Şimdi Ara

aynı süprizi 2.kişi için yaparmısınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler soru basit diyelimki sevgiliniz veya sevdiğiniz kıza bi süpriz yaptınız kız çok beğendi hoşuna gitti güzel bi an yaşadınız diyelim daha sonrada kızdan ayrıldınız belirli bi zaman geçtikten sonra başka bi kızı sevseniz bu kız içinde ilk kıza yaptığınız süprizi yaparmıydınız yaparsanız çok beğeneceği kesin ama sorun şu ki daha önce başka birisine yapmış olmanız o süprizi bu konuda kaç gündür düşünüyorum ben bi çıkar yol bulamıyorum fikirlerinizi merak ettim

• Yapma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yap gitsin ne düşünüyon ya

• Yaparım hatta süprizlerim sabittir. Verdiğim hediyeler bile sabittir ilişkilerimde.
  • Bence yap.Şairler önce bir kadına şiir yazıyor.Sonra ondan ayrıldıktan sonra başka bir kadına şiir yazmıyor mu? Tabi ki yazıyor.

Seninde aynısı önce bir kızı mutlu etmek için şiir yazıyorsun sonra ondan ayrılıp yeni tanıştığın kız için şiir yazıyorsun.

Unutma Sergen Yalçın'a sormuşlar hiçbir golünü bir kıza hediye ettin mi diye?

O da birden fazla kıza bile hediye ettim demiş

Ama etikliği tartışıyorsak o senin vicdanına kalmış ama sonuçta sevdiğin kişiyi mutlu edeceksin.
  • Yaparım yaptım da hiç düşünme bile.

• bu bir tecrubedir.. sonucunda guzel seyler yasadiysan ikincisinde de guzel seyler yasarsin.. ve bu defa daha profesyonel takılırsın.. karsı taraf bir daha hoslanir senden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.