Şimdi Ara

Aylık 6000 tl gelirle hangi aracı alırsınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben 3200 TL ile 1800 TL konut kredisi oduyorum 2 çocuk biri okula gidiyor arabam Passat b8 şimdi birde Mercedes c180 2011 alayim diyorum
    6000 TL gelirim olsa E 180 aşağısına binmem herhalde : )
    MEMURUM sadece ufak tefek al SAT yapıyorum daire falan zaten o ödenen kredi elimde patlayan daire seçim sonucundan dolayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birikmiş yoksa direk 100bin borcun altına girmeyin hocam. 4 sene vadeli 100k çekseniz 2800 civarı borcu olur.

kaskosu sigortası bakımı vergisi yakıtı yıkaması otoparkı derken aylık en az 700de gideri olur.

etti 3.500 TL

sizin 3500 eşinizin 2500 kazandığını varsayıyorum.

4 sene boyunca araba için çalışmak istemezsiniz.

50bin civarı 2. el temiz bir araç bakmanızı öneririm..

onun borcu bitince o zamanki durumunuza göre model yükseltirsiniz..
  • aylık 6.000 tl gelirle, para biriktiripde pekala bi araba alabilirsiniz. Bence çok borcun altına girmeyin.

• Mercedes b150

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6000 gelirle ben olsam LPG li otomatik bir Corsaya binerdim.30-35 e alınır ikinci el.2 tane çocuğunuz varmış,Allah uzun ömürler versin onlara.Bir araba için 100 bin liralarda borca gireceğinize,çocuklarınız için biriktirip yatırım yapmak daha mantıklı olur.
  • Hocam çok şükür bende de imkânlar var, hatta 150.000 liraya Cabrio bakıyordum. Vazgeçtim. Premium markaların HB araçlarına yöneldim. Şu an 118i ile 116d ED arasında kaldım. Diyeceğim şu ki; Geleceğini düşün, arabaya 100.000 liradan fazla verme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biriside dememiş ikinci el ucuz bir araç alıp,kalan parayı ev almak için kullanmayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B9 a4 gelecek quattro sundan bir tane alın derim. 6000 lira maaş güzel bir araba alırsınız.

Çok harcamak istemem derseniz dolusundan a3 sedan veya mercedes b180 olabilir. C180 de olabilir.

Düşünür müsünüz audi-mercedes gibi premium markaların yanında bilemem ama megane 4 ve talisman gelecek dizel 1.6 160hp benzinli 1.6 200hp. Vergi düşük beygir tork yüksek. Arabalar da güzel. Birde onlara bakın derim ama gelmesi bulur birkaç ayı.

• Cevaplayan herkese teşekkür ederim.Ülkenin şu anki durumunu göze alırsak 6000 tl gelir ülkemiz şartların da iyi bir gelir midir? 100 bin tl tutarındaki bir araç bizi yorar mı bilmiyorum.3500 tl ben, 2500 tl de eşim alıyor.Premium araç bize çok mu lüks olur bilemiyorum.Sonra çevreden tepki alırım diye de korkmuyor değilim.

• crdi accent blue al, 2.0tdı kovalarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Yarınımı ve çocuklarımı düşünür macera aramaz VW Passat alırdım.

• Millet ölen askerinin derdinde, adam 6000 liraya ne alacağım peşinde.
  • hocam 6 binlira maaşla hemen hemen istediğiniz her aracı alırsınız. örneğin VW Passat, BMW 3.20, Mercedes 180 CDI v.s.
  • Biraz kenarda para tutmak lazım. Anaya babaya kardeşe lazım olur,

E yeni B8 passat aldım veremem demek ayıp olmaz mı... Veren el alan elden üstündür, maaş yüksek olduğu halde sürekli kıt kanaat geçinmek dışarıdan da hoş görünmez bence.
  • Honda civic alırım manual

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Millet ölen askerinin derdinde, adam 6000 liraya ne alacağım peşinde.

Merak etmeyin.Ben de en az sizin kadar şehitlerimizin derdindeyim.Allah askerimize yardım etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Biraz kenarda para tutmak lazım. Anaya babaya kardeşe lazım olur,

E yeni B8 passat aldım veremem demek ayıp olmaz mı... Veren el alan elden üstündür, maaş yüksek olduğu halde sürekli kıt kanaat geçinmek dışarıdan da hoş görünmez bence.

İşte bu yüzden en uygun aracı bulmaya çalışıyorum.Alabileceğimin en iyisini de almak istiyorum kendimi kasmadan

• octavia 1.4 tsi veya civic sedan lpg'li al, keyfine bak.

honda civic sahibiyim.
  • 4 kisilik ailenin ne harcadigina bagli araba taksitine ne ayirabiliyorsun yani bunu bilmemiz lazim bizde 4 kisilik bi aileyiz sadece elektrik su market manav yani normal giderlerimiz 6000tlden fazla aylik bu herkese gore degisiklik gosterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

4 kisilik ailenin ne harcadigina bagli araba taksitine ne ayirabiliyorsun yani bunu bilmemiz lazim bizde 4 kisilik bi aileyiz sadece elektrik su market manav yani normal giderlerimiz 6000tlden fazla aylik bu herkese gore degisiklik gosterir

Şöyle anlatayım;
    Aylık 2500 tl net kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.