Şimdi Ara

Aynı hatalara düşmeyin... [Kız mevzuları]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
24
Favori
15.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar forumda açılan çoğu kız konularında görüyorum ki, hep egolarını tatmin etmek için uğraşan kızlardan ağzı yanmış üyeler ya da ayrıldıkları kızların peşinden koşanlar vs vs gibi konular görüyorum. Elbette seviyoruz, değer veriyoruz, unutamıyoruz felan ama bence şuan bu konuda söyleneceklerinde ciddiye alınmasını ve bu konuyu okuyanların ibret almasını istiyorum.

Zamanında bende aynı hatalara düşmüşümdür inkar etmem bunu asla ama hani bari biz yandık diğerleride yanmasın diye bu konuyu açmak istedim. Sizlerde bu konularda yaşadığınız tecrübeleri, yapılması ve yapılmaması gerekenleri ifade edin herkes okusun, görsün ve ufakta olsa "acaba ne yapsam" diye kararsız kalanların bunları okuyarak belki bir tecrübe edinmelerini sağlayalım.

Örnek olarak ben başlim; En çok karşılaşılan olaylardan biri olan arkadaş olarak görme mevzusu.. Mesela bir kızı seviyorsunuz, ona değer veriyorsunuz ve aşık oldunuz ama o kız size arkadaş olarak baktığını söylüyor. Siz ona duygularınızı açtığınızda o size bunu söylüyorsa ondan uzaklaşmanız gerektiğinin bir işaretidir bu. Çünkü ya sizi egosunu tatmin etmek için yan cebine koyacaktır yada dengesiz davranışlar gösterip size umut verip daha sonra siz ona yaklaştığınızda gene kendini geri çekecektir.. Bu yüzden bu tarz kızlardan daima uzak durmanız gerekir.

Not: Tabi bu konularda kesinlikle genelleme yapmıyorum. Yukarıda verdiğim örnekteki kızların hepsi böyledir demiyorum. Ama hepimizde biliyoruzki bir çoğu böyle.

Sizlerinde çeşitli örneklerden tecrübelerinizi bekliyorum. Bunları yazarsak hem tecrübeli arkadaşlar sayesinde bilgileniriz hem de güzel bir konu oluşturmuş oluruz diye düşündüm. Saygılar.

Konuda yorum yapan bazı arkadaşlardan tavsiyeler:

@MMX 166
    hıc bır kızın pesınden kosmayın.duygularınızı bellı edın.hatta yarım yamalak dahı olsa edın onlar anlarlar emın olun.karsılık yokmu vazgecın.nasılkı erkekler yanlarında bır kız olsun ıster onlarda aynısını ısterler meraklanmayın yanı onlarında derdı aynı.

@Chidori
    Ailesi ayrı olan kizlar karar etmekte zorlanıyorlar ve mantıkla karar verme yeteneklerini yitiriyorlar.cok hassas oluyorlar dikkatli olup kırmamak gerekir zor durumda olanları.

@LaFortune
    benden de bir tavsiye gelsin. yaşanmışlıkla sabit olabilir. uzun süre arkadaş olarak kaldığınız ve çevrenin artık sizi öyle tanıdığı karşı cinsle asla ilişki evresine gelmeyin. konuyu açan arkadaşın kuralına benzer bir kural buda. ya arkadaşlığı aynı noktada tutup hislerinizi bastırın, yada uzaklaşın.

@Bulenttt324
    Karşınızdaki çok düzgün biri olsa dahi, asla ilginizle onu çok fazla şımartmayın. Arada bir ''ilk arayan taraf'' olmayı, mesaj atmayı bırakın. Hatta görüşmeme sürelerini uzatın. Bırakın kafasını sizin üzerinize yorsun. Yoksa en düzgün karakterli kız da bile sonuç bir yere doğru yol alacaktır: AYRILIK

@reDaResKSK
    her zaman siz daha az sevin.. bunada onu belli edin ki. siz mutsuz olmayın.. doğanın kanunudur.. 2 kişi eşit sevmez kesin biri az biri fazla sever.. az severseniz onun erkeği fazla severseniz onun maymunu olursunuz.

@__éSér__
    Sürekli seni seviyorum tarzı konuşmayın bence. Seviyorsanızda fazla belli etmeyin. Yoksa kızın düşüncesi aynen şu '' Bu çocuk nasıl olsa beni seviyor ne yaparsam yapıyım beni bırakamaz vs.'' olabiliyor. İpler sizin elinizde olsun.

@crimex
    aynen beyler , biliyorum sevince iyi severiz , sevdiğimizi söyleyip dile getirmek isteriz , ama bu kızlarda göt kalkması olarak geri dönüyor . Mümkünse az söyleyelim , ilk mesajı biz atmayalım , alttan almayalım . Yoksa eziliyoruz ve sonunda kaybeden oluyoruz .

Ya hani mantıksız geliyo , kıza sevdiğimizi dile getirince niye bizden uzaklaşsın dimi? Bana sevdiğimi seviyorum dese niye ondan uzaklaşayım? ama kızlar farklı işte.

@King_Wolf
    Öncelikle kızların hepsi aynı değildir. Genelleme yapacak olursak, asla sevildiğinizden fazla sevmeyin, zamanla onun köpeği olursunuz. Sürekli ilk adımı atan taraf olursanız cepte olursunuz. Arada kendinizi özletin. Her kızın zayıf noktası vardır, bunları bilmeniz faydanıza olur. Her kızın bir erkekte ilk olarak baktığı şeyler vardır. Tip, karizma, para gibi. Bunlar bi kızın gözünde erkeği güçlü yapan unsurlardan bazılarıdır. Unutmayın, dişi ruhu güce tapar.

@Seraphine
    Bir kızı çok sevebilirsin , özlemekten ölebilirsin hatta ona tapabilirsin .. Hatta bunlar karşılıklı olabilir .. Ama hiçbir zaman verdiğin değeri anlamasını sağlama .. O sadece senin onu sevdiğini bilsin , özlediğini bilsin .. Seni seviyorum de , araya '' çok '' ekleme .. Seni özledim de , sonuna '' deli gibi '' ekleme .. Bırak miktarını bilmesin .. O miktarı öğrenmek için , keşfetmek için senin üzerine düşsün dursun .. Ama bunları yaparken de sakın ezme onu .. Çünkü ne olurlarsa olsunlar onlar dişi .. Sevilmeye muhtaç narin canlılar ..

@Baris E.
    Dikkat etmeniz gereken başka bir neden : Eğer görüştüğünüz kişi ailesinden ayrı bir yerde okuyor-çalışıyor-görevli ise ve o bulunduğu yerde sizi veya ailenizi ailesi olarak görüyorsa, görevini - okulunu bitirip ailesinin yanına geri döndüğü taktirde sizin-ailenizin hiçbir hükmü kalmıyor. Siz; onun için bir nevi koruma - kollama rolünde oluyorsunuz ve ailesinin yanına döndüğünde göreviniz sona ermiş oluyor. İlişki durumunuz farketmiyor; ciddi, basit, sözlü, nişanlı...

Çevrenize baktığınızda buna benzer örnekler de göreceksiniz(ben yaşadım , çevremde çokca denk geldim) . O yüzden buna dikkat edin

@mardonius
    Bir kıza ondan hoşlandığınızı söyledikden sonra kaçamak cevap veriyorsa kesinlikle devam etmeyin.Sizi kullanır,maymuna çevirir.Sürekli size umut verir,sürekli sizden ilgi bekler.Egosunu tatmin etmek ister.Siz ilgiyi kestiğinizde ya size yaklaşır yada tamamen uzaklaşır.Uzaklaşıyorsa zaten sevmemiştir.Birşey kaybetmessiniz.Hoşlandığınız kız size melek gibi gelir.Her hareketini olumluya yorumlarsınız.O yüzden dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 23 Ocak 2012; 23:23:52 >

• once ımzanızı degıstırın

hıc bır kızın pesınden kosmayın.duygularınızı bellı edın.hatta yarım yamalak dahı olsa edın onlar anlarlar emın olun.karsılık yokmu vazgecın.nasılkı erkekler yanlarında bır kız olsun ıster onlarda aynısını ısterler meraklanmayın yanı onlarında derdı aynı.
  • Ailesi ayrı olan kizlar karar etmekte zorlanıyorlar ve mantıkla karar verme yeteneklerini yitiriyorlar.cok hassas oluyorlar dikkatli olup kırmamak gerekir zor durumda olanları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Örnek olarak ben başlim; En çok karşılaşılan olaylardan biri olan arkadaş olarak görme mevzusu.. Mesela bir kızı seviyorsunuz, ona değer veriyorsunuz ve aşık oldunuz ama o kız size arkadaş olarak baktığını söylüyor. Siz ona duygularınızı açtığınızda o size bunu söylüyorsa ondan uzaklaşmanız gerektiğinin bir işaretidir bu. Çünkü ya sizi egosunu tatmin etmek için yan cebine koyacaktır yada dengesiz davranışlar gösterip size umut verip daha sonra siz ona yaklaştığınızda gene kendini geri çekecektir.. Bu yüzden bu tarz kızlardan daima uzak durmanız gerekir.

Tecrübe sabittir.Bu tarz bi olay benim de başıma geldi,bu kız başka diyordum ama şöyle söyliyim kendinize kesinlikle yapmayın bunu yani bu kız başka bu kız çok özel çok başka gibi söylemlerle kızı yüceltmeyin.Konuya dönmek gerekirse zaten motor olmayan kız sizden elektriği aldığı an eğer bişi hissetmiyorsa size yol verecektir ,şayet kanında bi peynirimsilik varsa seni arkadaş olarak görüyorum ayağına gidecektir bunu diyen kızı affetmeyin arkadaşlar yani götürebiliyosanız götürün o kadar diyim

"Bu arada gayet faydalı bi konu olmuş ,konuyu açan arkadaşı kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverzz -- 22 Ocak 2012; 1:35:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neverzz

quote:

Tecrübe sabittir.Bu tarz bi olay benim de başıma geldi,bu kız başka diyordum ama şöyle söyliyim kendinize kesinlikle yapmayın bunu yani bu kız başka bu kız çok özel çok başka gibi söylemlerle kızı yüceltmeyin.Konuya dönmek gerekirse zaten motor olmayan kız sizden elektriği aldığı an eğer bişi hissetmiyorsa size yol verecektir ,şayet kanında bi peynirimsilik varsa seni arkadaş olarak görüyorum ayağına gidecektir bunu diyen kızı affetmeyin arkadaşlar yani götürebiliyosanız götürün o kadar diyim

"Bu arada gayet faydalı bi konu olmuş ,konuyu açan arkadaşı kutluyorum

Teşekkürler Herkez tecrübelerini paylaşsınki ikilemde kalanlar, ne yapacaklarını bilemeyenler belki okurda faydalanır diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Ailesi ayrı olan kizlar karar etmekte zorlanıyorlar ve mantıkla karar verme yeteneklerini yitiriyorlar.cok hassas oluyorlar dikkatli olup kırmamak gerekir zor durumda olanları.

Hocam biraz açar mısınız?PM dende olabilir
  • 1 yıl 1 sn de bitebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben rakıcıyım hacı, beyaz peynire alıştım, kaşarlarla işim olmaz.

Tavsiye alıcaklara başarılar
  • sizden önceki sevgilisini bırakma şekliyle,sizi bırakma şekli aynı olabilir dikkat!
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Ben rakıcıyım hacı, beyaz peynire alıştım, kaşarlarla işim olmaz.

Tavsiye alıcaklara başarılar

Ctrl c + ctrl v terk
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Hocam biraz açar mısınız?PM dende olabilir

Gönderildi .

Olayın özeti .:
    4s kuralını benimseyen kız arkadas yavaş yavaş uğurlandı.
  • Arkasını fazla kaldırmayın kısacası
  • benden de bir tavsiye gelsin. yaşanmışlıkla sabit olabilir. uzun süre arkadaş olarak kaldığınız ve çevrenin artık sizi öyle tanıdığı karşı cinsle asla ilişki evresine gelmeyin. konuyu açan arkadaşın kuralına benzer bir kural buda. ya arkadaşlığı aynı noktada tutup hislerinizi bastırın, yada uzaklaşın.
  • Up, güzel gidiyoruz beyler devam
  • Ya ama arkadaş olarak baktığını söylemesi, reddetmenin en hafif yolu değil mi? Ne demeli sizce? Koca bir HAYIR mı? Tabii bunu söyleyince kız amacını anlamak çook zor oluyor. Gerçekten arkadaş olarak mı görüyor, yoksa yedek klubesinde bekletmek mi istiyor
  • quote:

+1 Çok haklsın böyle kızlardan uzak durun.

Şöyle bir örnek verim. Bir kızla tanıştım böyle bir kaç gün falan konuştuk. Kız bana sürekli çok tatlısın vs. şeyler söylüyordu, oda arkadaşlarına da sürekli benden bahsediyormuş sürekli fotoğraflarıma bakıyormuş falan. Daha çıkmaya başlamadan önce kürt bi çocuktan bahsetmişti diyarbakırlıymış onların sınıftan da hoşlanıyormuş ondan. Kız konuşurken sürekli ben elele bile tutuşamam öpüşemem falan şeylerden bahsediyordu. Bir gün attığım hiçbir mesaja cevap vermedi benimle görüşmek istemedi bende zorlamadım. Öğrendim ki o çocukla çıkmaya başlamış. Hala da çıkıyorlar aynı fakültedeyiz arada görüyorum herkesin içinde rahat rahat sevişiyorlar . Allah mutlu etsin ne deyim.

• benim gibi ani parlayan birisiyseniz kessinlikle dişinizi sıkın ve o anda bir şey soylemeyin, sakinleşince konuşun yoksa onarilmasi mumkun olmayan yaralar aciyorsun karşindakinde... karakterli kiz olunca da bir kere gitti mi donusu olmuyor. tecrubeyle sabittir !
    öfkeyle kalkan zararla oturur.
    ekleme: (bu forumdan biri yazmişti cok hoşuma gitmişti) "Kadın; Hic gitmeyecekmiş gibi sever ama yeri gelir hic sevmemiş gibi gider.. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malchik -- 22 Ocak 2012; 2:38:24 >
  • quote:

kesinlikle katılıyorum , anne babası ayrı olan kızlarda cok yüksek oranda tutarsızlık , dengesizlik , full ego gibi özellikler bulunuyor. Dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar , uzak durabiliyorsanız uzak durmaya calısın
  • Karşınızdaki çok düzgün biri olsa dahi, asla ilginizle onu çok fazla şımartmayın. Arada bir ''ilk arayan taraf'' olmayı, mesaj atmayı bırakın. Hatta görüşmeme sürelerini uzatın. Bırakın kafasını sizin üzerinize yorsun. Yoksa en düzgün karakterli kız da bile sonuç bir yere doğru yol alacaktır: AYRILIK
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.