Şimdi Ara

aynı ağ üzerinden dosya paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
42.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İs yerinde kullandığım bir laptop birde masaüstü pc var ikiside tek modemden ağa bağlı
    (wireless)Dosya paylaşımı nasıl yapabilirim.pc fazla anlıyan biri olmadığımdan detaylı anlatan olursa makbule gecer.Şimdiden Teşekkürler

xp kullanıyorum
    AIRTIES_RT_205
    WİRLESS
    KABLOSUZ AĞ KULLANIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azdavay34 -- 5 Ekim 2007; 17:26:24 >

• kullandığınız modemin modelini laptopta kablosuz olarak mı bağlantı sağlıyorsunuz ?yoksa kablolu bi şekilde mi bağlantı sağlıyorsunuz bu bilgileri verirseniz yardımcı olabiliriz...
  • EVET YUKARIDA YAZILI birdaha okursan görebilirsin bekliyorum
  • bu arada bende bir soru sorayım
    yerel ağda paylaşıma açtığımız dosyalara internet ortamından başkalarının erişmesi mümkünmü acaba
  • Laptoptan herhangi bir dosyayı paylaşıma açın daha sonra aynı işlemi kablolu bilgisayardan yapıyorsunuz.Paylaşıma Açmak için açmak istediğiniz dosyanın üzerinde sağ tuş yapın paylaşım ve güvenlik tıklayın.Daha sonra dosya paylaşımını etkinleştirip uygula tamam yapın.Şimdi her iki makinenizinde ip adresini bilmeniz gerekiyor.Öğrenmek için başlat>çalıştır>cmd tıklayıp ipconfig yazıp her iki makinedede yapın bu işlemleri daha sonra paylaşıma da açtığınız için artık dosyalara ulasabilirsiniz tabiki pc ye de :) Ulaşmak için yapacağınız işlemler ;

1.)Başlat>Çalıştır>\\"192.168.2.10" bağlanmak istediğiniz bilg. ip yazıp enter diyorsunuz.
    2.)Makine içersinde paylaşıma açmış olduğunuz dosyalara ulasabilirsiniz ve tabiki makineyede

Not:Aynı çalışma ortamında olmak zorunda bu makineler ve windows güvenlik duwarını her iki makinende kontrol ediniz.Herhangi bir engelleme vb gibi bi durum söz konusu olabilir.Bir problem olursa tekrar yardımcı olabilirim iyi forumlar

quote:

Orjinalden alıntı: azdavay34

İs yerinde kullandığım bir laptop birde masaüstü pc var ikiside tek modemden ağa bağlı
    (wireless)Dosya paylaşımı nasıl yapabilirim.pc fazla anlıyan biri olmadığımdan detaylı anlatan olursa makbule gecer.Şimdiden Teşekkürler

xp kullanıyorum
    AIRTIES_RT_205
    WİRLESS
    KABLOSUZ AĞ KULLANIYORUM

• Eğer modeminizde güvenlik duwarı etkin ve uzaktan yönetime açık değilse ve herhangi açık port yoksa erişmesi imkansız
    quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

bu arada bende bir soru sorayım
    yerel ağda paylaşıma açtığımız dosyalara internet ortamından başkalarının erişmesi mümkünmü acaba
  • Hangi portları açıcaz. Güvenlik duvarında hangi yerlere izin verecez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım routermıdır nedir benim modemde ondan var sendede var sanırım pek bişey bilmiyordum bende masa üstü ve netbook ikiside bağlı modeme

bilgisayarım de aşşağıda sağda ağ var tıkla 2 pc de gözüküyor sonra

mesela netbooktaki D:/ YEREL DİSK İ paylaşıma açtım sonra bağlantılarda ev ağı kur dedim çok basit sana yardımcı oluyor bi şifre verdi onu netbooktan girdim sonra açıldı vallahi çok kolay yaptım şansa ama tam olarak nerelere tıkladım hatırlamıyorum şimdi netbook u modeme takınca pc den dosyaları silip taşıyabiliyorum harici işkencesine gerek yok eve gidince bi tekrarbakınayım
  • bence hiç uğraşmayın kurun teamwiever pro yu istediğinize ulaşın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.