Şimdi Ara

ayrıldığım sevgilimi unutmam için ne yapmam lazım :|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar ne yapmam lazım?çok mutsuzum :(

•  ayrıldığım sevgilimi unutmam için ne yapmam lazım :|
  • yeni bi sevgili bul (ciddiyim)
  • Başka kızmı yok , ben niye üzüliyim o üzülsün diye düşün :) Evde fazla takılma arkadslarınla dolas tek kalmamaya calıs
  • yanyatır
    ..
    kasayı yan yatır
  • yola stepne ile devam et
  • Biri demiş arkadaşlarınla takıl yeni kız bul..Gerçekten seviyorsan yeni kız seni 20 gün tatmin eder sonra yine o aklına geliverir bulduğun kızı da üzersin hiç gerek yok çivi çiviyi sökmüyor böyle durumlarda.Arkadaşlarınla takılsan nolcak yine aklına gelivericek..Yapabileceğin hiçbir şey yok zamanla hersey daha güzel olur onsuz yaşamaya alışırsın arada bi aklına gelir dertlenirsin bazen iyi yanları gelir aklına mutlu olursun bunlarla yaşamaya alışmak zorundasın unutamıyorsan unutmak için çabalamıcaksın çevrendekileride üzersin..Tecrübeyle sabittir
  • quote:

Orjinalden alıntı: seckin01

yeni bi sevgili bul (ciddiyim)

gerçekten tamamen unutmak istioysan haklı arkadaş.

yok ben yapamam öyle dersen arkadaşlarınla daha çok beraber ol,eğlenebleceğin aktivitelere katıl,içinde aşk olmayan filmler izle(komedi en iyisi) şarkılarda damar arama hareketli eğlenceli şarkılar dinle.böylece zamana bırakmış olursun zaman sana illaki doğruları gösterecektir
  • çavuşu tokatla
  •  ayrıldığım sevgilimi unutmam için ne yapmam lazım :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haa? -- 11 Temmuz 2009; 16:33:12 >
  • evet yeni birisini bulacaksın ama ne yazıkki bi kaç ay sonra o kız sana sıkıcı gelecek ve onlada bu sefer sen ayrılmak isteyeceksin..

ama eskisini unutma garantisi 100de 100 fakat yeni kıza çok yazık olcak..oda seni unutmak için başkasıyla olcak sonra vs bu döngü böyle devam ettigi için bu dünyada ayrılan ayrılana..herkes ilk sevdiğiyle olsaydı bu halde olmazdık yane
  • şu an senin yerinde başkası olduğunu, başkasıyla mutlu olduğunu hayal et
  • Takma kafana
  • Bende 1 hafta oncesıne kadar aynı durumdaydım sonra dusundum hanı o benı dusunmuyorsa bende dusunmem dedım yenı bırısını buldum onla takılıyorum bı arkadasın dedıgı gıbı yıne arada aklıma gelıyor ama buldugun kız ıyıyse sana bır sekılde unutturuyor bence de bul yenısını onla takıl gez dolas arkadaslarınla eglenmeye gıt falan en kolay cozumu bu...
  • Yorumlara bakınca hakkaten Konu Dışı'nın tadı iyice kaçmış. Lan kazmalar madem konu sizi alakadar etmiyor, ne diye girip ters ters cevaplar veriyorsunuz.

Sizin için önemsiz gibi gözüken bir şey başkası için çok önemli olabilir...
  • Takam kafana
  • dostum kafana takmamaya çalış, aklına getirmemek için elinden geleni yap mesela arkadaşlarınla takıl cafeler akşamları falan gez eğlenmeye çalış , yeni birini ayarlamaya çalışma normal muhabbet edecek kız arkadaşların olsun yeter yeni belalara gerek yok bence , bence diyorum çünkü aynı durumdayım 10 gün falan oluyor ayrılalı...

quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

şu an senin yerinde başkası olduğunu, başkasıyla mutlu olduğunu hayal et

bu arada adam gibi cevap versene! arkadaş yardım istemiş durumunu anlayacak kapasiten yoksa yazma
    />

• Ne yapsan faydasız dostum unutulmuyor öyle yaşamayı kabulleneceksin

ben 3.5 yıldır çekiyorum acısını

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 11 Temmuz 2009; 20:05:47 >
  • KIZIN PARALI BİR HAYATKADINI OLDUĞUNU DÜŞÜN SENİNLE İŞİ BİTMİŞ SENDE PANTOLONUNU YUKARI ÇEKMİŞSİN...BÖYLE DÜŞÜN BENDE ÖLE YAPTIM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.