Şimdi Ara

Aylık ne kadar trafik ve disk alanı yeter ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Blogspot uzantılı bir sitem var. İki-Üç yıldır yönetiyorum. Özgün 240 makalem var. Teknoloji üzerine bir site. LİNK:http://tumgelismelerr.blogspot.com.tr/

Ben artık .com' lu bir siteye geçmek istiyorum ancak bu konuda pek bir bilgim yok. Mevcut siteme bakarak aylık ne kadar trafik yeter ? Aylık yeterli olacak disk alanı nedir ?
    Sitemin içeriğini indirdiğimde 1.5 MB iniyor. Bilgisi olan var mı bu konularda ? Ortalama bana kaç paraya mal olur bir site ? Önerdiğiniz hosting şirketleri ?

• up upp
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkiinyerii

Merhaba arkadaşlar. Blogspot uzantılı bir sitem var. İki-Üç yıldır yönetiyorum. Özgün 240 makalem var. Teknoloji üzerine bir site. LİNK:http://tumgelismelerr.blogspot.com.tr/

Ben artık .com' lu bir siteye geçmek istiyorum ancak bu konuda pek bir bilgim yok. Mevcut siteme bakarak aylık ne kadar trafik yeter ? Aylık yeterli olacak disk alanı nedir ?
    Sitemin içeriğini indirdiğimde 1.5 MB iniyor. Bilgisi olan var mı bu konularda ? Ortalama bana kaç paraya mal olur bir site ? Önerdiğiniz hosting şirketleri ?

Merhabalar;

Tarafınızın sorularınız yanıtlamak ve hizmeti sunmaktan memnuniyet duyarız,

.COM'lu web site kurulumu için .com uzantılı alan adı tescil işlemi yapmanız gerekmektedir. 1 yıllık tescil işlem maliyeti 27.90 TL'dir. Web hosting hizmeti ise, 14.90 TL'den başlayan fiyatlatla sunulmaktadır. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz. Tüm paketler ihtiyaçlarınızı şu seviyede karşılayacaktır. Karşılamaması durumunda bir üst pakete sorunsuzca geçebilirsiniz.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.