Şimdi Ara

Aynı Yıldızın Altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye ediyormusunuz ? Yorumlarına baktığımda herkes kitabını okuyun diyo film kötü olduğundan mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aynı Yıldızın Altında: Gençlik ve Hastalıkla Mücadeleye Dair Zamansız Bir Hikaye

"Aynı Yıldızın Altında", gençlik, aşk ve hastalıkla cesurca yüzleşen iki kanser hastasının dokunaklı ve ilham verici hikayesini konu alan, John Green'in 2012 tarihli çok satan romanına dayanan bir 2014 drama filmidir.

Film, kanser hastası Hazel Grace Lancaster'ı (Shailene Woodley) anlatıyor. Hazel, 16 yaşında tiroid kanseri teşhisi konmuştur ve hastalığı ilerlemiş olmasına rağmen "Aynı Yıldızın Altında" adlı kanser destek grubuna devam etmektedir. Grupta, aynı hastalıktan muzdarip olan ve hemen Hazel'a aşık olan Augustus "Gus" Waters (Ansel Elgort) ile tanışır.

İkisi, hayatın kırılganlığına karşı mücadele ederken özel ve yürek burkan bir bağ kurarlar. Birlikte zaman geçirirken, hayatı dolu dolu yaşamanın ve her anın değerini çıkarmanın önemini öğrenirler.

Film, "Aynı Yıldızın Altında" gibi filmlerle karşılaştırıldığında, hastalıkla mücadele eden gençlerin deneyimlerini gerçekçi ve samimi bir şekilde ele almasıyla öne çıkıyor. Romantik bir ilişkinin yanı sıra, aile, arkadaşlık ve yaşamın anlamı hakkındaki temaları da araştırıyor.

Hazel ve Gus'ın aşkı, hastalıkla mücadele eden kişilerin de umut, neşe ve sevgi bulabileceğinin bir kanıtı olarak hizmet ediyor. Film, izleyicilere hayatın değerini hatırlatarak ve yaşamın zorluklarını cesaret ve şefkatle kucaklamanın gücünü göstererek izleyicilerin kalplerine dokundu.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseyemidi

Tavsiye ediyormusunuz ? Yorumlarına baktığımda herkes kitabını okuyun diyo film kötü olduğundan mı ?

yok hocam filmi gayet guzel . Duygu verici . Vereceği mesajı veriyor film
  • Film kesinlikle kötü değil, mutlaka izle. Kitaplar zaten filmlere göre daha iyi olur ama filmi de izlememezlik etme.
  • Kitabını okumadım filmini izledim. Kötü bir film değil bence.Duygusal,keyifli bir film.Filmi izledikten sonra başrol Shailene Woodley'nin "The Spectacular Now" ve "Divergent" filmlerini de izledim ve onları da çok beğendim.Kitabı okusaydım belki ben de dilmi biraz basit bulabilirdim ama sıkılmadan izlettirdi bana kendini.Olumsuz yorumlara aldanmadan izle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önceliği kitaba ver bence.
  • Film gayet iyiydi, izlenmeye değer..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.