Şimdi Ara

(AYRILIK YAKLAŞIYOR) AİLEDEN AYRILMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
21.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet artık ucuna kadar geldik. yerleşen arkadaşlarımız ailelerinden ayrılacak. neler geçiyor içlerinizden

EDIT: YENİ BİR YERLEŞME MARATONUNA YAKLAŞIYORUZ. YENİ ARKADAŞLARIMIZ AYRILACAK AİLELERİNDEN. ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLACAĞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshotçı -- 20 Temmuz 2012; 16:51:28 >

• evden ayrılınca uzaklaşınca kıymetini anlayacaz bazı şeylerin,şimdi uzaklaşmak başka yere gitmek kolay görünüyor ama gurbeti yaşamak kolay olmayacak sanki :'(
  • Banada öyle geliyor
  • Ana kuzusu yetiştik biraz.Kolay olmayacak sanırım :)
  • abi beni zorluyorlar marmara die ailenin tek çocuğuyuz , illa marmara ya tamam yazıcaz diorum tutki gelmedi :D gitcez napalım illaki ayrılcaz aileden eninde sonunda :d
  • inanın daha güzel oluyor daha rahat oluyorsunuz evi pek aramıcaksınız :)
  • ben şuan doluyum mesela. abi 18 sene hep baktılar bize. ve mutlu olmamız için emekleri var. ayrılık anını düşününce el sallayıp uğurladıklarında falan
    çok değişik hisler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu sene ayrılacağım evden, tek kişilik özel bir yurda yerleşirim bulabilirsem. Daha rahat olur, kendi alanım olmalı yine. Evdeki salon gibi odadan sonra küçücük yerde 5 sene okuyamam
  • 20 senedir evdeyim (asosyalim) benim için daha zor olur kazanırsam wc gitmeye eriniom
  • bana da zor olucak gibi geliyor, ama artık yeter de yani birazcıkta yavaş yavaş kendi ayaklarımızın üstünde durmamız gerekiyor. benim annemde yakın bi yerleri yazmamı istiyor lakin öyle olmayacak gibi.. yine de büyük konuşmamak lazım.
  • Bayramdan bayrama anca giderim eve
  • İlk aylar zor geçer. Bir dönem geçirdikten sonra iyice alışırsınız. Çok sıkıntı yapmayın. Nasıl lise okuduysanız bunu da yapmak zorundasınız. Üniversite okuyanların %80-90'ı dışarıda okuyordur yani sadece siz yoksunuz. Böyle düşünün.
  • İstanbul ' da oturuyorum , istanbul üniversitesine yerleşme şansım var ancak eve yakın diye 20-25 arası tercih yapmyı düşünüyorum.
  • ailesiyle iyi geçinenler çok çok üzülecek. ulan benim ablam ağlamıştı bee kıyamam guduuu
  • bende bayramda gelirsem iyidir bıktım, benim evden ayrılmam lazım, ama marmara tutarsa hayatım kararır 4 sene daha ist. duramam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

Bayramdan bayrama anca giderim eve

+1
  • Ailesiyle sorunu olanlar için bayram gibi ama ailesiyle ilişkileri iyi olanlar için (benim gibi) zor olacak ama 18-19 yaşımıza geldik, hayatı öğrenmemiz lazım.
  • şimdiki düşüncem-ruh halim ailemden ayrılmayı istiyor. yani üniversitede daha özgür olucam.. ben başlarda bu özgürlüğün tadını çıkarırım ama daha sonra ailemi özlerim herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

şimdiki düşüncem-ruh halim ailemden ayrılmayı istiyor. yani üniversitede daha özgür olucam.. ben başlarda bu özgürlüğün tadını çıkarırım ama daha sonra ailemi özlerim herhalde..

özgür özgür çoraplarını çitilersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu

quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

şimdiki düşüncem-ruh halim ailemden ayrılmayı istiyor. yani üniversitede daha özgür olucam.. ben başlarda bu özgürlüğün tadını çıkarırım ama daha sonra ailemi özlerim herhalde..

özgür özgür çoraplarını çitilersin

Vallahi dediğiniz gibi olacak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.