Şimdi Ara

Ayrıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayısta 3 yıl bitecekti. Her günümüz sorunlu geçiyordu, çocukça düşünüyordu her zaman ilgi bekliyordu hep onunla mesajlaşmam gerekiyordu iki dakika yazmasam arardı (telefonu göreyim de yazayım diye) Ben de öyle olunca ilişkiden soğudum. Seviyor muyum evet seviyorum ama yapamıyorum artık, beceremiyoruz. Birçok kez ayrılığın eşiğine geldik karar aldık tamam düzgün olalım sürekli mesajlaşmayalım diye falan. Yani benden yanı tamam o da dayanamıyor. Dün bitti, ben şu an o olmadan yapabiliyormuşum. Yani ayrılınca değişen bir şey olmadı gibi hayatı yaşamakla ilgili. Tek fark o eksik olacak hayatımda. Her gece ağlatacağıma(ilgisizlikten) bir kere ağlasın tam ağlasın. Sonra hayatı düzene girer umarım.

• Tekrar;
    Aska inanacak kadar salak ve saftiniz,
    Hep aski aradiniz ve kaydi gitti şaftınız.
    -Hidra

Yinede gecmis olsun. Yangina korukle gitmis gibi oldum ama kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 27 Kasım 2013; 18:25:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

ağladım

delice
  • Sucuklu pizzaya devam sana kız mı yok be yürü be !
  • bi ay sonra da bu düşüncedeysen onaylayabilirim bu fikirlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhymestein

Tekrar;
    -Hidra

Rumuz-mesaj uyumu.

@Konu sahibi,senin açından daha iyi olmuş,boşuna kendini yıpratmana gerek yok ***
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    Ayrıldık.
    11 yıl önce açıldı
    Sevgilimi aldattım pişmanım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

bi ay sonra da bu düşüncedeysen onaylayabilirim bu fikirlerini.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Tekrar;
    -Hidra

Rumuz-mesaj uyumu.

@Konu sahibi,senin açından daha iyi olmuş,boşuna kendini yıpratmana gerek yok ***

Hidra'da dinlerim. Joker ile birlikte yaptiklari sarkilar var.

• quote:

Joker'in miydi Ryhmestein ? Arkadaşlarım dinliyor da aklımda kalmış.Birkaç kez No 1 dinlemişliğim var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYI BAYILTAN

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

ağladım

delice

Elimde boş bi şişe

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Joker'in miydi Ryhmestein ? Arkadaşlarım dinliyor da aklımda kalmış.Birkaç kez No 1 dinlemişliğim var ama

No 1 mi

• Ahmet Kaya
    Dinle kendine gelirsin kardeşim. Geçmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Mayısta 3 yıl bitecekti. Her günümüz sorunlu geçiyordu, çocukça düşünüyordu her zaman ilgi bekliyordu hep onunla mesajlaşmam gerekiyordu iki dakika yazmasam arardı (telefonu göreyim de yazayım diye) Ben de öyle olunca ilişkiden soğudum. Seviyor muyum evet seviyorum ama yapamıyorum artık, beceremiyoruz. Birçok kez ayrılığın eşiğine geldik karar aldık tamam düzgün olalım sürekli mesajlaşmayalım diye falan. Yani benden yanı tamam o da dayanamıyor. Dün bitti, ben şu an o olmadan yapabiliyormuşum. Yani ayrılınca değişen bir şey olmadı gibi hayatı yaşamakla ilgili. Tek fark o eksik olacak hayatımda. Her gece ağlatacağıma(ilgisizlikten) bir kere ağlasın tam ağlasın. Sonra hayatı düzene girer umarım.

Bu gibi ufak hadiselerde sorun çıkaran biri ilerde daha büyük sorunlar için yanında hiç olmaz biz erkekler daha çok bağlanırız ama karşı tarafın bir makyaj bir alışveriş yapması olayı bitirir,başıma geldimi 1 kere geldi o değil ben onu bıraktım doğru yoldasın devam et sakın dönme davandan, ayağına kadar gelicek sonrasını hal ederiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Mayısta 3 yıl bitecekti. Her günümüz sorunlu geçiyordu, çocukça düşünüyordu her zaman ilgi bekliyordu hep onunla mesajlaşmam gerekiyordu iki dakika yazmasam arardı (telefonu göreyim de yazayım diye) Ben de öyle olunca ilişkiden soğudum. Seviyor muyum evet seviyorum ama yapamıyorum artık, beceremiyoruz. Birçok kez ayrılığın eşiğine geldik karar aldık tamam düzgün olalım sürekli mesajlaşmayalım diye falan. Yani benden yanı tamam o da dayanamıyor. Dün bitti, ben şu an o olmadan yapabiliyormuşum. Yani ayrılınca değişen bir şey olmadı gibi hayatı yaşamakla ilgili. Tek fark o eksik olacak hayatımda. Her gece ağlatacağıma(ilgisizlikten) bir kere ağlasın tam ağlasın. Sonra hayatı düzene girer umarım.

şuan ne haldesin bilmiyorum ama aynısı benim başıma geldi. gelmeyede devam ediyor. sürekli mesaj,ilgi bekliyor. ben yazmayınca sorun oluyor ama o yazmayınca sorun yok. çok kötü bir durum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.