Şimdi Ara

(AYRILIK YAKLAŞIYOR) AİLEDEN AYRILMAK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
11
Favori
21.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen hocam ya ne yapacagiz ayrilirken bize el sallarken dussunemiyorum nasil gececek gunler ya
  • Eğer bir de istemediğiniz bir şehre gidiyorsanız ilk 1-2 gün 1-2 hafta çok zor gelir.
  • UP
  • Ben de Sakarya yolcusuyum. Bakalım napıcaz. Hiç uzun süre aileden ayrı kalmadım. Zor olucak sanırım.
  • Aileden ayrılmak değil de 2 yıl okumak için gidecek olmak zor durumda bırakıyor beni.
  • Alanyadayiz biz 2 saat uzaktaki antalyaya gdiyorum mutlular.hatta ev alalim ordan biz de gelelim gibi birsey dediler.ayaklarim uzerinde durmayi ne zaman ogrenicem ? bi gun elbette sizden ayrilicam o zaman sudan cikmis balik olmami istemiyosaniz duzeninizi bozmaz bana 2 saat mesafede durursunuz dedim.hak verdiler sanirim.ilerde yine boyle bi fikir olursa yine karsi cikarim.28 tercihimden sadece 2 tanesi antalyaydi.napalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

abi beni zorluyorlar marmara die ailenin tek çocuğuyuz , illa marmara ya tamam yazıcaz diorum tutki gelmedi :D gitcez napalım illaki ayrılcaz aileden eninde sonunda :d

kendi mesajımı alıntı yapıyorum marmarayı tutturdum
  • ilk kez ailemden ayrılcam ve 3 hafta kaldı üniversitenin başlamasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: yupbiy

ilk kez ailemden ayrılcam ve 3 hafta kaldı üniversitenin başlamasına

aynen
  • işin yoksa kalk ankaradan ortamları arkadaşlarını aileni bırak erzuruma git.ne ortam var ne sosyal hayat.bide bölüm hukuk.üzülmeye sıkılmaya zamanın olmadan ders çalışmak zorundasın.ulan yanlış tercih yaparsan böyle hayatın kayar.offff
  • UP
  • Bizde İST'dan ESKİŞEHİR'e gidiyoruz. Bakalaım
  • 1-2 hafta boyunca vs. ailemden ayrı kalmaya , yalnız yaşamaya alıştım ama 4 yıl nasıl olacak bilemiyorum :)
    İstanbul tutturamadım maalesef, ama en azından özellikle annem ve benim en çok istediğim yer olan Eskişehir çıktı. Ben bir şekilde idare ederim diye düşünüyorum ama annem yalnız kalacak diye üzülüyorum , abim de işe öğlen gidip gece geliyor yalnız kalıyor kadıncağız. Bakalım artık.
  • Allah herkese kolYlik versin zor bir doneeme giriyoruz
  • gerçekten çok zor ya :( Allah hepinize kolaylık versin arkadaşlar
  • Bursa'dan Mersin'e gidicem bende
  • bende antalyadan afyona
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Bende kolay kolay arkadaş olamam en az bi 4 yıl geçmesi gerek . İnsanlara hemen güvenemem.

nüfusuna geçirmiycen sınıftakileri
  • takip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Independent37 -- 25 Ağustos 2011; 21:03:58 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.