Şimdi Ara

Aylık 6000 tl gelirle hangi aracı alırsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes veya BMW alirdim bu dunyaya daha kac kere gelecez ???

"" YAK ULAN YAK AZİNA S*ÇIM BEN CALİSİM SEN YE ""

Ali Can abimizi izleyin ve yasamayi ogrenin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Mercedes veya BMW alirdim bu dunyaya daha kac kere gelecez ???

Valla ne yalan söyleyeyim,bazen benim de içimden geçmiyor değil ama bu gelire lüks mü kaçar bmw filan bilemiyorum.Sonuçta 150 bin tl yi gözden çıkarmak gerekiyor.

• C max picasso scenic vs

• 100-150bin çok fazla. Bütçenize en uygun 65-70.000₺ bence

• Geleceğinizi hipotek ettirmek yerine biriktirerek ve model yükselterek ilerlemenizi öneririm nacizane
  • tarumok kullanıcısına yanıt
    Sıfırsa evet. İkinci el olacaksa ve satma gereği yoksa passat hariç diğer d segmenti araçlarada bakılabilir. Örn Latitude, İnsignia, Mondeo, 508, C5 vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

100-150bin çok fazla. Bütçenize en uygun 65-70.000₺ bence

Ben de öyle düşünüyorum.70 bin tl ye en mantıklı geniş dizel sedan ne alınabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Mercedes veya BMW alirdim bu dunyaya daha kac kere gelecez ???

Valla ne yalan söyleyeyim,bazen benim de içimden geçmiyor değil ama bu gelire lüks mü kaçar bmw filan bilemiyorum.Sonuçta 150 bin tl yi gözden çıkarmak gerekiyor.

115-120 Cla veya f30 bulursunuz dert etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Sıfırsa evet. İkinci el olacaksa ve satma gereği yoksa passat hariç diğer d segmenti araçlarada bakılabilir. Örn Latitude, İnsignia, Mondeo, 508, C5 vs..

Özellikle passatı neden elediniz?Diğer önerileriniz de çok güzel araçlar.Ama sınırı nedir bu işin.Yani ben ekonomik olarak kasılmadan,alabileceğim en iyi aracı almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

Ben de öyle düşünüyorum.70 bin tl ye en mantıklı geniş dizel sedan ne alınabilir?

2. El mondeo, c5 bakın. Çok rahat edersiniz. Birde araç otomatik mi olacak?

Aynı ben;) Kredisini ödediğim bir evim var, toplam 6 bin tl gelirimiz var, 2 ve 5 yaşlarında iki çocuğum var ve geçen haftada jetta mı teslim aldım

• Birikmiş nakitiniz yok ise çok fazla ve uzun süre borçlanıp yüksek faiz ödemek hele şu zamanda büyük risk .. Bence c sınıfı 2. El yaptığınız km göre dizel benzin yada lpg araç alıp tasarruf durumuna göre ilerleyen zamanlarda begendiniz aracı almak daha mantıklı hem yüksek faiz ödemekten kurtulursunuz. Hemde tasarrufunuzu yatırıma çevirip kazanç sağlayabilirsiniz.

• Kamuda calisiyorsaniz pahali bir arac almamanizi oneririm sonra hakkinizda dedikodular baslayabilir. 50 bin tlye kadar bir arac bakin ve mercedes audi bmw volvo vw markalarindan uzak durun dedikodu cikmasinin sebebidir bunlar.
    Pahalı diye yoksa o da güzel araç ama fazla abartılıyor. Tabi sizin seçiminize kalmış. İkinci eli önemli değilse diğer araçlara bakın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

quote:

Manuel de olur otomatikte.Jetta mantıklı geliyor.30 bin tl kadar da nakit çıkarabilirim.Sanırım en mantıklısı 70-80 bin tl bandında bir araç bakmak.Ama seçim çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

Birikmiş nakitiniz yok ise çok fazla ve uzun süre borçlanıp yüksek faiz ödemek hele şu zamanda büyük risk .. Bence c sınıfı 2. El yaptığınız km göre dizel benzin yada lpg araç alıp tasarruf durumuna göre ilerleyen zamanlarda begendiniz aracı almak daha mantıklı hem yüksek faiz ödemekten kurtulursunuz. Hemde tasarrufunuzu yatırıma çevirip kazanç sağlayabilirsiniz.

Saygıya değer bir açıklama.Teşekkürler.Ama şu dünyaya bi daha mı gelicez görüşleri var ya:) Aklımı çeliyor bazen!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

quote:

Manuel de olur otomatikte.Jetta mantıklı geliyor.30 bin tl kadar da nakit çıkarabilirim.Sanırım en mantıklısı 70-80 bin tl bandında bir araç bakmak.Ama seçim çok zor

Otomatik olacaksa jettayı ele. Manuel olursa olabilir. Ama yerinde olsam direk 2. El D sınıfı otomatik alırdım. Ama vw,seat,Skoda dan uzak durun (otomatik olacaksa).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respectformuslims -- 6 Eylül 2015; 22:46:33 >

• Bmw 316i m paketli estoril mavi rahat alınır 2. elden 120-130 arasına

• quote:

Aylık 2500 yetiyor.3500 tl kalıyor.Şu an için fazla gider yok.Ama zaman ne gösterir bilemem.Evet eşim ve ben maaşlı çalışıyoruz kamuda

Mevcut aracınız var mı? Belki parayı daha mutlu olmak için harcayabilirsiniz, mesela giyim, eğlence, oyuncak, tasarruf, sağlık, seyahat, ev/araç bakımı ve modifikasyonlar, vs. Benim çocukları araba, ve 4x4 SUV tutuyor, o yüzden uzun seyahatler için 2005 Chrysler Voyager MPV/Minivan araç aldım. 2000 Astra 1.4 var, LPG taktırdım, ağır bakımı yaptırdım, süspansiyonu modifiye ettim, maaliyeti yeni bir araca göre çok hesaplı. Arabamda çocuk koltuğu var, kışın kar lastiği var, vs. 2500TLye, ulaşım, beslenme, faturalar (elektrik, su, haberleşme), temizlik, giyim, bakım dahilse, nasıl besleniyorsunuz? Et, süt, peynir, bal, meyve, sebze fasulye, vs. alıyor musunuz? Turkiş in yaptığı son çalışmada 4 kişilik aile açlık sınırı için beslenme 1300TL civarı.

• Suvlara bakın bence 60-70 bin limit ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.