Yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan arkadaşlar; - Spor salonu, - Beslenme, - Steroid dışındaki besin takviye (Supplement) masraflarının toplamının ne kadar tuttuğunu yazabilir mi? |
Aylık vücut geliştirme giderleriniz ne kadar? (Temmuz 2022)
-
-
takviye almak hiiç akıl karı değil süt-muz-yumurta-yulaf ezmesi-ton balığı-tavuk-pirinç pilavı-peynir-süt tamamen doğal beslenme aylık 500 civarı
-
Bu tutara (500 lira) bu saydıklarını alabilmen olağan dışıdır. Takviyeler hakkında şunu söylemek isterim: Örneğin 5 gram creatine 1kg kırmızı ette bulunur. Günde 5g. kreatin almak için günde 1kg et yemek hiç akıl kârı olmaz.
-
Daha önce hesaplamamıştım ama şuan küçük bir hesap yapayım hem kendimde bileyim.
Kahvaltı, 2 yumurta ( 3 lira) 100 gr yulaf ( 2 lira ) Domates biber salatalık maydanoz ( 3 lira ) 20 fındık ( 1 tl ) yeşil çay (1 tl) = 10Tl.
2. öğün 100 gr. pirinç ( 2 lira ) 100 gr tavuk ( 6 tl ) 30 gr fıstık ezmesi ( 2 tl ) maden suyu ( 3 tl) kahve ( 3 tl ) pre(6 tl) kreatin (5 tl) bcaa(5 tl) = 31 tl
3. öğün 1 pr. whey ( 10 tl) 200 gr pirinç ( 4 tl) 200 gr tavuk (12 tl) 15 badem (1.5 tl) 2 parça bitter çikolata (1.5 tl) 100 gr ananas ( 6 tl) yeşil salata dereotu marul maydanoz roka mor lahana zeytinyağı ceviz ( 5 tl) = 40 tl
4. öğün 100 gr tavuk (6 tl ) haşlanmış sebzeler brokoli kabak havuç ( 5 tl) kefir ve içine kakao zencefil zerdeçal keçiboynuzu unu tarçın chia tohumu kinoa ( 6 tl) badem ( 2 tl) = 19 tl
Günlük yuvarlak 100 tl yapıyor.
-
Anamın yaptığı yemekleri yiyorum. = 0 TL ( peder bey sağolsun, mutfak masrafları onda)
Spor salonuna gitmiyorum. Koşu + vücut ağırlığıyla yapıyorum = 0
Supplement olarak omega 3 + çinko atiyorum arada . = Aylık 50 TL olsun hadi.
Spor sonraları maden suyu = aylık 50 de bu olsun.
Toplam 100 TL
Devir iktisat devri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X