Şimdi Ara

Aynı Markanın psu 'lusundan mı psu'suzundan mı Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1)Cooler Master HAF 932 Advanced 800W 80+ Gold Güç Kaynaklı Big Tower Kasa (USB 3.0 ve Siyah İç Boyalı) : 652 tl

2)Cooler Master HAF 932 + Corsair850AX 336 + 458 = 794 lira

Hangisini almak daha mantıklıdır iki güç kaynağı arasında çok kalite farkı var mıdır ?

• Bana sorarsan 2. seçeneği almalısın özellikleri çok iyi ama yine sen bilirsin:)

Şükran YILDIZ

Müşteri Temsilcisi

www.istanbulhost.com
  • Nasıl bir sistemde kullanacaksınız? Belkide bu kadar güç ihtiyacınız yoktur, önce sisteminizi belirtinki ona göre öneri yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Nasıl bir sistemde kullanacaksınız? Belkide bu kadar güç ihtiyacınız yoktur, önce sisteminizi belirtinki ona göre öneri yapalım.

Bencede ayrıca o fiyata Haf X ve SeaSonic SS-750AT almanızı öneririm.
  • İki numaralı tercih bence süper olmuş, evladiyelik!!
  • sistem olarak d
    işlemci : i7 2600K düşünüyorum
    anakart: asus maximus 4 düşünüyorum
    ekran kartı: asus gtx580 olacak iki 3 sene sonra aynısından alıp sli hedeflerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Nasıl bir sistemde kullanacaksınız? Belkide bu kadar güç ihtiyacınız yoktur, önce sisteminizi belirtinki ona göre öneri yapalım.

Bencede ayrıca o fiyata Haf X ve SeaSonic SS-750AT almanızı öneririm.

HAFX in ne tür artıları var hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagilgurbuz9292
    sistem olarak d
    işlemci : i7 2600K düşünüyorum
    anakart: asus maximus 4 düşünüyorum
    ekran kartı: asus gtx580 olacak iki 3 sene sonra aynısından alıp sli hedeflerim var

Sistemi böyle düşünüyorsanız, Haf 912+Corsair AX850 ideal olur GTX580 SLI+OC bile rahatlıkla kaldırır ve üstüne 7 yıl garanti. Doğrusunu istersen önerdiğim kasa+psu ikilisini aldım ve senin önerdiğin sistemi almaya niyetleniyorum, anakartı deluxe düşünüyorum, selamlar.
  • Tabiki 2 numara, almayı düşündüğün sistem ve SLI için tık demez, 7 yıl garanti ile de evladiyelik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.