Şimdi Ara

AYT Biyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasım ayında başlamıştım. Dolaşım Sistemindeyim, nasıl gidiyorum? Bir de bilgileri unutmamak için neler yapıyorsunuz? Ben ara ara tekrar yapıyorum. Teşekkürler

• up

• Ben aralıklı tekrar yapıyorum şöyle;

Ayt fende her derse 2-3 soru bankasi belirledim

Konuyu öğreniyorum kendi yorumlarımı katarak kabaca özetini çıkarıp önemli noktaları belirliyorum, sonra 2-3 soru bankasından da basit testlerin yarısını ve orta testlerin yarısını çözüp başka derse geçiyorum

2-3 gün sonra basitlerin kalan yarısını ve zor testlerin yarısını çözüyorum

5-6 gün sonra notlarımı okuyorum, biyoloji için notları kapatıp konuyu kendime anlatana kadar bırakmıyorum, fizik kimya için isteğe bağlı kendi kendime soru oluşturup çözüyorum

7-8 gün sonra ortaların ve zorların kalan yarısını çözüyorum

10 gün sonra yine aynı şekilde notları tekrar ediyorum

Biyoloji için telefonumda da anki uygulamasından boş zamanlarımda açıp oyun oynar gibi flashcardları hatırlatmaya çalışıyorum

Sonrasında isteğe bağlı aralıkları arttırarak tekrarlar yapabilirsin ama genelde 10 gün içinde konuyu yalayıp yutmuş oluyorsun, konuyu başkasına anlatabilecek düzeye geldin mi zaten olmuşsun demektir

Bu dediklerim harfi harfine olmuyor tabi bazen istersem yarısını değil hepsini çözerim istersem tüm testleri çözerim önemli olan aralıkları arttırarak tekrar etmek

AYT Biyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    6 ay önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.