Şimdi Ara

Aynı anda 2 uzaktan eğitim aynı bölüm okunabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba size birkaç sorum olacak:

1)Şu anda uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyorum.Tekrar uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı için TYT sınavına hazırlanıyorum.ÖSYM aynı anda 2 uzaktan eğitim bilgisayar programıclığı okuyabilir miyim?

2)Resmimin süresi bitmiş ösym sitesine yeniden resim yüklemek için ne yapmalıyım?

3)Ben bilgisayar programcılığına başvurunca bende lise diplomamın aslını istemişlerdi verdim.Yeniden bilgisayar programcılığı kazanırsam oraya diplomamın aslını veremicem.Ne yapmalıyım?

• Kimsenin bilgisi yok mu?

• güncel

• Biri örgün diğeri açık/uzaktan okunabiliyor. Benim bildiğim aynı tip iki programı eş zamanlı okuyamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69A78DD4E

Biri örgün diğeri açık/uzaktan okunabiliyor. Benim bildiğim aynı tip iki programı eş zamanlı okuyamıyorsun.

Ben şuanda uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyorum.Gene uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı başka üniversitede okuyamaz mıyım?Bu senede yks'ye girmeyi düşünüyorum

• Okursunda amaç ?
  • Daha farklı dersler var.O yüzden daha fazla programlama ile ilgili dersler görmüş olucam.Yalnız burda aynı anda 2 önlisans okuyamazsınız yazıyor.https://mbaegitim.com/ayni-anda-2-universite-okunur-mu//

Ben uzaktan eğitim ile okuyorum bilgisayar programcılığını.Bu sene tyt'ye giriş gene uzaktan eğitim başka bir üniversitede bilgisayar programcılığı okuyamaz mıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim cevaplamışım aynı soruyu tekrar sormuşsun. Benim bildiğim olmuyor.
  • Okursun

• YÖK'ü aradım okuyabiliyormuşuz.Ancak O üniversitenin yönetmeliğinde buna engel olmaması gerekiyomuş.Yani o üniversiteyle görüşmeliymişiz.

• Yks resim durumu ney ilk defa duydum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Togolu00

Yks resim durumu ney ilk defa duydum ?

resim süresinin 5 yıl geçerliliği var ya onu diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 13 Ocak 2021; 9:13:9 >
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt
    Blockchain programlama dersi ne hocam üniversitede niye öyle bir ders olsun ki? Blockchain dediğiniz şey yazılım kod falan değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.