Şimdi Ara

(AYRILIK YAKLAŞIYOR) AİLEDEN AYRILMAK (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
21.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben uzak kalamam o yüzden bırakabilirim. Yani hem 1 gün kalmış daha kalacak yerim yok. Gidip elimde valizim banklarda sabahlamak istemiyorum. Yedeklerde 701. sıradayım ne zaman yurt çıkar belli değil. Zaten yurt adı falan da yazmıyor başvuru şeyinde nereye gideceğim belli değil. Ve de bazı özel sebepler var ayrıca He bir de izmir çok uzak tekirdağa 9 saaat
  • Okulu ne kadar beğensem de okula karşı bir güvensizlik oluştu. Bakalım şu 1 hafta düşüneceğim, yurdu da halledemezsem çalışıp ben veririm artık, yoksa dershaneye gidecekti aynı para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Ben uzak kalamam o yüzden bırakabilirim. Yani hem 1 gün kalmış daha kalacak yerim yok. Gidip elimde valizim banklarda sabahlamak istemiyorum. Yedeklerde 701. sıradayım ne zaman yurt çıkar belli değil. Zaten yurt adı falan da yazmıyor başvuru şeyinde nereye gideceğim belli değil. Ve de bazı özel sebepler var ayrıca He bir de izmir çok uzak tekirdağa 9 saaat

9 saat çok fazla değil ki gece biletini alırsın sabah ordasın.

Siz yine iyisiniz, ya ben napayım ığdırdan izmire geldim üniversite içinotobüsle 1 günden fazla sürüyor.İzmirin i sini bilmiyorum arkadaşım da yok şu an.Ne halt edeceksem artık.

Siz şimdiden bırakıyorsanız ben öleyim o zaman.

• İzmire gelenler yurt bulmak dışında yardımcı olabilirim istediğiniz zaman:)
  • Akşam otobüse binip 17-18senedir yaşadığım şehirden ayrılacam. Bakalım neler başımıza gelecek
  • Bende yarın ayrılacaktım ama akdenizde ders başlama tarihi 1 hafta ertelendi birde uçak bileti almıştım şimdi onu değiştirmek için 37 tl istiyorlar. Antalyaya gitsem 1 haftalık yurt ücreti büyük ihtimal 37 tlden yüksek olacaktır. Tanıdık var ama 1 hafta da onlarda kalmak beni rahatsız eder. Ya gidip orada yurtta kalacağım ya tanıdık aile arkadaşında kalacağım ya da 37 tl verip evde 1 hafta daha zaman geçireceğim.

37 tl verip bileti değiştirme kararı alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 16 Eylül 2011; 9:53:12 >
  • En iyisini yapmışsın Hüseyin. Akrabalara güvenme boşver, en sevdiğim dayımın evinde 2 gün kaldım , yengemin yaptığı suratı görmeliydiniz. Sanki paralarını yedik 2 güne
  • Yarın istanbuldan ayrılıyorum bende , bilecik düştü. bakalım ilk 1-2 ayı atlattık mı gerisi gelir diye düşünüyorum.
  • Yarın Mersin'den İzmir'e gidiyorum ben de...Kötü olmaya başladım şimdiden...
  • Sanırım bırakmaktan vazgeçtim.
  • helal uplayalım
  • Bende Mersin'den Trabzon'a gidiyorum ayrılma vakti yaklaştıkça içim sıkılıyor...Bilmiyorum.Kötü oluyorum yakın yerde değil zırt pırt geleyim.
  • mersin'de oturuyorum çukurova ünide okucam benim için rahat her haftasonu gelebilirim çevremızdekiler ilk ay gelir sonra bi daha goremezsın diyormuş babamlara bakıcaz nasıl olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 17 Eylül 2011; 18:14:25 >
  • Valla ben rahatım bu konuda fazla uzağa gitmiyorum ama gitsem de farketmez çocuk değiliz artık bi noktadan sonra kendi ayaklarımızın üstünde durabilmeliyiz :) KTÜ'de okuyacağım Rizeden Trabzona gidiyorum canım sıkıldıkça atlar otobuse ailemin yanına gelirim birbucuk saate :) Zaten aslen Trabzonluyuz Trabzonda da arkadaşlarım akrabalarım var bi kaç seneye evimizde olacak orda.
  • 20 yaşındayım ve ilk defa ailemden ayrıldım bugun çok kötü oldu ağlamamak için kendimi ne kadar çok tutsamda hakim olamadım nasıl alışacam bu yeni ortama bilmiyorum çok zor olacak çok ...
  • Salı sabahtan gidiyorum, öyle kolay arkadaş edinebilen biri de değilim, asosyal sayılırım. Bilmiyorum napıcam.
  • Bu gece yola çıkıyorum.Elveda İstanbul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

20 yaşındayım ve ilk defa ailemden ayrıldım bugun çok kötü oldu ağlamamak için kendimi ne kadar çok tutsamda hakim olamadım nasıl alışacam bu yeni ortama bilmiyorum çok zor olacak çok ...

nasıl oldu ayrılmanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahri999

quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

20 yaşındayım ve ilk defa ailemden ayrıldım bugun çok kötü oldu ağlamamak için kendimi ne kadar çok tutsamda hakim olamadım nasıl alışacam bu yeni ortama bilmiyorum çok zor olacak çok ...

nasıl oldu ayrılmanız

kişisel arabayla geldik aparta eşyaları yerleştirdik vedalaşırken ister istemez gözleriniz dolacak anneniz ağlarsa kendinizi tutamıosunuz, boğazınız düğmlenio garip bi duygu bunuda tatmış oldum enin sonunda ayrılacaktım

• oturduğu şehirde okuyupda yurtta kalacak biri var mı çok merak ettim açıkcası...

NOT; her haftasonu inşallah evdeyim hafta içide kafama eserse gelebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAcArTy41 -- 18 Eylül 2011; 22:06:14 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.