Şimdi Ara

Aynasız Foto Mak. Wifi Şart Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aynasız fotoğraf makinelerinde wifi özelliğini ne kadar sık kullanıyorsunuz? Wifi olmalı, direkt telefona fotoğraflar atabilmeliyim diyordum ama wifi özelliksiz aynasız alsam hafıza kartı okuma aparatıyla da iphone'a kolayca fotoğraf atabilirim sanki? Mesela samsung'un nx serilerindeki wifi kullanımı ile şu aparatın kullanım kolaylıgını kıyaslasak ne dersiniz? Veya wifi'li modelleri özellikle al der misiniz?

http://www.apple.com/tr/shop/product/MJYT2ZM/A/lightning-sd-kartı-kamera-okuyucusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorunun cevabı kendinizde olmalı. Cep telden ne kullanıp da ne sıklıkta fotoları nerede paylaşıyorsunuz kendinize sorun. Bugün az olsa bile 3-6 ay 1 sene sonra ne olabilir düşünün. Benim aynasızda wi-fi var ama hiç kullanmadım 1 senedir !.. Wi-Fi'si olmayan hangi makinayı kaça alacaksınız ? Herhalde eski bir model 2.el falan olacak tercih edeceğiniz ?
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bazı modelleri wifi olmadığı için eliyordum da. Evet, fotoğrafa çok vakit ayıramayacağımdan bütçeyi de düşük tuttum bu sefer.

• Ben çektiğim fotoğrafları hep telefonda incelediğim için wifi olmazsa olmazımdır. Wifi yi hiç kullanmamış biri için gereksiz bir özelliktir, ama kullanmış biri için ise çok keyifli bir özelliktir. O nedenle bu keyfekatıl ve makine üzerinde wifi olsun. Ayrıca wifi de aktarım hızı çok öenmli. Örneğin şu an kullandığım Pentax KS2 de wifi var fakat o kadar yavaş aktarım yapıyor ki çileden çıkarır. Ama samsung bu işi iyi çözmüş. Aktarım çok hızlı idi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Ben de samsung nx300 aldim ilk deneyimlerime gore bence de hizli bir sekilde gonderiyor telefona. Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WiFi benimde olmazsa olmazımdi. Şimdi Samsung s7 ile gelen usb bağlantı aparatı ile çok hızlı telefona aktarabiliyorum. Şuan hiç wifi kullanmıyorum.

• Wifisiz makine alıp pişman oldum. Kart çıkarıp takmak ölüm geliyor bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR mı yoksa Kompakt mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.