Şimdi Ara

Aynı hatalara düşmeyin... [Kız mevzuları] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
24
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragen

quote:

Orijinalden alıntı: crimex

aynen beyler , biliyorum sevince iyi severiz , sevdiğimizi söyleyip dile getirmek isteriz , ama bu kızlarda göt kalkması olarak geri dönüyor . Mümkünse az söyleyelim , ilk mesajı biz atmayalım , alttan almayalım . Yoksa eziliyoruz ve sonunda kaybeden oluyoruz .

Ya hani mantıksız geliyo , kıza sevdiğimizi dile getirince niye bizden uzaklaşsın dimi? Bana sevdiğimi seviyorum dese niye ondan uzaklaşayım? ama kızlar farklı işte

Çok doğru dedin hocam, bu kızlardaki mantık tamamen tersine işliyor. Normalde sana değer vereni seversin, peşinden koşarsın ama bunlar onlara değer vermeyip, aşağılayanların peşinden koşuyor.

birisi kızlardaki bu "bug" a update getirmeli

ben başıma çıkardım, deliler gibi sevdim, sonuç hüsran oldu, g.tü kalktı, daha 1. tartışmada ayrılmak istedi !!!!!!!

kahroldum günlerce umrunda bile olmadı kızın , azmettim ve aramadım kızı , ve sonunda o aradı ama şansını çoktan kaybetmişti benim için bitmişti, dönmedim.aynı sınıftayız en çok buna yanarım ..

benim önerim , kesinlikle "SEVİLDİĞİNİZ KADAR" sevin

• quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

quote:

quote:

aynen beyler , biliyorum sevince iyi severiz , sevdiğimizi söyleyip dile getirmek isteriz , ama bu kızlarda göt kalkması olarak geri dönüyor . Mümkünse az söyleyelim , ilk mesajı biz atmayalım , alttan almayalım . Yoksa eziliyoruz ve sonunda kaybeden oluyoruz .

Ya hani mantıksız geliyo , kıza sevdiğimizi dile getirince niye bizden uzaklaşsın dimi? Bana sevdiğimi seviyorum dese niye ondan uzaklaşayım? ama kızlar farklı işte

Çok doğru dedin hocam, bu kızlardaki mantık tamamen tersine işliyor. Normalde sana değer vereni seversin, peşinden koşarsın ama bunlar onlara değer vermeyip, aşağılayanların peşinden koşuyor.

ben başıma çıkardım, deliler gibi sevdim, sonuç hüsran oldu, g.tü kalktı, daha 1. tartışmada ayrılmak istedi !!!!!!!

kahroldum günlerce umrunda bile olmadı kızın , azmettim ve aramadım kızı , ve sonunda o aradı ama şansını çoktan kaybetmişti benim için bitmişti, dönmedim.aynı sınıftayız en çok buna yanarım ..

Sen gene doğru olanı yapmışsın hocam, sabredip kızın sana dönmesini bekleyebilmişsin. Bu noktadan itibaren ipler direk senin elinde oluyor zaten. Malesef bir çoğumuz bunu yapamıyoruz ama. Buna bende dahildim zamanında. Zararın neresinden dönersek kardır ama.. Güzel bir söz vardı şöyleydi sanırım: "Sevildiğini bilmeden sevmeyeceksin ölesiye, sonra sevende sen olursun ölende..."

• Mesajım bulunsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

quote:

quote:

Sen gene doğru olanı yapmışsın hocam, sabredip kızın sana dönmesini bekleyebilmişsin. Bu noktadan itibaren ipler direk senin elinde oluyor zaten. Malesef bir çoğumuz bunu yapamıyoruz ama. Buna bende dahildim zamanında. Zararın neresinden dönersek kardır ama.. Güzel bir söz vardı şöyleydi sanırım: "Sevildiğini bilmeden sevmeyeceksin ölesiye, sonra sevende sen olursun ölende..."

haklısınız , sanki hepimiz aynı adamlarız , sanki aynı kızlara aşık olmuşuz . bu ne biçim şey , anlaşmış gibi hepsi.

sevmekten , ona iyi davranmaktan daha kötü bir şey yapmadım heralde , ama bir gün karşıma geçip "ben , senin beni sevmeni sevmişim " dedi. bunu duymayı hakedicek ne yaptım diye düşündüm , ama cevap yok malesef.

• quote:

haklısınız , sanki hepimiz aynı adamlarız , sanki aynı kızlara aşık olmuşuz . bu ne biçim şey , anlaşmış gibi hepsi.

sevmekten , ona iyi davranmaktan daha kötü bir şey yapmadım heralde , ama bir gün karşıma geçip "ben , senin beni sevmeni sevmişim " dedi. bunu duymayı hakedicek ne yaptım diye düşündüm , ama cevap yok malesef.

Gerçekten çok ağır bi laf.. Ne demek ya ben senin beni sevmeni sevmişim... Resmen egomu tatmin ettim demekle aynı kapıya çıkıyor. Dicek kelime bulamadım vallahi. Allah böylelerinden korusun bizleri...
  • quote:

quote:

Gerçekten çok ağır bi laf.. Ne demek ya ben senin beni sevmeni sevmişim... Resmen egomu tatmin ettim demekle aynı kapıya çıkıyor. Dicek kelime bulamadım vallahi. Allah böylelerinden korusun bizleri...

ama şöyle de bi gerçek var , insan bu kazığı yiyene kadar kimsenin nasihatını dinlemiyor , hep kendi bildiğini okuyor. aslında bu da bir tecrübedir , yaşamadan öğrenme şansımız yokdu , önemli olan bundan sonra bu hatalara düşmemek.

• quote:

quote:

quote:

ama şöyle de bi gerçek var , insan bu kazığı yiyene kadar kimsenin nasihatını dinlemiyor , hep kendi bildiğini okuyor. aslında bu da bir tecrübedir , yaşamadan öğrenme şansımız yokdu , önemli olan bundan sonra bu hatalara düşmemek.

Haklısın, malesef ki öyle... Dün dünde kaldı, şimdi yaşadığımız tecrübelerimizle yarına bakıcaz artık...

• KESİNLİKLE SABREDİN. 3 gündür kavgalıyız arayıp sormuyorum o DÖNECEK! g.t kaldırmayın sakın ama sakın. KAYBEDERSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

KESİNLİKLE SABREDİN. 3 gündür kavgalıyız arayıp sormuyorum o DÖNECEK! g.t kaldırmayın sakın ama sakın. KAYBEDERSİNİZ.

dönmezse ne yapmayı planlıyosun?
  • O zaman ben de en büyük tecrübelerimin özetini şöyle aktarayım.

''Seversen s**ilirsin, S**ersen sevilirsin.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacinaber -- 23 Ocak 2012; 1:37:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

KESİNLİKLE SABREDİN. 3 gündür kavgalıyız arayıp sormuyorum o DÖNECEK! g.t kaldırmayın sakın ama sakın. KAYBEDERSİNİZ.

dönmezse ne yapmayı planlıyosun?

Dönecek.
  • deyin hele dostlar, cok ozlemek ve hissettirmenin sonucuda mi kayiptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak kanı karşı tarafın üstüne çok düşülmesi durumunda kaybeden tarafın siz olduğunuz düşüncesi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e34

deyin hele dostlar, cok ozlemek ve hissettirmenin sonucuda mi kayiptir.

Herşeyin fazlası zarar dostum.. Çok seversin kaybedersin, üstüne titrersin, sıkılır, bunalır kaybedersin. O yüzden herşeyi yerinde ve orantılı yapmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacinaber

Ortak kanı karşı tarafın üstüne çok düşülmesi durumunda kaybeden tarafın siz olduğunuz düşüncesi gibi.

aynen , hiçbir konuda mütakabata varamayan dh bir konuda sonuna kadar birleşiyor
  • sevgiliniz sizi seviyor ama aynı zamanda en iyi arkadaşından hoşlaniyor ve seçim yapmak istiyor bu durumda ne yapilir ve bu durumdan daha kötüsü varmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForgottéN

sevgiliniz sizi seviyor ama aynı zamanda en iyi arkadaşından hoşlaniyor ve seçim yapmak istiyor bu durumda ne yapilir ve bu durumdan daha kötüsü varmi acaba?

yuh , o ne öyle? ezdirme kendini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForgottéN

sevgiliniz sizi seviyor ama aynı zamanda en iyi arkadaşından hoşlaniyor ve seçim yapmak istiyor bu durumda ne yapilir ve bu durumdan daha kötüsü varmi acaba?

Eğer hem sevgiliysen, aynı andada başkasından hoşlanıyorsa hemde en iyi arkadaşından, bu kız motorun önde gideni demek olur. Ayrıca en iyi arkadaşından felan hoşlanıyorsada sizi sevdiği felan hikaye...
  • konuyu acan arkadas ilk mesaja kurallar halinde eklese konu patlar bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.