Şimdi Ara

(AYRILIK YAKLAŞIYOR) AİLEDEN AYRILMAK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
21.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bobi2002

bende antalyadan afyona

Bana da afyon yolu göründü. Sosyal bilgiler öğretmenliği... Afyon hakkında hiç iyi şeyler duymadım.. Üstelik ben İzmirden geliyorum. Tek umudum yatay geçiş..
  • Antalya'dan ---> İzmir'e iklim olarak zorluk yaşayacağımı düşünmüyorum, ama ilk kez bu kadar uzak kalıcam ailemden, İlk kez yurtta kalıcam ve ilk kez kendi halimi kendim görücem. Benim için ilklerin olacağı bir dönem olacak.

Hakkımda ve hakkınızda hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Bende kolay kolay arkadaş olamam en az bi 4 yıl geçmesi gerek . İnsanlara hemen güvenemem.

nüfusuna geçirmiycen sınıftakileri

Doğru ama yapamıyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

ayrı kalmayayaım diye şehir dışı yazmadım
    İstanbulda hergün 2 saat yol çekececeğim bunun dönüşüde var ki trafik olursa 2,5 saat

yurda çıkmayı düşünüyodum ama babam güvenmiyo
    arkadaşıda cemaat yurtları iyi demiş ()

neyse bakacağız artık

herşeyin bir bedeli oluyor işte

Ben de sırf yol için istanbulu tercih etmedim. Gidişi 1.5 dönüşü 2 saat sürecekti...

• Demeyin öle ayrılmak falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Back to Black

quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

bende antalyadan afyona

Bana da afyon yolu göründü. Sosyal bilgiler öğretmenliği... Afyon hakkında hiç iyi şeyler duymadım.. Üstelik ben İzmirden geliyorum. Tek umudum yatay geçiş..

bende antalyadan gidiyorum şehiri gezdim biraz özel yurta kaydoldum beğendim abarttıkları kadar kötü gelmedi.
  • Ben de annemle kalıyorum sadece. Bu sene sadece İstanbul yazdım. Tutmasaydı bir sene daha İstanbul için çabalayacaktım. Annem burda, yarim burda. Allah'a şükür İstanbul'u kazandım. Ailesinden uzaklaşacak arkadaşlara Allah yardımcı olsun.
  • bende mersinden istanbula gidecem.bu yazıyı görene kadar hiç düşünmemiştim nasıl olacak diye.özlemem diyordum ama şimdi gidince bişiler olacak özlicem gibi hissediyorum hayırlısı olsun
  • Ankara ->->->->->Afyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

1-2 hafta boyunca vs. ailemden ayrı kalmaya , yalnız yaşamaya alıştım ama 4 yıl nasıl olacak bilemiyorum :)
    İstanbul tutturamadım maalesef, ama en azından özellikle annem ve benim en çok istediğim yer olan Eskişehir çıktı. Ben bir şekilde idare ederim diye düşünüyorum ama annem yalnız kalacak diye üzülüyorum , abim de işe öğlen gidip gece geliyor yalnız kalıyor kadıncağız. Bakalım artık.

bende eskişehir hocam . tanışalım seninle
  • ben bişe düşünmüyorum memleketimde okuyacam..oo yesyes
  • benim durum daha vahim 12bin kişilik kasabaya gidicem
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montana. -- 27 Ağustos 2011; 15:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribuns

quote:

Orijinalden alıntı: smd

1-2 hafta boyunca vs. ailemden ayrı kalmaya , yalnız yaşamaya alıştım ama 4 yıl nasıl olacak bilemiyorum :)
    İstanbul tutturamadım maalesef, ama en azından özellikle annem ve benim en çok istediğim yer olan Eskişehir çıktı. Ben bir şekilde idare ederim diye düşünüyorum ama annem yalnız kalacak diye üzülüyorum , abim de işe öğlen gidip gece geliyor yalnız kalıyor kadıncağız. Bakalım artık.

bende eskişehir hocam . tanışalım seninle

Zaten diğerleri ile buluşma ayarlayacağız. Görüşürüz elbet :)
  • up
  • Uşak -------> İstanbul
  • istanbul----------------->>> sakarya
    bende hiç ayrılmadım ailemden ama yakın mesafe 2 saatlik yol.Gidip geliirm sürekli
  • Heralde en mantıklısı komşu şehirde okumak. Ailene hem yakın hem de uzak oluyorsun. Ben mesela Mersin'den Adana'ya gidiyorum. Tren ile 45 dakika sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

istanbul----------------->>> sakarya
    bende hiç ayrılmadım ailemden ama yakın mesafe 2 saatlik yol.Gidip geliirm sürekli

bende aynen 4 senedir haftasonları gidip geliyorum istanbula sakaryadan..
  • Usak --> Samsun 787 km:/ ama lisede Denizlide oldugumdan rahatim biliyorum ortamlari, isiniz zor ilk ayri kalacaklar..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.