Şimdi Ara

Aynı hatalara düşmeyin... [Kız mevzuları] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
24
Favori
15.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Basarir11

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Ailesi ayrı olan kizlar karar etmekte zorlanıyorlar ve mantıkla karar verme yeteneklerini yitiriyorlar.cok hassas oluyorlar dikkatli olup kırmamak gerekir zor durumda olanları.

+1 Çok haklsın böyle kızlardan uzak durun.

Şöyle bir örnek verim. Bir kızla tanıştım böyle bir kaç gün falan konuştuk. Kız bana sürekli çok tatlısın vs. şeyler söylüyordu, oda arkadaşlarına da sürekli benden bahsediyormuş sürekli fotoğraflarıma bakıyormuş falan. Daha çıkmaya başlamadan önce kürt bi çocuktan bahsetmişti diyarbakırlıymış onların sınıftan da hoşlanıyormuş ondan. Kız konuşurken sürekli ben elele bile tutuşamam öpüşemem falan şeylerden bahsediyordu. Bir gün attığım hiçbir mesaja cevap vermedi benimle görüşmek istemedi bende zorlamadım. Öğrendim ki o çocukla çıkmaya başlamış. Hala da çıkıyorlar aynı fakültedeyiz arada görüyorum herkesin içinde rahat rahat sevişiyorlar . Allah mutlu etsin ne deyim.

Epic story

• quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Bir kıza ondan hoşlandığınızı söyledikden sonra kaçamak cevap veriyorsa kesinlikle devam etmeyin.Sizi kullanır,maymuna çevirir.Sürekli size umut verir,sürekli sizden ilgi bekler.Egosunu tatmin etmek ister.Siz ilgiyi kestiğinizde ya size yaklaşır yada tamamen uzaklaşır.Uzaklaşıyorsa zaten sevmemiştir.Birşey kaybetmessiniz.Hoşlandığınız kız size melek gibi gelir.Her hareketini olumluya yorumlarsınız.O yüzden dikkat edin.

"Tespit çok doğru
  • ''Bir kıza onu sevdiğini hissettirirsen, onun gözünde senin dışındaki her şey değer kazanır.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 23 Ocak 2012; 20:47:56 >
  • çok sağlam konu oldu , biraz daha katılım olursa efsaneliğe doğru yol alır
  • İki sene nişanlanalım dedi kız arkadaşım aralıksız. Tarih açısından yarım sene geç söyledim diye günlerce bana trip attı. Şimdi evlenme teklifi ettim az süre kaldı ailelerin tanışmasına ve bence evlenmeyelim hiç gerek yok diyor günlerdir yüzüğü geri vereyim diyor. Sıyıracam kayışı az kaldı.

Her zaman söylüyorum. Kontrolü kaybederseniz işler herzamankinden daha beter oluyor. Saygılar
  • Kızlar aşık olur, erkekler ilişki kurar. Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir.
  • Henüz yeni ilişkisi bitmiş, aldatılmış, terkedilmiş veya buna benzer haller içerisinde bulunan kızlara duyguları tazeyken yaklaşmayın..Sizi biraz kullandıktan sonra ilişkiyi soğutur,bitirmek için elinden ne geliyorsa yapar vede bitirir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

İki sene nişanlanalım dedi kız arkadaşım aralıksız. Tarih açısından yarım sene geç söyledim diye günlerce bana trip attı. Şimdi evlenme teklifi ettim az süre kaldı ailelerin tanışmasına ve bence evlenmeyelim hiç gerek yok diyor günlerdir yüzüğü geri vereyim diyor. Sıyıracam kayışı az kaldı.

Her zaman söylüyorum. Kontrolü kaybederseniz işler herzamankinden daha beter oluyor. Saygılar

Geç söylemenin cezasını bende çektim. En ufak fırsatta dile getirirdi bunu.
  • Beyler bana yardım edebilecek yokmu pm'den ?Lütfen
  • DH'nın seks tanrıları konuşuyo ya. Yakışıklı çocuklar
  • İyi akşamlar öncelikle arkadaşlar, şimdi en başta bir kıza aşık olduğumuzda hoşlandığınızı belli edin ama onun vazgeçilmeziniz olduğunu belli etmeyin çünkü ne kadar belli edersen o kadar rahat olacaktır ve seni gözünde artık koyunuymuş gibi görecektir ama ebür türlü yaparsanız sizi biraz ulaşılması zor görüp daha cok asık olucaktır emin olun hatta kıskanclıklar bile artar hayal dünyasında dolaşırsınız kızın hep ben bunu hep gördüm hiç yüz vermeyen adamların sevgilileri delisi oluyo aşkım aşkım diye kçını yırtıyo ama üstüne gidersen belli bi raddeden sonra sıkılacaktır zaten ve ayrılık başlayacaktıri.. birde bakımda çok önemli gerçekten üstünüze başınıza çeki düzen verin saçınızı yapın uğraşın biraz zaten elinizde alternatif cok olucaktır.. birde hic kimseyi ulaşılmaz olarak görmemek lazım birde bir kız uğruna DOSTlarınızı asla satmayın çünkü ayrıldıktan sonra yüzünüzü güldüren yine dostlarınız olacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Beyler bana yardım edebilecek yokmu pm'den ?Lütfen

Anlat dostum dinleriz.
  • Up.. Şuana kadar çok güzel yorumlar geldi beyler içlerinden bazılarını ilk sayfaya topladım. Koymadıklarımda alınmasın bütün yorumlar çok güzel çünkü hepsi bir tecrübeden geliyor.
  • Bir kız var güzel falan yeni tanıştık 3 gündür konuşuyoruz ben hoşlandım. Bir arkadaş vasıtasıyla sordurdum xxx sence nasıl biri, xxx ile çok konuşuyosun bu ara hoşlanıyormusun vs diye kız her seferinde takmamış belli ki cevaplamak istemiyor. Olay nedir kız kararsız diye mi böyle yapıyor? Zamana mı ihtiyacı var, bu süreçte nasıl davranayım
  • nedir bu kızlara düşkünlüğünüz arkadaş sizinle dalga geçiyorlar ya bırak gitsin başka uğraşlar bul kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: paptes

Bir kız var güzel falan yeni tanıştık 3 gündür konuşuyoruz ben hoşlandım. Bir arkadaş vasıtasıyla sordurdum xxx sence nasıl biri, xxx ile çok konuşuyosun bu ara hoşlanıyormusun vs diye kız her seferinde takmamış belli ki cevaplamak istemiyor. Olay nedir kız kararsız diye mi böyle yapıyor? Zamana mı ihtiyacı var, bu süreçte nasıl davranayım

Pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemox

vallaha daha önce de konum vardı platonik olduğum ile ilgili. 2 gün önce gittim konuştum kızla. Arkadaş olarak gördüğünü tam olarak ifade etmese de ona vurgu yaptı ama bir şekilde felsefe yaparak etkiledim diyebilirim (ortak yakın arkadaşımıza tam olarak etkilendiğini ifade etmemiş fakat söylediklerimi çok mantıklı bulduğunu sylemiş). şimdi de bir şiir yazdım ve paylaştım faceten. Bekliyoruz...

quote:

Orijinalden alıntı: crimex

aynen beyler , biliyorum sevince iyi severiz , sevdiğimizi söyleyip dile getirmek isteriz , ama bu kızlarda göt kalkması olarak geri dönüyor . Mümkünse az söyleyelim , ilk mesajı biz atmayalım , alttan almayalım . Yoksa eziliyoruz ve sonunda kaybeden oluyoruz .

Ya hani mantıksız geliyo , kıza sevdiğimizi dile getirince niye bizden uzaklaşsın dimi? Bana sevdiğimi seviyorum dese niye ondan uzaklaşayım? ama kızlar farklı işte

aramızda ; ben hiç terkedilmedim diyen var mı bu arada?

Bu yoldasın ona göre; hemen sazan gibi atlama, bırak kendisi cevabını belli etsin artık

• Bir tanede ben yazayım.

Kızlardan korkuları gerektirecek birsey yok ortada eğer hoşlandığınız birisi olursa reddederse nolucak falan diye düşünmeyin,gidin söyleyin ama bunu dogrudan ona söyleyin sakın yakın arkadasınıza falan bahsetmeyin, kimseyle konuşmadan gidin ona söyleyin, sonucu bastan hesaplayayım demeyin. neden reddedsin ki hareketleri falan farklı,bir başka bakıyor falan bunlar bizlerin havadan nem kapmaları oluyor genellikle. sonunuz hüsran olur.

Bazen reddedilmek bile soyleyememekten iyi geliyor. kısaca korkmayın,karşımızdakide insan ama ben sana deli gibi aşığım falan demeyin aman ha gidin en sade ama etkileyici bir sekilde söylemeye calisin yoksa tasmayı takarsınız boynunuza.
  • bulunsun.
  • Up.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.