Şimdi Ara

Aylık 6000 tl gelirle hangi aracı alırsınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
7.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

150 BİN TL YE KADAR GOLF AL YOLLARIN KRALI SEN OL <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 katı gelirle Vw T4 biniyoruz.Bizimki de fazla abartı herhalde bilemiyorum.Hala iş görüyor+ duygusal bağ

Edit yarısı aylık gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 7 Eylül 2015; 17:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yerinizde olsam Sw bir araç alırım cebimde kalan parayida atarım bir kenara 5 sene sonra yeni araç alırım
  • Mantıken astra sedan yada i30, şartlar zorlanırsa insignia

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Yaklaşık 2 katı gelirle Vw T4 biniyoruz.Bizimki de fazla abartı herhalde bilemiyorum.Hala iş görüyor+ duygusal bağ

Edit yarısı aylık gider

T4 candır
  • Airapper A kullanıcısına yanıt
    aklıma geldi girdim biraz daha video izledim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw 1.16d
  • vag grubu tercih ederdim ..
  • Bence sedan megane işinize yarar.Yavaş yavaş ya model yükseltirsiniz yada eğitime fln harcarsınız.

• arabanın hası Lada Samara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Mercedes veya BMW alirdim bu dunyaya daha kac kere gelecez ???

"" YAK ULAN YAK AZİNA S*ÇIM BEN CALİSİM SEN YE ""

Ali Can abimizi izleyin ve yasamayi ogrenin derim.

Yakması neyse de vergisi var asıl adamı yiyip bitiren, yoksa yakıt o kadar dert değil bence.

316i lerin vergileri 945 tl fazla değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

aklıma geldi girdim biraz daha video izledim

Gunluk izlemezsem rahat edemem

• f30

• D segment premium bi arac alırdım. E segmentte alınabilir keyif için ama gidip te bi passat, mondeo vs almsszdım asla.

• Skoda superb

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Yaklaşık 2 katı gelirle Vw T4 biniyoruz.Bizimki de fazla abartı herhalde bilemiyorum.Hala iş görüyor+ duygusal bağ

Edit yarısı aylık gider

T4 candır

Tabii lan bir fotoğraf da koyalım

Aylık 6000 tl gelirle hangi aracı alırsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

Birikmiş nakitiniz yok ise çok fazla ve uzun süre borçlanıp yüksek faiz ödemek hele şu zamanda büyük risk .. Bence c sınıfı 2. El yaptığınız km göre dizel benzin yada lpg araç alıp tasarruf durumuna göre ilerleyen zamanlarda begendiniz aracı almak daha mantıklı hem yüksek faiz ödemekten kurtulursunuz. Hemde tasarrufunuzu yatırıma çevirip kazanç sağlayabilirsiniz.

Saygıya değer bir açıklama.Teşekkürler.Ama şu dünyaya bi daha mı gelicez görüşleri var ya:) Aklımı çeliyor bazen!

İşte o çelinme anlarında 2 ufaklığın geleceği gelsin gözünüzün önüne. Tabi aynı düşüncede olmayabilirsiniz.

Çok kıpti, pinti değilim, gelirim iyi, kira derdim yok, ama sırf bu dediğim hikaye yüzünden (bi tane de bende var 3,5 yaşında) 9 yaşındaki doblo ile idare ediyorum. Gerçi biraz da ilk sahibi olmanın avantajı.

• Eğer hiç birikiminiz yoksa Kasım ayını bekleyin asker bir tanıdığınız varsa oyak tan 24 ay 0 faizle bir dizel Megane veya Fluence alın borcu bitince satın. Birikiminiz varsa biraz oto vites honda alın. Eğer 40-50 000 tl kenarda varsa en çok kanınız neye kayniyorsa onu alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

Eğer hiç birikiminiz yoksa Kasım ayını bekleyin asker bir tanıdığınız varsa oyak tan 24 ay 0 faizle bir dizel Megane veya Fluence alın borcu bitince satın. Birikiminiz varsa biraz oto vites honda alın. Eğer 40-50 000 tl kenarda varsa en çok kanınız neye kayniyorsa onu alın.

Aslında Bmw 3 serisi yeni kasa çok hoşuma gidiyor.Ama bu gelire fazla mı gelir bilemiyorum.Çünkü şöyle bir araştırdım 2012 modelleri bile 100000 bin tl üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarumok -- 7 Eylül 2015; 21:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

Eğer hiç birikiminiz yoksa Kasım ayını bekleyin asker bir tanıdığınız varsa oyak tan 24 ay 0 faizle bir dizel Megane veya Fluence alın borcu bitince satın. Birikiminiz varsa biraz oto vites honda alın. Eğer 40-50 000 tl kenarda varsa en çok kanınız neye kayniyorsa onu alın.

Aslında Bmw 3 serisi yeni kasa çok hoşuma gidiyor.Ama bu gelire fazla mı gelir bilemiyorum.Çünkü şöyle bir araştırdım 2012 modelleri bile 100000 bin tl üzerinde.

Bende de 2 çocuk var eğitimleri arttıkça sıkıntı olabilir. Bu yüzden bence birden bmw ye kalkismayin derim. Hepinizi topu 2 yıl binecek siniz ve elinizde 60.000tl para olacak alirsiniz o zaman bmw 3 ü. Tercih sizin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.