Şimdi Ara

Aynı şehirden alınan araca plaka değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var, tescili olan bir araç almayı düşünüyorum fakat bu araca ikametgahımı değiştirip kendi alacağım plakayı takmak istiyorum böyle bişey mümkün mü? 3 harli bi plaka istiyorum. ( şehir dışından alınınca olduğunu biliyorum ama aynı şehirden alınıp plaka değişikliği olabiliyor mu? )

• mumkun degil araci sehir disi birine satip tekrar uzerine alman lazim plaka degisikligi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı almadan önce,ikametgahınızı farklı bi yere alacaksanız,bu durumda plaka değişikliği isteyip istemediğinizi zaten sorarlar size.yeni adresinizin olduğu ilçe,üç harfli bahsettiğiniz plakaları kullanıma açtıysa olabilir diye biliyorum.
  • İkamehgah v.s. ugrassanda plakayı sen belirleyemezsin sıfır arac ise

her bölgeye bir seri veriyorlar mesela k.çekemce 34 JA alıyor

İstediğin playı anca emniyete gidip para vererek alabilirsin
  • Ben oturduğum ilin farklı bir ilçesinden aldım aracımı. Bende diğer başka bir ilçesinde oturmaktayım. Plaka değişmek istiyorum dedim. Ek bir ücret ödüyorsunuz noterde, sonra plakayı emniyetten alıyorsunuz.
  • Anladım yani aynı şehirde farklı bir ilçede ikamet ediyorsan böyle birşey mümkün , bu önemliydi benim için plakayı kovalamak da ayrı dert :D yok ikamet değişkliği yok bağış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.