Şimdi Ara

Aylık üyelikle kullanılabilen yamalar hakkında görüşüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın arkadaşlar bu işin tek çözümü yamayı satın almamak, ileride ya bu sistemden vazgeçecekler, ya ucuzlatacaklar ya da yok olacak bu gruplar.

Mesela EA Star Wars'da lootbox'ın bokunu çıkarmıştı, sonra oyuncular öyle bir tepki gösterdiler ki hiç bir şekilde yeni oyunlarında böyle bir şey olmadı.

Eğer alan varsa bu sistemi kabul edip, ileride daha beter sistemler gelir benden söylemesi.

• Yav sen bu konuya ne bakıyorsun kendi konusunda adam isteyen mail atsın faturasını gönderirim diyor. Daha ne desin sana. Vergi fatura vs konusunda bu kadar duyarliysaniz cruchyroll, animex asia gibi resmi yerler hariç turkanimedir, nyaadir, anizmdir şudur budur hiçbir yerden anime izlememeniz, Netflix benzeri ücretli oluşumlar hariç hiçbir yerden dizi izlememeniz lazım. Şu vergi fatura duyarını bunlarda da yapın bir zahmet...Öteki türlü hiç samimi olmuyor.
  • Tepki gelince tekli olarak 50 TL yapılmış.
    50 TL de çok fazla bence, oyun mu yaptınız da (bazı oyunlar bile bu fiyata satılmıyor) bu kadar para istiyorsunuz?

Buna da tepki vermek lazım, max 20 TL olması lazım bence.
  • Hocam bu yamanın hakkı 30 tlydi ama bunlar alışmış insanları soymaya diğer yamaları sattı baktılar para tatlı geliyor ben bunları nasıl daha fazla soyarım düşüncesine kafa yormaya başladılar
    Tipik küçük esnaf modeli
    Sürümden kazanmak varken pahalı satıp müşteriden olacaklar daha az kazanacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emeklerine saygım sonsuz ama 100 TL vermek isteyen için de opsiyon yapılabilirdi mesela, onlar isterse 300 TL versinler ama minumum ücret en fazla 20 TL olmalıydı bence.

Bir de yama fiyatı hakkında konuştuğumuzda, anında konu ile alakasız denilerek siliniyordu mesajlarımız ve aynı konuda klavye vs gamepad mesajları duruyordu (eminim hala duruyordur), şimdi bu arkadaşlar DH'den çekilmek istiyor, ne diyorsunuz ey dh adminleri, neyse size bu yetkiye veren forum sahibi zaten ne yaparsanız yapın hiç bir şekilde bir yaptırım uygulamayacağım gibisinden yazmış önceden. https://forum.donanimhaber.com/yoneticileri-denetleyin--144157909
  • Simdi yamayi 50 tlye alirsaniz ilerde 50 tlye aylik abone olmak zorunda kalirsiniz.
    Birakin yama patlar zaten,kirilir satista yapamazlar.en azindan bundan sonraki yamalar bu grup yada baska gruplar tarafindan makul 20 tl olarak cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9BF23F064

Simdi yamayi 50 tlye alirsaniz ilerde 50 tlye aylik abone olmak zorunda kalirsiniz.
    Birakin yama patlar zaten,kirilir satista yapamazlar.en azindan bundan sonraki yamalar bu grup yada baska gruplar tarafindan makul 20 tl olarak cikar
    Aynen öyle yamayı satın almazlarsa daha da düşürürler, bu ticarette kesindir, düşürmezlerse de para için yaptıklarından dolayı ve para kazanamadığından dolayı bırakırlar bu işi.

Benim düşüncem yönetici popülizm yapmamalıydı, iyice düşünüp karar vermeliydi ve akıllı insanlara danışmalıydı. 20 TL olsa kimse bir şey demezdi bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim görüşüm Türkçe oynamak için yama çıkmali

Bunun da adabı var tr de ea access Xbox da 65 tl yillik bakın 12 ay 65₺

Game pass yazmaya gerek yok

Bunlar aylık pass ilk ay 5₺ sonraki ay 10₺

Kütüphane nirvaya ulaştı gerçekten dedikleri sözü verdiler 15₺ olarak yapsalardi kimse ses etmezdi

Tekli yama. İse maxium 30₺ geçmemeli 22₺ ben deux ex koleksiyonu aldım. 22₺. Rdr sadece yama 50₺

77horizon aldım ki adım gibi biliyorum buna da zam. geldi diye 50₺ cakacaklardi şimdi 25₺ falan derler

• herkes rockstara yazsın bunlar mahkemelik olsun adamlar bütün oyunu yapmış 200-300 lira bunlar yazılmış bitmiş hazır metni sadece çevirmişler 50 tl böyle iş mi olur emek falan diyenleri de anlamıyorum rdr2 gibi bir oyun yapmak için ne kadar emek gerekiyor peki kimse kusura bakmasın sadece hazır metni çevirmek nerede AAA oyun yapmak nerede aklı olan bunlara para vereceğine gider ingilizce öğrenir
  • Para ile yama satılmasına karşı değilim ama oyun fiyatına yama satılmasına karşıyım.
    Adamlar oyun yapmak için milyon dolarlar harcıyorlar, bi sürü insana maaş veriyorlar ve yıllarca sürüyor. Yama yapan insanlar ne yapıyor? Sadece çeviri. Emeğe saygım var ama oyun fiyatı ile aynı parayı istemek, oyun yapımcılarına hakarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Tepki gelince tekli olarak 50 TL yapılmış.
    50 TL de çok fazla bence, oyun mu yaptınız da (bazı oyunlar bile bu fiyata satılmıyor) bu kadar para istiyorsunuz?

Buna da tepki vermek lazım, max 20 TL olması lazım bence.
    Tepkiyle filan alakası yok yemeyin bunları. Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler. Yazıkki çok kişi halen farkında değil. İlerde yaşanacak güzel günlerin alt yapısı hazırlanıyor şimdilik.
  • Haklısın hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aga bu işin resmiyeti var mı?Vergisi veriliyor mu?Bağış adı altında bu işler yapılamaz, yasak.Vergisini verip, hizmet veriyorsa bize laf düşmez.Vergisini vermeyip, bir kazanç sağlıyorsa orada duracaksın.

Benim bildiğim bu iş gönüllülük esasına dayanıyordu.Ne oldu da para işine döndü?

Tekrar yazıyorum vergisini fln verip, resmi bir şirketlerse ona lafımız yok.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Anonymous şirket zaten. Şirket başvurusu yapılalı 5 ay oluyor.

• Adol125 kullanıcısına yanıt
    Vergi numarası var mı?Sitelerinde bu bilgiye yer vermeleri gerekir.Ben göremedim.Şirket dediğin 2 saate kuruluyor.Ha yerelleştirme için başvurulduysa onun prosedürlerini bilmiyorum.

Siteye alışveriş yapan birinin adı ve bilgileri gizlenerek fatura resmi konulmalı.5 ay olduğu halde açılmadıysa bir iş var.Açılmadığı halde satış varsa ceza yerler.
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Yav sen bu konuya ne bakıyorsun kendi konusunda adam isteyen mail atsın faturasını gönderirim diyor. Daha ne desin sana. Vergi fatura vs konusunda bu kadar duyarliysaniz cruchyroll, animex asia gibi resmi yerler hariç turkanimedir, nyaadir, anizmdir şudur budur hiçbir yerden anime izlememeniz, Netflix benzeri ücretli oluşumlar hariç hiçbir yerden dizi izlememeniz lazım. Şu vergi fatura duyarını bunlarda da yapın bir zahmet...Öteki türlü hiç samimi olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655

Bu mesaj silindi.
    Öyle olması gerekiyordu o yüzden ayrı açtım.
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Hiç birisini izlemediğim ve kullanmadığım için benim açımdan bir sıkıntı yok.Benim duyar kastığım fln da yok.Eğer bağış adı altında ticaret yapılsaydı direk şikayet edecektim.

Biz de ticaret yapıyoruz vergimizi veriyoruz.Diğerleri vergi kaçırıyor diye bizim de kaçırmamız beklenemez değil mi?Kıyas yapmanız bile hata.Biz vatandaşlık göremizi bilelim, yapalım yeter.

Bu işi yaparken bir resmiyeti var mı yok mu onu öğrenmek istemiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.