Şimdi Ara

Aylık 6000 tl gelirle hangi aracı alırsınız? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2015 YENİ KASA FORD MUSTANG 5.0 GT alıp garaj yaptırıp koyacağım yatırım olacak gelecekte antika olacak. 1 sene daha çalışıp 66k yaklaşık 2.el km si çok olan porch veya evo 8 bitti :D.
  • Adam 2 çocuğum var demiş millet hb araç tavsiye etmiş...
    Ben olsam orta donanım 1.2 tsi octavia alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

Alın 2 el temiz bir Accord bana dua edersiniz

Tabi dua ederiz accordun 15 litrelerde yaktigini gorunce bol bol dua ederiz sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F30 3.20ie.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

aylık 2 bin tl araba için ödeme yapabilirseniz, 48 ay 96 bin tl eder. güzel bir vw alabilirsiniz.

o paraya da bir zahmet sıfır araba alınsın

Nasıl olcak 0 faizlimi

• Ayda 6000 tl gelire özellikle 0km bmw,mercedes,audi,volvo vs. öneren arkadaşların çalışıp para kazandıklarını düşünmüyorum.Ayrıca bu kişinin iki tane çocuğu varken.

Zevke bağlı olarak,C sınıfı herhangi bir sedan hertürlü ihtiyacı görür diye düşünüyorum.
    Abartmanın alemi yok gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asla Volkswagen'den şaşmamak lazım. Ve en kral arabalardan olan Volkswagen CC alırdım ben öyle bir gelirim olmuş olsaydı.

Hayal gibi bir araç
  • 6,000 gelir dediğin giderler düşüldükten sonra ki net kalan mı yoksa direkt maaş tutarı mı???
  • lütfen fakirler konudan çıksın. konuyu kastırmayın
  • Aylık 6500 tl gelirim var. Geri kalan durumlarım sizinkiyle benzer. Geçen şubata kadar 2013 civic'im vardı. Ancak o tarihte aracımı sattım üzerine de kredi çekip ev aldım. Şuan linea 1.3dizel aracım var. Borcum bitince de c segmenti bir sıfır araç düşünürüm.

Yani bizim seviyemizdeki aileler için hem ödemeleri hem de yürütme giderlerini göz önünde bulundurursak C segmenti max 90bin tl civarındaki araçlar idealdir. 4kişilik bir ailesiniz. Gurbette çalışan, tayinci memur olduğunuzu var sayarsak iç hacim, yakıt, ve vergi sizin için önemli olmalı. Bu durumda naçizane tavsiyem "ford C-max 1.6 tdci, mümkünse titanium x" olacaktır.

• Çok saçma bir konu olmuş, aylık 7500 lira gelirimiz var kenara 1000 lira bile zor koyuyoruz başka adama baktığım zaman 5000 lira geliri var kenara 3000 lira koyuyor nasıl beceriyor anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Çok saçma bir konu olmuş, aylık 7500 lira gelirimiz var kenara 1000 lira bile zor koyuyoruz başka adama baktığım zaman 5000 lira geliri var kenara 3000 lira koyuyor nasıl beceriyor anlamıyorum

Aynı durumdayız kardeşim. Hala degistiremedik arabayı

• quote:

Orijinalden alıntı: eko33

1 aylık maaşınla telefon, 1 yıllık maaşınla araba, 5 yıllık maaşınla ev alacaksın bitti gitti

Aylık 6.000 lira geliri olan adam ne telefon alsın be hocam iPhone 6S Plus 128 GB bile kurtarmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

Alın 2 el temiz bir Accord bana dua edersiniz

Tabi dua ederiz accordun 15 litrelerde yaktigini gorunce bol bol dua ederiz sana

Bisiklet alın az yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Bi aracın fiyatı ne kadar fazla ise onu yürütmek için gereken para miktarı da fazla oluyor. Arabayı almakla iş bitmiyor onun için sadece aracın fiyatını değil servis ve yedek parça fiyatlarimi , kronik sorunları vs inceleyip almak gerekir diye düşünüyorum

Harika ve kaliteli bir yorum.Fakat hayatı ertelemek te ne kadar doğru bilemiyorum.İnsan en iyisini alıp kullanmak istiyor.Aynı zamanda ayağını yorganına göre uzatma meselesi.Dünyaya bir daha mı gelicez görüşü.İşte hepsi bir keşmekeş.şimdi 120 bin tl ye araç alırım şöyle arkadan itişli.Fakat sonra ne gerek vardı dermiyim bilmiyorum.Hata yapmak istemiyorum.Belki ticaretle uğraşsam korkmazdım bu kadar ama maaşlı çalışınca garanti adım atmak istiyorum

Ne almaya karar verdiniz acaba, merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.