Şimdi Ara

(AYRILIK YAKLAŞIYOR) AİLEDEN AYRILMAK (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
21.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek sıra bize geldi.
  • beyler tıp için üniversite önemli mi?şehir dışında okumak istemiyorum. yani istanbul, ankara da okumak çok avantaj sağlıyor mu? sonuçta devlette işe başlıyorsun.... sanırım biraz ana kuzusuyum
  • umarım koskoca şehirde yalnız başıma kalmam,bir iki tane de olsa dost bulurum.

birkaç ay sonra konuyu hortlatacağım.
  • Şu an bir şey hissetmiyorum Eskişehir'den İstanbul'a gidiyorum nasipse,burası da tutuyor fakat gitme vakti geldi artık
  • Lisede yatılı kaldığım için sorun değil benim için. ama üni.de olabildiğince erken eve çıkmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballıkk

Şu an bir şey hissetmiyorum Eskişehir'den İstanbul'a gidiyorum nasipse,burası da tutuyor fakat gitme vakti geldi artık

İstanbuldakiler oraya gelir sen ordan buraya geliyorsun cok büyük hata yapıyorsun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Forumun ana kuzularinin mekani:)))
    Arkadaslar tabiki saka yapiyorum az once arkadasim aradi dedim naptin,aldigim ilk cevap olum ne yap et ankarada okul kazan cok zor gurbette diyor bende dedim alisirsin.

Yavaş yavaş sıra bana da geldi sanırım tercih döneminde bende şehirdışını yazacak tayfadanım zaten evin tek oğluyum neyse yavaş yavaş alışacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeducan

Bende Mersin'den Trabzon'a gidiyorum ayrılma vakti yaklaştıkça içim sıkılıyor...Bilmiyorum.Kötü oluyorum yakın yerde değil zırt pırt geleyim.

Vay arkadaş ya boşuna sıkılmışım boşuna..Hemen hemen bir yıl oluyor insanın biraz alışması gerekiyor gençler! Gittikten sonra alışırsanız benim gibi 1 sene önceki mesajınıza bakıp bakıp güleceksiniz eminim.Takmayın kafanıza bu kadar

• Dur şu konuyu bi hortlatayım.

Az kaldı bizde gitçez la 5-10 güne
  • quote:

Şu an bir şey hissetmiyorum Eskişehir'den İstanbul'a gidiyorum nasipse,burası da tutuyor fakat gitme vakti geldi artık

İstanbul demişim ama İzmir'e gidiyorum Bende halen üzüntü belirtisi yok ama annem psikolojik olarak çöküşte

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaradan burdura gidiyorum an itibariyle hiç bişey hissetmiyorum etrafımdakilerde hissetmiyor gibi geliyo. iyi oldu gitme vaktiydi zaten hayırlısı olsun bakalım.

• paylaşıldı mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trabzonfalcon

paylaşıldı mı bilmiyorum

Güzel sahneymiş. Cidden her şeyi bırakıp gitmek zor bir şey.
  • quote:

quote:

İstanbul demişim ama İzmir'e gidiyorum Bende halen üzüntü belirtisi yok ama annem psikolojik olarak çöküşte

Hocam aynı durumdayız bende eskişehirden izmire gidicem.ailenin tek çocuğuyum bide

• arkadaşlar baya tırıs tırıs durumundayım 4 saatim var yok abbas yolcu eskişehire birileri moral versin yav. ne anne ne baba 40 yılda bir görürüz artık
  • 4 SAAT SONRA GİDİYOM HAKKINIZI HELAL EDİN
  • İzmir to Mersin :)
    O koskoca sehirde ilk gun tek basima olmak korkutuyor beni.Kafayi yiyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 Eylül'de kayıt için, 12 Eylül'de yerleşmek için gidiyorum... İşin garip tarafı hiçbir şey hissetmiyorum desem yeridir, şizoid falan da değilim ama neyse :) Biraz heyecan var sadece ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lıkır lıkır -- 2 Eylül 2012; 16:30:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.