Nasıl bir sistemde kullanacaksınız? Belkide bu kadar güç ihtiyacınız yoktur, önce sisteminizi belirtinki ona göre öneri yapalım.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Nasıl bir sistemde kullanacaksınız? Belkide bu kadar güç ihtiyacınız yoktur, önce sisteminizi belirtinki ona göre öneri yapalım.
Bencede ayrıca o fiyata Haf X ve SeaSonic SS-750AT almanızı öneririm.
İki numaralı tercih bence süper olmuş, evladiyelik!!
sistem olarak d işlemci : i7 2600K düşünüyorum anakart: asus maximus 4 düşünüyorum ekran kartı: asus gtx580 olacak iki 3 sene sonra aynısından alıp sli hedeflerim var
quote:
Orijinalden alıntı: mebrar
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Bencede ayrıca o fiyata Haf X ve SeaSonic SS-750AT almanızı öneririm.
HAFX in ne tür artıları var hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: cagilgurbuz9292 sistem olarak d işlemci : i7 2600K düşünüyorum anakart: asus maximus 4 düşünüyorum ekran kartı: asus gtx580 olacak iki 3 sene sonra aynısından alıp sli hedeflerim var
Sistemi böyle düşünüyorsanız, Haf 912+Corsair AX850 ideal olur GTX580 SLI+OC bile rahatlıkla kaldırır ve üstüne 7 yıl garanti. Doğrusunu istersen önerdiğim kasa+psu ikilisini aldım ve senin önerdiğin sistemi almaya niyetleniyorum, anakartı deluxe düşünüyorum, selamlar.
Tabiki 2 numara, almayı düşündüğün sistem ve SLI için tık demez, 7 yıl garanti ile de evladiyelik :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme