Şimdi Ara

Ayrı eve çıkmak istiyorum [Ciddi konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ailemle sürekli tartışıyorum artık son noktalara geldi ayrı eve taşınacağımı söyledim ciddi olarak düşündüler ama boş olan evimiz okuluma çok uzak olduğu için olmadı. Bizim evimiz var oturduğum semtte ancak onlar da dolu, kiracı oturuyor. Ya kirasını ödemeyen birini çıkartıp oraya geçiyim diyorum ya da bizim olmayan bir eve kiracı olarak yerleşsem tek kişilik kabul eden olur mu kirayı ailem ödeyecek ben sadece oturucam eve kız filan da atmam yani. Yoksa bu evde aile katili olucam onu geçin seneye sınava giricem ve bu evde hazırlanırsam motivasyon olsun çalışma olsun asla iyi bir yer kazanamam. Bundan adım gibi eminim. Ne diyorsunuz mümkün müdür?

• up.
  • Aynı durumdayız ama ayrı eve çıkmak gibi bir lüksüm yok.Seneye sınav var bir de bu evde nasıl olucak
  • Çok kötü bi durum geçmiş olsun. Yarın 2 tane yazılım var ama demin çıkan tartışmadan sinirim tavan yaptı ve en ufak bi istek yok çalışmak için içimde.
  • yalnız çıkma bikaç arkadaş bul öyle çık
  • quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

yalnız çıkma bikaç arkadaş bul öyle çık

Arkadaşlarımın hepsi farklı yerde oturuyorlar kimsenin geleceğini sanmıyorum
  • Aileyle olan sorunlar sınav zamanı çok etkiliyor öğrencileri doğrudur.
    Aynısı benim başıma da gelmişti.Aslında ailemle aram iyidir ancak lise 2 de devamsızlıktan kalma sınırına gelmem ve karnedeki 4 tane 1 ve 1 tane 0 yüzünden biraz gerildik.Sınava çalışamıyordum sıkıntıdan.Babam ilkokul mezunu ve arada kuşak çatışması da oluyordu biraz.
    Evde olsam sınava konsantre olamazdım kesinlikle.Ben de sabahtan akşama dershanede oluyordum.İllaki bir boş sınıfları oluyordu.Bi arkadaşı çağırıyordum canım sıkılmasın diye.Paso konu çalışıp soru çözüyordum.Dershanenin kapalı olduğu günlerde genellikle sınıf arkadaşlarıma gitmeye yada anneannemlere gitmeye çalışıyordum.Yani anlayacağın eve akşam yemeğinden sonra geliyordum.Birşeyler atıştırıp kitap okuyordum.(Babam kitap okumama acayip sinir olur küçüklüğümden beri elimde kitap görse dayanamaz söylenmeye başlar.''Bu kitaptan ne anlıyosun?Gidip bi tarih kitabı okusana, matematik kitabı okusana, hayat bilgisi okusana.''vsvs.)Ki artık üniversitemi bitirdim işe başladım hâla kitap okuduğumu görse birşeyler der.Babamın buna benzer yaşımla birlikte değişen negatif öğütleriyle geçen 1-2 saatten sonra yatıyordum.
    İşte sınav zamanı benim durumum böyleydi.Sana da kesinlikle eve çıkmanı tavsiye etmem çünkü daha gençsin ve evde kalırken rezil olursun.Sınavına çalışamazsın.Düşün dershaneden eve gelince ortalık pis, yemek yok, bulaşık dağ gibi nasıl ders çalışacaksın nasıl yaşayacaksın?
    Bence eve çıkma fikrini düşünme; benim gibi sınav süresince ailenle geçirdiğin zamana azalt biraz.Emin ol daha iyi olacak.
    Bu arada ailemle şuan hiç bir sorunumuz yok.Birazda ergenlikle alakalı birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 27 Mart 2011; 20:38:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle özenip yazdığın yorumun için teşekkürler. Ergenliğin de etkisi vardır ama kesinlikle bana karşı adalet yok bunu en iyi durumumda olsam yine söylerim. Dediğin gibi yapmayı ben de düşündüm full dersane ama dersanede düzgün arkadaşım yok konuştuğum kişi sayısı çok az bir türlü alışamadım. Çok çaresizim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.