Şimdi Ara

Aylik 7.000 USD yetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yahu aylik 4500 TL (1200) geicnemiyorum diyen arkadasa saldiranlardan sonra aylik 6500 tl ile gecinemiyorum diye arkadasa saldiranlar cikti yuh diyorum benim ortalama gleirim aylik 10 bin USD ve yetmiyor

kimse kusura bakmasin, oyle aylik 10 bin USD ile dogmadik, cok kotu sartlarda okuduk yasadik calistik, cok sukur simdi durumlar iyi
    ve pahali zevklerimiz olmasin mi? pahali bi arabaya binmeyelim mi? her 3-4 ayda bir farkli bir ulke gezmiyelim mi ?

sizin gibi surunup, olelim mi yani ?

aylik su paraya bu paraya geciniyorum diyenler, gidin isinize yahu , para olmasa bizde o miktara gore yasariz ama 10 bin USD yermiyor kardesim, bi Luis Vitton cuzdan olmus 1000 USD, bi valentino ayakkabi olmus 800 USD eee, bi mekanda masa tutmak olmus 2-3 bin USD ayda 2 ciksan , 2 alisveris yapsan ne kaldi ?

kimse kusura bakmasin ama gidip 100 tl lik nike alamam

ona buna saldirlanlar
    su paraya bu paraya geciniyorum diyenler

cok basarili olup sizden daha cok para kazandigimiz icin ozur dilemiyoruz, hic kusura bakmayin, madem bu para iyi sizde calisin kazanin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    ne guluyorsun akrdesim yetmiyor
  • Aylık o kadar para alsam dh ye mi girerim git başka yerde havla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesTR

Aylık o kadar para alsam dh ye mi girerim git başka yerde havla

way nankor way, hem DH giriyorsun hemde kotuluyorsun

DH kotu bi yer mi? DH sadece fakirlerin girdigi bi yer mi ? ne alaka

instagram profilme bakmak istermisin?
  • Çok beğendim hocam konunuzu iyi bir yaklaşım olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

ne guluyorsun akrdesim yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Çok beğendim hocam konunuzu iyi bir yaklaşım olmuş
    yasini konumunu bilmiyorum ama galiba turkiyedeki herkesi fakirlige alistirmislar, cok parayi hayal bile etmek size zor geliyor ki ddigim miktar cokta degil

yahu azicik gozunuzu acin, dunyayi gezin, iyi sirketlere bakin millet neler yapiyor, nasil yasiyor ,

yasli amcam Jack hep derdi, bir pireyi 10 cm lik kavanoza koymuslar pire sadece 10 cm zipliyormus, ardan bir sure gectikten sonra pireyi akvanozdan cikarmislar , pire alistigi icin artik 10 cm den fazla ziplamiyormus, insanlarin ki bu sendrom galiba yahu biraz limitlerinizi zorlayin 1600 tl itraz etmek sizi dinsiz imansiz yapmaz, sizi kannatkar olmayan yapmaz
  • ne alaka birader, bu soylediklerimden onu cikariyorsan sen o isi yapiyon demektir, kolay gelsin,
    ben uluslar arasi bir firmada calisiyorum
    sende 2-3 dil ogren, amerikada mastir yap, sende bu parayi kazanirsin illa "dedigin gibi sadece vurdurarak" bu paraya kazanilmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.