Şimdi Ara

(AYRILIK YAKLAŞIYOR) AİLEDEN AYRILMAK (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
21.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizce kolay alışırmıyım korkuyorum sonuçta 14 yasındayım daha
  • 4 sene ayrıydım üniversitede bi 4 senenin daha etkisi olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emr3Y

Beyler sizce kolay alışırmıyım korkuyorum sonuçta 14 yasındayım daha

İlk başlarda zoe geliyor ayrılmak değil de kendi işini kendin görmek bu bakımda kendi ayaklarının üstünde durmak ama alışınca ayrılasın gelmiyor o yatılı arkadaşlarını ailenden daha çok özlüyorsun şahsen bende öyle oldu yani eğer sürekli aklında olacak olursa kendini bazı şeylerle meşgul et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emr3Y E kullanıcısına yanıt
    Biz de okuduk bişey olduğu yok

• Bide benim şöyle durumum var dedemgile yarım saat hergün geliş gidiş yapcam sizce dahamı iyi yoksa daha mı kötü (ha birde liseye 4 arkadaş gitcez)
  • S.A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF8922F10 -- 2 Eylül 2015; 15:17:29 >
  • İlk aylar biraz buruk oluyor insan okadar evinin değerini anlıyor lisedeyken aileme kızan biriydim fakat onları il dışına çıkınca anladım. Diğer meselede şu şuan evde duramıyorum yazın eve gidince bir an önce gitmek istiyorum ev çok sıkıcı geliyor.

• Çok düşünüyorum bu konu hakkında.Kimseye kolay kolay güvenemeyen,saçma psikolojik sorunları olan biriyim zaten.Ne yapacağım bilmiyorum o odada
  • hem üzgün hem sevinçliyim
  • Bu konuyu şöyle bir canlandırayım. Yıllar geçti tabi

• Ailemden ayrı yaşamayı istemediğim için 13 tercihli listemde sadece 1 şehir dışı var. Ona da kalmam diye düşünüyorum, liste dolsun mezuna kalmayayım diye yazdım.

Hizmet güzelmiş yine de teşekkür ederiz dmdkdkdlldd

• Keske bende tercih yapsaydım da gitseydim hemen 🤦🏼‍♀️.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up, 10-15 gün sonra başımıza gelecek olan...
  • Ben gitmek istiyorum ailemle yaşarken tam olarak kendim olamıyorum, yapmak istediğim birçok şey var ama baskıcı bir ailem olduğu için doğduğumdan beri onların istediklerini yapıyorum.

• headshotçı kullanıcısına yanıt
    7 sene be, az mı? Kimler mezun oldu bu sürede, kimler işe başladı. Kimler evlendi, çoluk çocuk sahibi oldu. Sıra bizde şimdi. Garip geliyor tabi. Ne ilk ne de son olmadığımızı bilmek. Bizler mezun olurken İnşallah yeni kişiler bizim şuanki yaşadığımız heyecanı yaşayacak sanki ilk defa kendileri yaşıyormuş gibi ve bu hep böyle devam edecek. Ah be hayat..

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.