Şimdi Ara

Aynı Paraya Tiguan mi A3 Sedan mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur hocam, ben de aracı ilk çıktığından beri gözüme kestirdim. Çok güzel bir araç fakat şehir içi kullanım ve park açısından ciddi zorlayıcı ne yazık ki.

Eşim de Atecayı gözüme kestirdi ama Leonla nerdeyse aynı olsa da ben kullanımda o zevki alamadım. Kodiaq ve Karoq-Ateca neredeyse aynı fiyat olduğu için Kodiaq çok daha çekici geliyor fakat boyutlar işte :)

3008 konusu da şöyle aslında. Mesela 1. aracın vites kısmına bakarsanız 2. linkteki araçla farkını anlarsınız. Çok daha büyük bir vites topuzu var ve o alanı kapladığı için yandaki kullanılabilir alanlar iptal olmuş. Ayrıca çekiş modları kaldırılmış son çıkan seride.

sahibinden.com
    Peugeot / 3008 / 1.5 BlueHDi / Allure Selection / PEUGEOT AKTİF İRİYIL 3008 ALLURE SELECTİON 1.5BLUEHDİ 130HP EAT8 sahibinden.comda - 777665101
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-peugeot-aktif-iriyil-3008-allure-selection-1.5bluehdi-130hp-eat8-777665101/detay

sahibinden.com
    Peugeot / 3008 / 1.5 BlueHDi / Active Life Sky Pack / ERTEMEL'DEN-0 KM-HEMEN TESLİM 3008 KIRMIZI-CAM TAVAN-KEYLESS GO- sahibinden.comda - 778051703
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-ertemel-den-0-km-hemen-teslim-3008-kirmizi-cam-tavan-keyless-go-778051703/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brucedeluxe -- 10 Ocak 2020; 16:39:59 >

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Bayiiye gidip sorabilirsiniz veya BMW internet sitesinden premium selection 2. Ellere de bakılabilir. Şu alet varken ben tiguana para vermem
    sahibinden.com
    BMW / X2 / 18i sDrive / M Sport / KARMA GRUP AHMET SUYABATMAZ'A HAYIRLI OLSUN... sahibinden.comda - 770939901
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-bmw-karma-grup-ahmet-suyabatmaz-a-hayirli-olsun-770939901/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanNoyan4134

Bayiiye gidip sorabilirsiniz veya BMW internet sitesinden premium selection 2. Ellere de bakılabilir. Şu alet varken ben tiguana para vermem
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-bmw-karma-grup-ahmet-suyabatmaz-a-hayirli-olsun-770939901/detay
    Ikinci el fiyatı bile bütçemin üzerinde sıfırı 400 bin vardır sanırım.Güzel araba ama beni aşar

• quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Doğrudur hocam, ben de aracı ilk çıktığından beri gözüme kestirdim. Çok güzel bir araç fakat şehir içi kullanım ve park açısından ciddi zorlayıcı ne yazık ki.

Eşim de Atecayı gözüme kestirdi ama Leonla nerdeyse aynı olsa da ben kullanımda o zevki alamadım. Kodiaq ve Karoq-Ateca neredeyse aynı fiyat olduğu için Kodiaq çok daha çekici geliyor fakat boyutlar işte :)

3008 konusu da şöyle aslında. Mesela 1. aracın vites kısmına bakarsanız 2. linkteki araçla farkını anlarsınız. Çok daha büyük bir vites topuzu var ve o alanı kapladığı için yandaki kullanılabilir alanlar iptal olmuş. Ayrıca çekiş modları kaldırılmış son çıkan seride.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-peugeot-aktif-iriyil-3008-allure-selection-1.5bluehdi-130hp-eat8-777665101/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-ertemel-den-0-km-hemen-teslim-3008-kirmizi-cam-tavan-keyless-go-778051703/detay
    2020 de kasa değişeceği söyleniyor 3008 in. Simdiki kasa çok güzel ama dediginiz gibi vites kısmı çok kötü. Her ne kadar Tiguan desemde ateca ve karoq da bakıyorum.

Sıfırı 375.000 gözüküyor ama 2020 model ve dizel, bayiilerde 2019 benzinli 0km ler vardır onlar bütçenize yakın olacaktır. DS7 Crossback de bakabilirsiniz, VW grubu bence audi almadığınız sürece o bütçeye manasız kalıyor

• Olayı şöyle değerlendir.A3 Sedan premium C segment bir araç.Tiguan ise C-Suv segment bir araç.Bu demek oluyorki araç şartları birbirine yakın.Tercihi alacağın araçta ne aradığın ile belirleyeceksin.Şehir içinde hafiften konforlu olsun,seri bir araç olsun,e birazda gösterişli olsun,amblemide güzel olsun istiyorsan A3 al.Yerden şöyle biraz yüksek dursun,içi geniş olsun,doğaya çıktığımda çıtırdan en azından altını vurma derdim olmasın bagajı bir sedana göre yüksek olduğundan kaba şeylerde taşıyabileyim istiyorsan Tiguan al.Benim önerim bu şekilde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Audi'nin TÜM ARABALARI PREMIUMDUR.

VW'nin HİÇBİR ARABASI PREMIUM DEĞİLDİR.

Audi A1 premiumdur.
    VW Tuareg PREMIUM DEĞİLDİR.

Bu otomotiv sektörünün NET ve AÇIK gerçeğidir.
    Büyük harfle yazınca daha mi tatminkar oluyor senin için

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    HAYIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTraveler

Olayı şöyle değerlendir.A3 Sedan premium C segment bir araç.Tiguan ise C-Suv segment bir araç.Bu demek oluyorki araç şartları birbirine yakın.Tercihi alacağın araçta ne aradığın ile belirleyeceksin.Şehir içinde hafiften konforlu olsun,seri bir araç olsun,e birazda gösterişli olsun,amblemide güzel olsun istiyorsan A3 al.Yerden şöyle biraz yüksek dursun,içi geniş olsun,doğaya çıktığımda çıtırdan en azından altını vurma derdim olmasın bagajı bir sedana göre yüksek olduğundan kaba şeylerde taşıyabileyim istiyorsan Tiguan al.Benim önerim bu şekilde.
    Tamam Audi nin bir adi var ama Tuguanda altta kalmaz clio ile A3 u karsilastirmiyoruz. Gerçi gelen yorumlarında etkiyle A3 u eledim gibi.

A3 alınacaksa da sedan alınmamalı, Audi Q2 düşündünüz mü?

• Bu arada audi liste fiyatlarına %20 indirim yaparsanız gerçek fiyatı öğrenirsiniz liste fiyatları halen daha güncel kura göre değil.

Açıkçası 3008in yeni kasa durumunu bilmiyorum hocam ama yine güzel bir kasa gelecektir tahminimce fakat mevcut kasa ve yeni iç mekan 2019 un başları kadar etkileyici değil ne yazık ki.

X2 yi çok fazla incelemedim fakat onun da içi basık gibi duruyor. Q2 boyutları itibari ile B Suv gibi duruyor fakat iç mekanı bence gayet güzel ve araç şık. 1.5 TSI modelleri de 240 civarlarına bulunabiliyor, bayi rakamlarına da bakmak lazım tabi. X2 ile Q2 kıyaslanamaz ama hem boyutlar hem de fiyat skalası olarak.

Sevdiğim bir abimde A3 Sedan vardı kiralık, kaza yapınca Octavia verdiler. Octavia nın genişliği ve rahatlığını çok aramıştı A3 Sedan geri geldiğinde. Kalite olarak Audi elbette Skoda dan iyidir fakat basık bir araç ne yazık ki.

Q2 boyut olarak eşinize daha ideal olabilir eğer bagajın 405lt olması sizin için sorun teşkil etmeyecekse. Aynı fiyat skalasında Karoq ve Ateca çok daha donanımlı olacak ama onu da göz önünde bulundurmak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brucedeluxe -- 10 Ocak 2020; 19:37:37 >

• Aynı Paraya Tiguan mi A3 Sedan mi

2019 Skoda Superb Yeni 1.5 TSI Prestige DSG

Farklı bir altarmetif sunayım dedim.
    Belki aklınızda yoktu ama sizin bütçenize uygun olduğunu düşünüyorum.
    Geniş otomobil arıyorsanız Volkswagen Grubuna ait bunuda tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 10 Ocak 2020; 21:20:22 >

• Lexus CT Hybrid tavsiye ederim kesinlikle...

• 2'si de değil bence. 0 bu araclara para bağlamaktansa daha uyguna 30.000 km ye kadar Passat alınabilir çokta hoş olur.
  • quote:

Bu arada audi liste fiyatlarına %20 indirim yaparsanız gerçek fiyatı öğrenirsiniz liste fiyatları halen daha güncel kura göre değil.
    Bmw için de geçerli mi bu yüzde 20 düşüğü hesaplama

• quote:

Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

Açıkçası 3008in yeni kasa durumunu bilmiyorum hocam ama yine güzel bir kasa gelecektir tahminimce fakat mevcut kasa ve yeni iç mekan 2019 un başları kadar etkileyici değil ne yazık ki.

X2 yi çok fazla incelemedim fakat onun da içi basık gibi duruyor. Q2 boyutları itibari ile B Suv gibi duruyor fakat iç mekanı bence gayet güzel ve araç şık. 1.5 TSI modelleri de 240 civarlarına bulunabiliyor, bayi rakamlarına da bakmak lazım tabi. X2 ile Q2 kıyaslanamaz ama hem boyutlar hem de fiyat skalası olarak.

Sevdiğim bir abimde A3 Sedan vardı kiralık, kaza yapınca Octavia verdiler. Octavia nın genişliği ve rahatlığını çok aramıştı A3 Sedan geri geldiğinde. Kalite olarak Audi elbette Skoda dan iyidir fakat basık bir araç ne yazık ki.

Q2 boyut olarak eşinize daha ideal olabilir eğer bagajın 405lt olması sizin için sorun teşkil etmeyecekse. Aynı fiyat skalasında Karoq ve Ateca çok daha donanımlı olacak ama onu da göz önünde bulundurmak lazım :)
    Şuan kullandigim araç hem küçük hem de eski. Bu sebeble yeni model bir clio bile bana çok lüks ve geniş gelecektir.bmw X2 ve Q2 aklımda hiç olmayan araclardi. Bayilerde var mi ve fiyat nedir sormak lazım.superb de çok güzel ama o kadar uzun ki kullananlar manevra yapamıyor şehir içinde otoparkta vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: bamorex

2019 Skoda Superb Yeni 1.5 TSI Prestige DSG

Farklı bir altarmetif sunayım dedim.
    Belki aklınızda yoktu ama sizin bütçenize uygun olduğunu düşünüyorum.
    Geniş otomobil arıyorsanız Volkswagen Grubuna ait bunuda tercih edebilirsiniz.
    Aklımda olan bir otomobil fakat eşim de kullanacak ve bu arabayı kullanmak parketmek pek kolay olmaz sanırım

• quote:

A3 alınacaksa da sedan alınmamalı, Audi Q2 düşündünüz mü?
    Hiç aklımda q2 yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Aklımda olan bir otomobil fakat eşim de kullanacak ve bu arabayı kullanmak parketmek pek kolay olmaz sanırım

Alıntıları Göster
    Prestijli vede Passat kadar kadar kaliteli bir otomobil.

Sadece siz kullanacaksınız diye düşündüm ama eşinizde kullanacaksa büyük otomobil zor olur.

Otomatik park asistanı özelliği olan arabalar var ama bunların çoğuda sedan ve büyük otomobiller.

Hb sınıfında bazı otomobillerde var vede 2020 de bir çok otomobilde olacağı söyleniyor. Tercih size kalmış.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.