Bildirim
Aylık max 30 tl'ye full paket var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
19 liraya bırak eski aboneyi yeni aboneye bile paket yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut musteriysen bunu almayi dene 30tl 4gb
Vermezse vodafone gecm.turkcell.com.trSüper Avantaj 4 GB Paketihttps://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/super-avantaj-4-gb-paketi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kabul etmedi. Ayvayı yedik.
o zaman türk telekoma geç,vodafoneden iyidir tt, illa ki tr kullanacaksın diye bir kaide yok.quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
Kabul etmedi. Ayvayı yedik.bireysel.turktelekom.com.trSelfy Altın Paket > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/selfy-altin-paket.aspx
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vodafonda 750dk 5000sms 8gb net 29 tl kullaniyorum. Bi trkcell bakayim benzer paket varmi dedim. Benzerleri 45 50 tl olmus. Birkac sene once TT ile yarisir cok uygun paketleri vardi. Neden boyle ucmus bu turkcell.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgknk -- 25 Ekim 2018; 10:48:33 >
baktım öyle paket yok vodafonede 8 gb 750 dk 5000 sms 29 tl gibiquote:
Orijinalden alıntı: gktgknk
Vodafonda 750dk 5000sms 8gb net 29 tl kullaniyorum. Bi trkcell bakayim benzer paket varmi dedim. Benzerleri 45 50 tl olmus. Birkac sene once TT ile yarisir cok uygun paketleri vardi. Neden boyle ucmus bu turkcell. -
-
Super avantaj 3 gb var 25 tl
Gecebiliyorsaniz gecin
19 tl lik 2 gb paketler 30 haziranda kampanyaları bitti
Denedim kabul etmiyor.
turkcell e geçmek istersen yılbaşını bekle hocam.
son 4 senedır takıp ettıgım kadarıyla turkcell yılın ılk aylarında numara tasıyanlara ozel avantajlı paketler cıkarıyor. cıkarırsa gecersin. -
numara taşımaı dusunur musun?
ona gore paket soyleyecegım -
Şu an düşünmüyorum. Bi müddet daha devam.
Turkcell de en az 30 tl yüklenmiyor mu ne paketi
20 ve 25 tl'ye çok iyi paketler vardı. Hepsi uçmuş 40-45 tl olmuş.
turkcell hesabim uygilamasi uzerinden bana uygun paketler seceneginden secebilirsin hocam.
yada soyle yaparsin
26 yas alti gnc tarifesinvar 35 tl ye 750 dakika 1000 sms 5 gb 3 gunduz 2 gece seklinde bunu alabilrsin.
gnc ye uye olmak icin online islemelerden kullanici olarak 26 yas alti birisinin tc narasini ismini kaydetmen lazim.
baska da 35 tl ye 500 dakika 1000 sms 2 gb ucuran paket var en uciz su anda onu alabilirsin.
Eyvallah kardeşim
Numara tasiyarak gecmeyi dusunuyorum. Dediginiz gibi bekleyecegim o zaman yilbasina dogru kontrol ederim. Sizde unutmaz ve guzel paket gorurseniz pm veya alinti ile haber verirseniz cok sevinirim
su an en uygun paket 27 tl e 500 dakıka 1000 sms 2 gb o da ıcerık olarak zayıf.
turkcell ın 2019 ocak subat ayında yenı tarıfeler cıkaracagını dusunuorum.
bende fauralı hatta gecmek ıcın bekleyecegim -
Türk telekomda faturalı hattıma cezalarını ödeyip faturasıza geçecektim. Çünkü 80 lira dediği tarife faturasızda 49 liraydı 15gb mobilist tarife.
Kayıt bıraktım, ertesi gün genel müdürlükten aradılar. 1000dk 1000sms 8gb 25 liraya teklif etti. Aslında 8 gb yetmiyordu bana 15gb'a tamamlayabiliyorum taahhütle 45 liraya geliyor, sil süpürden arada internet çıkıyor o da iş görüyor. Yetmezse 15e tamamlarım her türlü daha ucuza geliyor çünkü. Deneyin sizde müşteri kaybetmek istemiyorlar çünkü faturasız hat demek istediğin an kapatıp başka operatöre geçebilirsin demek o yüzden geçmemek için baya imkan tanıyorlar.
Benzer içerikler
- turkcell sms gelmiyor
- yedek sim kart nedir
- eski numarayı geri alma ücreti
- turkcell data hattı
- taşınabilir internet
- gizli numaradan arama
- kapanan hat nasıl açılır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- özel numara bulma
- vodafone mobil imza
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X