Şimdi Ara

Aynı hatalara düşmeyin... [Kız mevzuları] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
24
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu iyi olmuş. çok sevmeyin. eğer 1 2 senedir arkadaş oldugunuz birine aşık olduysanız ve ona aşık oldugunuzu soyledıgınız zaman ben seni arkadaş olarak görüyorum derse onunla bır daha konuşmayın.
  • Ben şunu öğrendim abi kızlar herhangi bir cevap olabilir bu olumsuz cevap verdiyse üstelemiceksin unut onu artık.

ve bu olumsuz cevabın arkasından sakın güçsüz ve aciz sanki ona mecburmuşsun gibi gözükme yoksa madara oluyorsun yani başka bir şey olduğu yok. her ne yaparsan yap o olumsuz cevap verdiyse bir kere geri dönmüyor.
  • Bir kızı çok sevebilirsin , özlemekten ölebilirsin hatta ona tapabilirsin .. Hatta bunlar karşılıklı olabilir .. Ama hiçbir zaman verdiğin değeri anlamasını sağlama .. O sadece senin onu sevdiğini bilsin , özlediğini bilsin .. Seni seviyorum de , araya '' çok '' ekleme .. Seni özledim de , sonuna '' deli gibi '' ekleme .. Bırak miktarını bilmesin .. O miktarı öğrenmek için , keşfetmek için senin üzerine düşsün dursun .. Ama bunları yaparken de sakın ezme onu .. Çünkü ne olurlarsa olsunlar onlar dişi .. Sevilmeye muhtaç narin canlılar ..

Keşke bütün bunları 1.5 yıl önce biliyor olsaydım ve şuanda bu yorumu sadece size yardımcı olabilmek için yapıyor olsaydım .. Gözyaşları içinde yanlışlarımı söylüyor olmasaydım ..

Bu arada konu gerçekten harika olmuş .. Öğlen vakti burası ergen kaynar , yarın gece tekrar devam edelim arkadaşlar .. Gerçekten bunları konuşmak iyi geliyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraphine -- 23 Ocak 2012; 6:46:49 >

• Rizorvid.bilgisayara gecince ilgilenecegim.
  • takip
  • Benim uğraştığım kız öyle böyle değil aşırı egoist beni kırdığını söylediğimde mesaj yağmuruna tutuyor özür dilerim , affet vs. ama bazı günlerde gün içerisinde aşırı alakasız , umarsamaz oluyor acaba nedeni nedir ?
  • O kızdan acilen uzaklaş. Tek tavsiyemdir.
  • kızları anlamak zordur,, ne yapsan yaranamazsın istedikçe ister ama sen buna bir dur diyebilirsin nasıl mı az severek:),,

sevdiğini yani çok sevdiğini ona belirtirsen bekllemediğin tavırlar alırsın halbuki sen bunu hak etmezsin ama bunu karsı taraf böyle algılamaz..:)

erkekteki korumacılık hiçbir yaratıkta yoktur..bunu kızlar hepp yanlıs anlarlar:) bunu onlara öğretemedim öğğretemedik öğrenmiyeceklerde:) bilmiyorlarki herseyi onlar için düşünüyoruz:)
  • Eski sevgiliyle barışmak her zaman için hata mıdır ?

edit: konu seviyesiz ergen konusu olmamış, sevdim buraları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlurÖyle -- 23 Ocak 2012; 11:18:58 >
  • ben de bir tavsiye vereyim gerçi yukarıda yazanlarla birebir aynı olacak ama

-hiç bir kızı terkedilecek kadar çok sevmeyin-
  • Dikkat etmeniz gereken başka bir neden : Eğer görüştüğünüz kişi ailesinden ayrı bir yerde okuyor-çalışıyor-görevli ise ve o bulunduğu yerde sizi veya ailenizi ailesi olarak görüyorsa, görevini - okulunu bitirip ailesinin yanına geri döndüğü taktirde sizin-ailenizin hiçbir hükmü kalmıyor. Siz; onun için bir nevi koruma - kollama rolünde oluyorsunuz ve ailesinin yanına döndüğünde göreviniz sona ermiş oluyor. İlişki durumunuz farketmiyor; ciddi, basit, sözlü, nişanlı...

Çevrenize baktığınızda buna benzer örnekler de göreceksiniz(ben yaşadım , çevremde çokca denk geldim) . O yüzden buna dikkat edin
  • Kızlara ister istemez çok değer veriyoruz , kızda zaten beni seviyor diyip afedersiniz ağzımıza ediyor. Biraz ilerleyip 10 adım geri atıcaksın kız geliyorsa 1 adım 1 adım yaklaşıcaksın gelmiyorsa zaten kurcalamaya gerek yok kız için hiç bir şey demeksin. Bir gün umut veriyor diğer gün sesi çıkmıyorsa kız sizi yedeğe almış demektir. Sevgilisi falan olup ayrılırsa sizle takılacaktır. Ha bunları anlatıyorum benim başım yanmadımı yandı. En iyisi hiç bulaşmamak uzaktan sevin hayallerinizi süslesin gerçeğiyle muhattap olmaya gerek yok.
  • Abi burda hani dalga geçip duruyoruz ya seviyosan git konuş bence falan en akıllısı o birine karşi bişeyler hissetmeye başladığini anladığın an şartlar müsaitse gidip konuşacaksın reddedileceksen de o sevgi içinde büyümeden reddedilmiş olursun.Kafana da takmazsın.Böyle uzun süre lan konussam mı konusmasam mı acaba ne der falan çok saçma işler.Kızlara ulaşılamaz canlılar gibi de bakmamak lazım.Reddederse o kaybeder felsefeniz bu olmalı bence.

Bir iki arkadaş bahsetmiş yakın arkadaştan sevgili muhabbetleri falan.Bu konuda dilim yanmış olduğu için konuşuyorum.bi kızla 2 ay veya daha fazla süredir samimiysen 'kanka'lığa yol açıyosan ve yanlış şeyler duşünmeye başladıysan ya hemen uzaklaşacaksin ya da asla ve asla sen adı atmayacadan onu bekleyeceksin özellikle bu yakın arkadaş muhabbetinde kızların yedekleme fantezileri var aman diyim uzak durun.Ya da sevgilisi olmadığı surece takılın,gezin onu kendinize alıştırın bi süre sonra kesin kendinizi gelirse sizindir gelmezse üzgünüm.Ama birinci secenek çok daha cazip.Böyle bisey hissediyorsan yakın arkadaşina ondan uzak duracaksın.Sonradan çok çile çekersiniz.Önce aşkınızdan,aşk acınız bitince de o eski sıkı arkadaşı kaybetmiş olmanizdan.Aman diyim.

Ama EN EN EN ÖNEMLİSİ YİNE DİYORUM KIZLARA ULAŞILAMAZ VARLIKLARMIŞ GİBİ YAKLAŞMAYIN SİZDEN DEĞERLİLER Mİ? ASLA!!!

Edit: Aşk diye bişey yoktur.Biz erkeklerin yaptiğı bir mallığı da bu arada ekleyeyim kızları elde edene kadar her şey çok heyecanlı ve güzel oluyor fakat ilişki başlayinca bıkiyoruz.

Ya ne kadar konuştum,kısacası seven s... S... sevilir. Erkekse erkek,kızsa kız. İkisi için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Firenze- -- 23 Ocak 2012; 16:07:10 >

• Aslında bilinen fakat uygulanmayan şeyler bunlar. Malumunuz ki biz erkekler sevdik mi, tam seviyoruz kahretsin ki. Neyse konuya gelelim; sevgilinizden herhangi bir konuda yalan söylemesini rica etmeyin, zorlamayın. Fazla ilgi göstermeyin, çok sıkboğaz etmeyin. Tamam, kızlar ilgi ister fakat bunun da bir dozajı var, lütfen yani. Onlar da tek başlarına bir şey yapabilirler. Ilköğretim velisiymişsiniz gibi davranmayın. Bir süre sonra ne kadar çok aşk olursa olsun, kızı yoracak ve bıktıracaktır. Tamam, boşlayın demiyoruz fakat bir dozajı var ve onu yakalamanız gerek. Bunu kız arkadaşınıza sorarak dahi yapabilirsiniz. Inanın bu hoşuna gidecektir.
  • Bir kıza ondan hoşlandığınızı söyledikden sonra kaçamak cevap veriyorsa kesinlikle devam etmeyin.Sizi kullanır,maymuna çevirir.Sürekli size umut verir,sürekli sizden ilgi bekler.Egosunu tatmin etmek ister.Siz ilgiyi kestiğinizde ya size yaklaşır yada tamamen uzaklaşır.Uzaklaşıyorsa zaten sevmemiştir.Birşey kaybetmessiniz.Hoşlandığınız kız size melek gibi gelir.Her hareketini olumluya yorumlarsınız.O yüzden dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSur_TurK

Abi burda hani dalga geçip duruyoruz ya seviyosan git konuş bence falan en akıllısı o birine karşi bişeyler hissetmeye başladığini anladığın an şartlar müsaitse gidip konuşacaksın reddedileceksen de o sevgi içinde büyümeden reddedilmiş olursun.Kafana da takmazsın.Böyle uzun süre lan konussam mı konusmasam mı acaba ne der falan çok saçma işler.Kızlara ulaşılamaz canlılar gibi de bakmamak lazım.Reddederse o kaybeder felsefeniz bu olmalı bence.

Bir iki arkadaş bahsetmiş yakın arkadaştan sevgili muhabbetleri falan.Bu konuda dilim yanmış olduğu için konuşuyorum.bi kızla 2 ay veya daha fazla süredir samimiysen 'kanka'lığa yol açıyosan ve yanlış şeyler duşünmeye başladıysan ya hemen uzaklaşacaksin ya da asla ve asla sen adı atmayacadan onu bekleyeceksin özellikle bu yakın arkadaş muhabbetinde kızların yedekleme fantezileri var aman diyim uzak durun.Ya da sevgilisi olmadığı surece takılın,gezin onu kendinize alıştırın bi süre sonra kesin kendinizi gelirse sizindir gelmezse üzgünüm.Ama birinci secenek çok daha cazip.Böyle bisey hissediyorsan yakın arkadaşina ondan uzak duracaksın.Sonradan çok çile çekersiniz.Önce aşkınızdan,aşk acınız bitince de o eski sıkı arkadaşı kaybetmiş olmanizdan.Aman diyim.

Ama EN EN EN ÖNEMLİSİ YİNE DİYORUM KIZLARA ULAŞILAMAZ VARLIKLARMIŞ GİBİ YAKLAŞMAYIN SİZDEN DEĞERLİLER Mİ? ASLA!!!

Edit: Aşk diye bişey yoktur.Biz erkeklerin yaptiğı bir mallığı da bu arada ekleyeyim kızları elde edene kadar her şey çok heyecanlı ve güzel oluyor fakat ilişki başlayinca bıkiyoruz.

Ya ne kadar konuştum,kısacası seven s... S... sevilir. Erkekse erkek,kızsa kız. İkisi için de geçerli.

Çok haklısın hocam seven insan gidip söylemeli sevdiğini. Beklememeli. Şahsen ben 1 sene bekledim. Uzağa gidince söyledim. Uzaklıktan mıdır bilmem olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: crimex

aynen beyler , biliyorum sevince iyi severiz , sevdiğimizi söyleyip dile getirmek isteriz , ama bu kızlarda göt kalkması olarak geri dönüyor . Mümkünse az söyleyelim , ilk mesajı biz atmayalım , alttan almayalım . Yoksa eziliyoruz ve sonunda kaybeden oluyoruz .

Ya hani mantıksız geliyo , kıza sevdiğimizi dile getirince niye bizden uzaklaşsın dimi? Bana sevdiğimi seviyorum dese niye ondan uzaklaşayım? ama kızlar farklı işte

aramızda ; ben hiç terkedilmedim diyen var mı bu arada?

haklı

• vallaha daha önce de konum vardı platonik olduğum ile ilgili. 2 gün önce gittim konuştum kızla. Arkadaş olarak gördüğünü tam olarak ifade etmese de ona vurgu yaptı ama bir şekilde felsefe yaparak etkiledim diyebilirim (ortak yakın arkadaşımıza tam olarak etkilendiğini ifade etmemiş fakat söylediklerimi çok mantıklı bulduğunu sylemiş). şimdi de bir şiir yazdım ve paylaştım faceten. Bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Bir kızı çok sevebilirsin , özlemekten ölebilirsin hatta ona tapabilirsin .. Hatta bunlar karşılıklı olabilir .. Ama hiçbir zaman verdiğin değeri anlamasını sağlama .. O sadece senin onu sevdiğini bilsin , özlediğini bilsin .. Seni seviyorum de , araya '' çok '' ekleme .. Seni özledim de , sonuna '' deli gibi '' ekleme .. Bırak miktarını bilmesin .. O miktarı öğrenmek için , keşfetmek için senin üzerine düşsün dursun .. Ama bunları yaparken de sakın ezme onu .. Çünkü ne olurlarsa olsunlar onlar dişi .. Sevilmeye muhtaç narin canlılar ..

Keşke bütün bunları 1.5 yıl önce biliyor olsaydım ve şuanda bu yorumu sadece size yardımcı olabilmek için yapıyor olsaydım .. Gözyaşları içinde yanlışlarımı söylüyor olmasaydım ..

Bu arada konu gerçekten harika olmuş .. Öğlen vakti burası ergen kaynar , yarın gece tekrar devam edelim arkadaşlar .. Gerçekten bunları konuşmak iyi geliyor ..

+ 1903.
    aynısını yaşamış bulunmaktayım ve doğruluğu başarıyla teyit edilmiştir.

• m.b
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.