Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler, sayesinde 199 lira daha verip full pakete geçtim, ancak[simage][/simage] ortada bir açık filan yok 1 ay önce geçiş yapmak istediğimde mümkün değil diyorlardi, bayagi bi uğramıştım, sanırsam yeni bir kampanya sözkonusu nihayetinde cihaz filan vermeden sadece modülle 439 lira da iyi para. Tekrar Teşekkürler.
  • Stoklarla sınırlı bir kampanya. Katalokta var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-tam-2-yillik-hd-firsati

arkadaşlar bu kampanya da var ama ..299+199+40 538 tl cihazlı kampanya...hangisi kafanıza yatarsa...
  • dün arakdaşa modül almaya gittik.bayiye.
    2yıllık giriş +hd 239 tl dedi.maxi 540,full 740tl.
    199tl farkla full yapamazmıyız zdiye sordum.aradı biyerleri sordu olmaz dediler.
    burdaki teknosadada modül yok.
    teknosa söyleyip getirtsek kesin yapabilirmiyiz full ?
    bayideki modüller boş modül.bayide paket eklecekleri için full yapamayız.
  • Bu modülü dreamboxta kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Bu modülü dreamboxta kullanabiliyor muyuz?

5600, 5620, 7000, 7020, 7020hd ve 8000 modellerinde sorunsuz kullanılıyor. yani CI (common interface) olan modellerde. (bende 7020 var)
  • Teknosa turuncuda alirsaniz suan 18.5 tl degil 16 tl ye geliyor full HD paket...

Alacaklar kacirmasin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozen yuksel

evet arkadaşlar yanlış duymadınız aylık 18.3 tl ye ful paket izleyebilirsiniz..nasıl mı?

1: bahsettiğim olay modüllü üyeliktir

2: önce teknosadan 2 yıllık hd giriş paketli modül alıyorsunuz 239 tl ye(bonusa falan 8 e bölüyo peşin fiyatına)

3:bu modülü modül girişli uydu alıcınıza takıyosunuz..ve aktivasyon için dsdmart Mih i arıyorsunuz...yalnız aktivasyon yaparken full pakete geçmek istediğinizi belirtiyorsunuz.çünkü belirtmezseniz hd giriş paketine aktive eder.

4:daha sonra 199 tl ye full pakete geçiyorsunuz ve bunu 3 taksite bölebiliyor dsmart

allah razı olsun dsmartı aradığımda ilk çıkan mih bana bu yöntemi söyledi hatta mih teki çoğu çalışan bunu bilmiyor..ısrar edin full pakete geçeceğim diye
    yalnız sadece teknosadan alınan 2 yıllık hd giriş paketli modul kampanyasında geçiş oluyor bilginize

239+199=439
    439/24=18.3 tlhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

Başlığı değiştir istersen. Turuncu indirimde 191 lira modül; 199 lira da full paket farkı ile 16 lira 25 kuruşa full paket oluyor. Daha ne olsun? :) Günde bir gazete alsanız aylık gazete masrafı bile daha fazla...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan_seyfic

quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Bu modülü dreamboxta kullanabiliyor muyuz?

5600, 5620, 7000, 7020, 7020hd ve 8000 modellerinde sorunsuz kullanılıyor. yani CI (common interface) olan modellerde. (bende 7020 var)

500s`de kullanamam o zaman

• MH mutlaka arayıp sorun.Ona göre alın.
    Kampanya stoklarla sınırlı diyordu katalogta.
    Sonra mağdur olmayın arkadaşlar.

• Bu işi becerebilen arkadaşlar hangi dsmart bayine gidip bu işi halettti söyleyebilir mi/pm atabilir mi?
  • modül atlanta hd boxta kullanılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

modül atlanta hd boxta kullanılıyor mu?

Evet kullanılıyor.
  • tekrar 239 a çıkmış bu gün
  • Merhaba,
    Az önce 239TL'ye 2 yıllık modül üyeliği satın aldım. Müşteri Hizmetleri ile de görüştüm, 199TL'ye 2 yıll Full + HD üyelik açtırıldığını teyit etti. Ürün elime ulaştığında hemen gerekli işlemi yaptıracağım.

Haber veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • elimde 2008 üyelikli hd dsmart var, full paket için 29 tl diyorlar, modüle mi geçsem sizce ?
  • 29 çok fazla full paket için. Bu paketi almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro2

elimde 2008 üyelikli hd dsmart var, full paket için 29 tl diyorlar, modüle mi geçsem sizce ?

Merhaba,
    Bende de 2009 HD cihaz var. 24,99 TL'ye Full paket izliyorum. Modül üyeliği çok daha cazip bu durumda.
  • Modullu tv yada uydu aliciniz varsa , dsmart taahhut bittiyse hemen bu kampanyadan yararlanin, size 16-18 tl teklif gelecegini hic sanmiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALET BU SANIRIM
    DIGIMASTER PVR 5000 HD + DSMART MODÜL UYDU ALICI

SİTEDE YIL BELİRTİLMİYOR AMA BU ARADA İNDİRİM SONA ERMİŞ HATTA
    299 TL OLMUŞ. BENDE 29TL MAXİ PAKET DÜN BAŞVURU YAPTIM YARIN ALACAKTIM
    HİÇ BULAŞMAYAYIM.(KONU DIŞI BENİ FORUMDAN KİM SİLDİ BE..2007 ÜYESİYDİM Bİ BAKTIM EN SON BANLANMIŞIM TEKRAR AYNI İSİMLE ÜYE OLDUM ENTERESAN.)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.