayıp önce normal aktive yaptırdı (mh bilgilerimi alacağı zaman ben telefonla görüştüm) sonra pc den 199 full 2 yıl HD yaptı.Ödemeyi bayiiye 3 taksit yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herifler beni ne aradılar nede bir çözüm sunabildiler! güyya kayıt aldılar!
    geçen Perşemde den beri çözüm yok!

Modülü kartla birlikte P.tesi günü yetkili Bayiye verdim,oldu-oldu,olmadı kaldırın atın dedim

Modül Garantim varmış ve 11/10/2012 de bitiyor; bu arada uzattığım lanet full paket ise 2013 Mart ta bitiyordu!!

Ne DT ne de DS bundan sonra

Paranla rezil olmak buna denir;hizmeti sat,parayı kap,sonra dirsek ülen varmı böyle
    bir sistem diyeceğim ama var tabiki! DT/DS için bir dünya şikayetler boşuna değilmiş

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Herifler beni ne aradılar nede bir çözüm sunabildiler! güyya kayıt aldılar!
    geçen Perşemde den beri çözüm yok!

Modülü kartla birlikte P.tesi günü yetkili Bayiye verdim,oldu-oldu,olmadı kaldırın atın dedim

Modül Garantim varmış ve 11/10/2012 de bitiyor; bu arada uzattığım lanet full paket ise 2013 Mart ta bitiyordu!!

Ne DT ne de DS bundan sonra

Paranla rezil olmak buna denir;hizmeti sat,parayı kap,sonra dirsek ülen varmı böyle
    bir sistem diyeceğim ama var tabiki! DT/DS için bir dünya şikayetler boşuna değilmiş

++

hocam hiç bugüne kadar aldığınız bir ürün arızalanmadı mı ? perşembeden beri dediğiniz 6 gün olmuş teslim ettiğinizden beri 2 gün olmuş,
    sonuçta Türkiyede tamir için verilen yasal süre 1 aydır ve bu süreyi hizmete eklemekle mükellef karşı taraf bence şuanki şikayetiniz yersiz olmuş kusura bakmazsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Beyler bugün 239 tl 8 taksit giriş full HD paket aldım.Sonra bayiye gittim ve (oradan mh daha çabuk ulaşıyorlar) bayi mh arayıp önce normal aktive yaptırdı (mh bilgilerimi alacağı zaman ben telefonla görüştüm) sonra pc den 199 full 2 yıl HD yaptı.Ödemeyi bayiiye 3 taksit yaptım.

hocam senin dediğin bayiyle görüştüm ve yapıyoruz dedi yarın gidip alacağım modülü artık m.hizmetleri yapmazsa havale filan bişekil hallederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

quote:

Beyler bugün 239 tl 8 taksit giriş full HD paket aldım.Sonra bayiye gittim ve (oradan mh daha çabuk ulaşıyorlar) bayi mh arayıp önce normal aktive yaptırdı (mh bilgilerimi alacağı zaman ben telefonla görüştüm) sonra pc den 199 full 2 yıl HD yaptı.Ödemeyi bayiiye 3 taksit yaptım.

hocam senin dediğin bayiyle görüştüm ve yapıyoruz dedi yarın gidip alacağım modülü artık m.hizmetleri yapmazsa havale filan bişekil hallederim :)

Benim bayiden aktivasyon yaptırmamın 2 sebebi vardı:
    1- MH ulaşmanın zorluğu
    2- Kredi kartı bilgilerimi telefondan vermek istemeyişim.
    Siz de bunları gerekçe gösterebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

1- MH ulaşmanın zorluğu

m.hizmetlerine artık çok kolay ulaşılıyor 850li bir numaraya geçtiler 1 dk bile sürmüyor hocam yani ben ikidir aradığımda öyle oldu son günlerde , umarım telefonda halledebilirim ve gerek kalmaz bayiye ulaşmaya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1- MH ulaşmanın zorluğu

m.hizmetlerine artık çok kolay ulaşılıyor 850li bir numaraya geçtiler 1 dk bile sürmüyor hocam yani ben ikidir aradığımda öyle oldu son günlerde , umarım telefonda halledebilirim ve gerek kalmaz bayiye ulaşmaya.

• Kanun , yonetmelik ciktimi bilmiyorum ancak , musteri hizmetlerinin belli bir zamanda yetkiliye ulasmasi gerekliligi gelince 1-2 yada mevzuatta kac dk. Max. Sure belirlenirse musteri temsilcisiyle konusabileceksiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani dostlarim olmaz boyle bisey imkansiz bu diyenler nerede

• bende modüllü üyeyim 3 eylülde bitiyor aboneliğim... aramalarını bekliyorum full paket hd yi bu fiyata isteyeceğim bakalım verecekler mi
  • Gercekten arkadasimiz guzel bir acik yakalamissin:)

Module uygun alicim veya module uygun tv olsa gercekten 60 + 40 = 100 tl daha ucuza full paket hd alamadigim icib kahrolurdun :)

Acik yakinda kapatilir, elinizi cabuk tutun...

Simdi detaylica yazarsan insanlar bu yolu takip ederler...

Teknosadaki urun nedir , aktivasyon vs. Ucreti varmidir, birde musteri temsilcisi kimse onunla gorusturun almak isteyenler uygun fiyata edinsinler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Gercekten arkadasimiz guzel bir acik yakalamissin:)

Module uygun alicim veya module uygun tv olsa gercekten 60 + 40 = 100 tl daha ucuza full paket hd alamadigim icib kahrolurdun :)

Acik yakinda kapatilir, elinizi cabuk tutun...

Simdi detaylica yazarsan insanlar bu yolu takip ederler...

Teknosadaki urun nedir , aktivasyon vs. Ucreti varmidir, birde musteri temsilcisi kimse onunla gorusturun almak isteyenler uygun fiyata edinsinler...

hocam bence bu açık değil receiverlıyı 538e veriyor modüllünün 438 olması normal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 17 Ağustos 2012; 19:30:28 >
  • Bence acik, yoksa mh ye aordugunuzda soylerdi, sistem modullu giris hd.yi , normal uydu alicili giria hd olarak goruyordur, yoksa dsmart reklam yapardi, yada teknosada ayrica bilgi olurdu;)

Mesela siz nasil ogrendiniz? Illaki mh aradiniz paket yukseltmek istediniz falan, sansiniza acigi bilen biri denk gelmis yardimci olmustur die dusundum ben, ama dsmarttan herwey beklenir :)

• quote:

Bence acik, yoksa mh ye aordugunuzda soylerdi, sistem modullu giris hd.yi , normal uydu alicili giria hd olarak goruyordur, yoksa dsmart reklam yapardi, yada teknosada ayrica bilgi olurdu;)

Mesela siz nasil ogrendiniz? Illaki mh aradiniz paket yukseltmek istediniz falan, sansiniza acigi bilen biri denk gelmis yardimci olmustur die dusundum ben, ama dsmarttan herwey beklenir :)

sorun yok arkadaşlar huzurlu birşekilde alabilirsiniz boşyere fazla para bayılmayın :)

teknosadan modülü aldım 3-4 saatte aktivasyon tamamlandı tv açılınca m.hizmetlerini aradım 199tlye okdir.
  • quote:

Bence acik, yoksa mh ye aordugunuzda soylerdi, sistem modullu giris hd.yi , normal uydu alicili giria hd olarak goruyordur, yoksa dsmart reklam yapardi, yada teknosada ayrica bilgi olurdu;)

Açık yok.Dsmartın en son kataloğunda bile var.Kampanya stoklarla sınırlıdır diyor.Yalnız 40 tl aktivisyon ücretinden bahsedilmiş katalogta.Arkadan fatura göndermesimler.

• quote:

quote:

Açık yok.Dsmartın en son kataloğunda bile var.Kampanya stoklarla sınırlıdır diyor.Yalnız 40 tl aktivisyon ücretinden bahsedilmiş katalogta.Arkadan fatura göndermesimler.

plastik kutusunda aktivasyon ücretsizdir diyor hoca smartkartın içinde bulundugu zaten ben arayıp sordum almadan önce merak etme :)

• quote:

quote:

quote:

plastik kutusunda aktivasyon ücretsizdir diyor hoca smartkartın içinde bulundugu zaten ben arayıp sordum almadan önce merak etme :)

Çok iyi oldu bu haber.Sağol.

• arkadaslar aktivasyon bedava. modul girisli kendi uydu aliciniz var ise serverden bile ucuza geliyo....isrerseniz kayit bile yapabilirsiniz..arkadasimfa samsung 102 ekran modul girisli tv.vardi..taktim butun dsmart karsimda...uydu cihazi olmauanlar icin 538 tl de iyi fiyat...

• arkadadlar bide metin kaya diye biri var musteri hixmetlerinde onu isteyin telefona o biliyo ben anlattim kendisine. yoksa %90 ı bilmiyo musteri hizmetlerinin..detay icin lutfen ilk mesaji bi zahmet okuyuverin....

• ben nasil mi ogrendim....ilk olarak 45tl idi full paket...ben aslinda pazarlik icin aradim..25 tl yapin dedim...ama adam ismi aklimfa degil bana direk modul al full pakete gecir 18tl ye geliyo dedi omce inanamadim sonra 2_3 defa aradom musteri hizmetlerini kimse bilmiyo...son ra metin kaya ile gorustum onu ikna ettim hatta bana dedi bunu bilgi dagarcigima ekliyom dedi yani benden bisey ogrendi..iste metin kaya biliyo o yuzden metin kayayi arayin diyorum kib....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.