Paylaşabilirsiniz Bakalım rekor kimde :D 50mbps < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 26 Şubat 2023; 0:35:19 > |
Aylık Kaç GB Kullanıyorsunuz ?
-
-
1000 mbit kullanıcısıyım günlük kullanımım bu şekilde.
-
702gb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100/20 FFTB
-
sözleşmede aylık 500gb upload 5TB download geçildiğinde sözleşme fes edilir tarzı bir şey yazıyordu. Upload olarak geçmişsiniz sıkıntı çıkarttılar mı sizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 26 Şubat 2023; 22:49:57 > -
arkadaş yanlış yazmış. o tablo aylık kullanım ve 5TB aşım yok.
EDIT: gerçi zamanında 5 TB sınırını aşanlar oluştu pek bir şey yaptıkları yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 26 Şubat 2023; 23:9:50 > -
uploadı aşmış fakat
-
aşmamız hocam dikkatli bakın. aylık en fazla 880GB var. 1TB bile yok.
-
Cihaz olarak parelel şekilde 30 35 cihaz üstü olunca inceleme başlatılıyor. Fesih gibi durumlar olmaz. diye biliyorum. Kurumsal yönelik kullanım tespitinde çayma oluyor genelde şu çatıya anten takıp dağıtanları engellemek maabında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 27 Şubat 2023; 0:30:39 > -
tamam hocam bende upload için diyorum zaten
-
Anladım hocam
-
benim aklımda upload da 5TB diye kalmış kusura bakma. ama dediğim gibi çok peşine düşmüyor özellikle 30 üstü kişi aynı anda bağlanmıyorsa modeme.
-
-
Son 6 ay, sadece mobilden. Tarife sınırsız 5G
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
torrent hattı.
-
-
Aylık indirmem min 3 TB göndermem de 1.5 2 TB oluyor. Sürekli iş için video gönderip aldığım için bazen daha fazla oluyor. 5TB çok geçtim hiç sorun olmadı
Benzer içerikler
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- superonline yasaklı sitelere giremiyorum
- superonline dns
- wan bağlantısı kesildi ne demek
- superonline discord
- zyxel modem kurulumu
- türk telekom internet çekmiyor
- statik ip
- turkcell abone sayısı
- wifi hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X