Şimdi Ara

Aynı evde internet hızım 65,0 mb/sn iken, arkadaş 130,0 mb/sn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı evde aynı wifi'dan internet kullanmamıza rağmen benim laptopta internet hızım 65,0 mb/sn, arkadaşım laptobu 130,0 mb/sn!!! Ben ethernet kablosu kullanınca bile ancak 100,0 mb/sn hıza ulaşabiliyorum! Bunun sebebi nedir? İnternetimi hızlandırmak için ne yapmalıyım?

• senin laptopun wireless kartı ile arkadaşınınki farklıdır, hız farkı da o yüzdendir.
  • benimkinin wireless kartı bu: qualcomm atheros ar9002wb-1ng wireless network adapter
    arkadaşımınki de bu: intel(r) centrino(r) wireless-n 1030

Buna göre bu bahsettiğim durum normal midir?
  • senin wifi kartın çok eski bir kart iken arkaşın ki yeni bir model bu sebeple birçok farklı özelliği destekliyor ve daha hızlı bu yüzden normal. Bende de aynı problem var uygun bir modem wifi kart bulup değiştirmeyi planlıyorum
  • İnternet paketiniz nedir? Konuyla alakası yok meraktan soruyorum 130mb/sn yazmışsınızda.
  • @gudubetcan Paketler 100MBPS'e kadar olarak verilmektedir, diğer bir anlamda 100MBPS olarak verilmez. Bazen hız sorgulaması yaparsın yüksek çıkar. Sen eğerki WIFI vasıtasıyla hıztesti yapıyorsan hızın düşük çıkması gayet normal. Ethernet kablosu ile bağlı ise 100MBPS'e kadar paketin var ise ve 100MBPS hızın var ise ortada sorun görmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.