Bildirim
Ayt
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yetişmez -
Bencede ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yetişmez derlerse bırakıcak mısın çalışmayı?
daha kaç ay var hocam gözünüzü seveyim çalışma saatlerinizi arttırsanız rahat rahat yetişir haftalarca sadece deneme çözücek zamanınız bile kalır -
Hocam rakiplerim hepsi konularini bitirmis
Yetisir insallah ya
senin rakiplerin daha konuların hepsini bitirmedi merak etme ilk 5-10k icin calisanlar bitirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şaka falan mı yapıyosun ayt biyolojide bitki+sistemden başka bi şey yok zaten kimyada da bütün konuları yazmışsın ayt fizikte çembersel hareketten sonra atom fiziği kalıyo zaten -
Max 1 ay kapansan calissan bitirirsin kalan 2ayda da deneme atsan bolum deneme kalan 2ayda da genellere baslasan fiseksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki mat yetisir mi
Oyle planliyorum ama bakalim
nasıl bi sırayla gittiğini bilmiyorum parabol polinom logaritma falan bitti mi -
Hepsini biliyorum Ama islemedim hocam
yetişir hocam 1 ay yok sonuçta 5 ay var fenin çok büyük kısmını bitirmişsin zaten bi şey kalmamış -
Cok saolun tesekkurler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X