Şimdi Ara

AYT FEN 5 AYDA 30 NETLERE GELİNİRMİ 0DAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MFCİ ARKADAŞLAR NE DİYORSUNUZ BU DURUMA :D

• gelinir 30 net nedir ki

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt

kanka arkadaşım mfcide adam 5 ayda ayt fen konularını anca yarılarsın diyor 0dan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18A056D29

kanka arkadaşım mfcide adam 5 ayda ayt fen konularını anca yarılarsın diyor 0dan

ben martta başladım şuan 25-30 arası yapıyorum. fizik 10-13 arası kimya 8-10 arası biyoloji 5 falan geliyor. biyolojide daha yarısındayım konuların. kimyada da şu orbital cart curt unutmuşum bir de organik sonları yok. tmciydim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrop Grumman -- 19 Mayıs 2021; 1:45:25 >

kalan surede nasıl ilerlemeyi tavsıye edersin

Hocam fiziği nasıl yaptınız ya ben de martta başladım kimya biyo tamam da fizik maks 4 geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yok bile edilir. fizikte çembersel-harmonik-vektör bağıl gibi cartcurt konular+modern yapsanız 7 8 net gelir toplam. kimyada organik uzun ama kolay bir konu, kafadan 4 yazın. orbitaller kuantum sayıları gaz falan filan derken kimya da 7 8 oldu. biyoloji direkt 10dan başlıyor zaten meb kitabını okumuş biri için. 25 30 arasına geldiniz işte. manyetizma enerji hız denge bitki de çalıştınız mı 35

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: morrthal

kalan surede nasıl ilerlemeyi tavsıye edersin

dostum eksiklerin neler tam olarak yazarsan daha iyi yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Hocam fiziği nasıl yaptınız ya ben de martta başladım kimya biyo tamam da fizik maks 4 geliyor

abi fizik dediğin bence kuvvet diyagramları ve formüllerden ibaret. zaten bazı konularda -yay, dalgalar, basit sarkaç vs- kuvvet diyagramı bile bilmeye gerek yok. formülü olduğu gibi oturtturuyorsun yerine. soruları dikkatli incelemek lazım. hiçbir detayı atlamamak lazım fizikte bence. onun haricinde özcan aykın önerebilirim youtubeta. başka sorun varsa cevaplayayım

ayt fen'Den baya bir eksiğim var. 11. sınıfın 2. dönem kısmı hiç yok, organik bitki modern fizik gibi yerler yok, kimyada denge hız enerji kısımları vs. yok baya bir sıkıntı var yani ayt fen adına.

tamamen 0danmı başlayıp o netlere geldin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18A056D29

tamamen 0danmı başlayıp o netlere geldin

Evet tamamen 0dım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morrthal

ayt fen'Den baya bir eksiğim var. 11. sınıfın 2. dönem kısmı hiç yok, organik bitki modern fizik gibi yerler yok, kimyada denge hız enerji kısımları vs. yok baya bir sıkıntı var yani ayt fen adına.

11. Sınıfın 2. Dönemi elektrik manyetizma oluyor sanırım. Kesinlikle özcan aykın'dan ilerlemeni tavsiye ederim. 3-4 güne mantığıyla anlayıp bitirmiş olacaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northrop Grumman -- 19 Mayıs 2021; 10:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tesekkürler tavsiyene uyacagım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.