Şimdi Ara

Aynı Paraya Tiguan mi A3 Sedan mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Audi'nin TÜM ARABALARI PREMIUMDUR.

VW'nin HİÇBİR ARABASI PREMIUM DEĞİLDİR.

Audi A1 premiumdur.
    VW Tuareg PREMIUM DEĞİLDİR.

Bu otomotiv sektörünün NET ve AÇIK gerçeğidir.
    Tamam
  • Hocam A3 Audi olduğu için premium markadır. Malzeme kalitesi trim işçiliği yetkili servisi Volkswagen'e göre daha iyidir. Eski audi a3 8p kullanıcısıyız. Audi'nin boş paketinde bile belli özellikler standart oluyor. Tiguana da kötü diyemem burda senin ve eşinin tercihine kalmış kullanış olarak hangisi senin işine gelirse onu al. Tiguan golf'ün yerden yükseltilmişi. Benim şahsi fikrim kaliteli ve premium marka olduğu için A3 almandır. Tercih senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklenti analizi yapmanızı öneririm..İhtiyaçlarınız nelerse,bunları gözönüne almanız faydalı olacaktır.İki farklı yapıda araç söz konusu olan.İlla da tercih yapacaksam bu Tiguan olurdu benim açımdan çünkü 2 çocuk olunca ve bagaj ihtiyacı olduğundan,daha geniş hacimli bir aracı tercih ederdim

• tiguan su alan bir araç ben olsam a3 alırdım
  • 1.0 a3 sedan 211 bin tl fiyat alıp hız sabitleme bile olmadığını duyunca direkt vazgecmiştim 1 ay önce.içi bana çok kasvetli gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Passat alırken A3 sedan da listemdeydi. Taa ki içine oturana kadar. Daha yaşarken mezara girmiş gibi oldum İçi çok basık geldi, direk vazgeçtim.
    Sırf arka koltukların karanlık dar olduğu için chr düşünmedim. A3 öyle ise düşünmem tabiki

• 270-280 verecek olsam BMW X2 alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Sırf arka koltukların karanlık dar olduğu için chr düşünmedim. A3 öyle ise düşünmem tabiki

Alıntıları Göster
    A3 sedan da oturma pozisyonu yere cok yakın ve tavan da basık olduğundan içerde hiç ferah bir ortam yok. Zaten arka şaft tüneline bakarsanız neredeyse koltuk yüksekliğinde. Kadın sürücüler için alçak araçlar çok iyi olmuyor, trafiğe hakim olamıyorlar.
  • Iki araci da kullandım. A3 her yönüyle vasat. Zaten A3 sedanin onemli kismini piyasada filolar kullaniyor. Audi kalitesini yansitan bir arac degil. Ahim sahim bir malzeme yok. Ici cok dar ve basik bagaj sedan olmasina ragmen cok kucuk. Kesinlikle çocuklu aile icin uygun değil. Hos cocuklu olup HB kullanan da var ama butceyi düşününce yanlis tercih olur.

Pek yol yapmayacaksaniz benzinli Tiguan oldukca memnun eder. Yalniz İstanbul icinde 10 litreyi rahat asiyor.

Ben olsam o paralari vermez gider 1.6 TDI DSG Ateca alirdim. Aralik ayinda 206 bine sattılar simdi nedir bilmiyorum ama ciddi fiyat farki var ustelik dizel. Aradaki farki atarim kenara yatirim olur hatta bedava gezerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Hocam şanzıman sorunsuz deniliyorda geri kalan parçalar ne olcak ? Bulabilirseniz subaru xv bakın.
    Subaru forester çok pahalı gelmişti, xv bakmadım hiç. Fiyat ve özellik nasıldır bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanNoyan4134

270-280 verecek olsam BMW X2 alırım.
    X2 fiyatları ne hiç bilmiyorum. Bayide var mi, yoksa ne zaman gelir, kronik problem, yakıt hiç bir fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

A3 sedan da oturma pozisyonu yere cok yakın ve tavan da basık olduğundan içerde hiç ferah bir ortam yok. Zaten arka şaft tüneline bakarsanız neredeyse koltuk yüksekliğinde. Kadın sürücüler için alçak araçlar çok iyi olmuyor, trafiğe hakim olamıyorlar.

Alıntıları Göster
    A3 genel itibariyle tavsiye edilmiyor anlaşılan. Tiguan üzerine yogunlasayim ama başka fikirlere de açığım. Teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Iki araci da kullandım. A3 her yönüyle vasat. Zaten A3 sedanin onemli kismini piyasada filolar kullaniyor. Audi kalitesini yansitan bir arac degil. Ahim sahim bir malzeme yok. Ici cok dar ve basik bagaj sedan olmasina ragmen cok kucuk. Kesinlikle çocuklu aile icin uygun değil. Hos cocuklu olup HB kullanan da var ama butceyi düşününce yanlis tercih olur.

Pek yol yapmayacaksaniz benzinli Tiguan oldukca memnun eder. Yalniz İstanbul icinde 10 litreyi rahat asiyor.

Ben olsam o paralari vermez gider 1.6 TDI DSG Ateca alirdim. Aralik ayinda 206 bine sattılar simdi nedir bilmiyorum ama ciddi fiyat farki var ustelik dizel. Aradaki farki atarim kenara yatirim olur hatta bedava gezerim.
    Aslunda çok yol yapiyorum. Yüzde 65 şehir ici yolda 20 bin km civarı. Benim için dizel 3008 veya ateca veya Karoq süper olur ama dizel geleceği ne olacak bilmiyorum. O sebeble benzinliye yöneldim. Lpg işine de hiç bulaşmak istemiyorum. Yoksa kore arabalarına da bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Aslunda çok yol yapiyorum. Yüzde 65 şehir ici yolda 20 bin km civarı. Benim için dizel 3008 veya ateca veya Karoq süper olur ama dizel geleceği ne olacak bilmiyorum. O sebeble benzinliye yöneldim. Lpg işine de hiç bulaşmak istemiyorum. Yoksa kore arabalarına da bakarım.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de dizelin tamamen kalkmasi markalar bugün hepsi birden dizeli bitirdik dese bile en az 10 yıl sürer. Bu tarz geçişler ve uyum süreçleri burada çok ağır işliyor.
    3008 kasa değiştirecek fiyatları da abartı seviyesine geldi. Motor sanziman cok basarili ona sözüm yok.
    Ateca en mantıklısı olur. Seat SUV araçlarına ayri bir onem gosteriyor. Kucuk kardesi Arona kalite olarak Leon seviyesinde diyebilirim.

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Tiguan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • audinin her aracı premium değildir. vw nin her aracı da halk otomobili değildir.
    ben olsam tiguan'ı tercih ederdim. ekstra hacim için kodiaq'a da bakılabilir.
  • Gördüğüm kadarıyla sıfır style paket Karoq ile elite paket Kodiaq arasında 15-20k civarı fark var. Ben sizin yerinizde olsam boyutları itibari ile çok büyük gelmeyecekse 240k civarlarına sıfır Kodiaq alırdım. Bayide araç varsa ayrıca ordan fiyat almakta fayda var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brucedeluxe -- 10 Ocak 2020; 16:25:11 >

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    3008 ler ayrıca üst vergi dilimine girdiği için 2019 2. dönemden itibaren donanım seviyesini de düşürmüş. 2 hafta önce bir arkadaşım sıfır almak yerine 2019 1. çeyrekte üretilen 2. el 3008 aldı aynı fiyata. Donanım ve iç görüntü olarak ciddi fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Gördüğüm kadarıyla sıfır style paket Karoq ile elite paket Kodiaq arasında 15-20k civarı fark var. Ben sizin yerinizde olsam boyutları itibari ile çok büyük gelmeyecekse 240k civarlarına sıfır Kodiaq alırdım. Bayide araç varsa ayrıca ordan fiyat almakta fayda var tabi.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-skoda-lav-mavisi-0-km-2020-tescil-hayalet-ekran-cam-tavan-kat-ayna-778144712/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-skoda-my-car-2019-karoq-1.5tsi-act-cam-tavan-plushayalet-plusbixenon-sifir-0km-773275822/detay
    Eşim şehir icindede kullanacağı için büyük gelebilir bize kodiaq

• quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

3008 ler ayrıca üst vergi dilimine girdiği için 2019 2. dönemden itibaren donanım seviyesini de düşürmüş. 2 hafta önce bir arkadaşım sıfır almak yerine 2019 1. çeyrekte üretilen 2. el 3008 aldı aynı fiyata. Donanım ve iç görüntü olarak ciddi fark var.
    3008 in en üst modeli bile kalite ve özellik düşüşü mu var anlamadim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.