Sayın geçmiş sınavlarda ayt fulleyen öğrenciler ya da fullemeyen derece öğrencileri size ihtiyacım var. Şimdi öncelikle AYT olarak sağlam bir öğrenciyim ; fen kısmında biyoloji , kimya çalışırken artık eminim fulleyip çıkacağım kafasında takılabiliyorum çünkü her şeyi eksiksiz analiz ettim ve çalıştım. Bu durum fiziğe gelince böyle değil. Benim pimpirikliğimden mi bilmiyorum ama ne esş soruları ne de özcan aykın soruları kesmiyor beni. İçimde hâlâ daha geliştirici sorular arama arzusu , sınavda ne gelir acaba diye içim içimi kemirme problemi var ve açıkçası huzurlu değilim diğerleri kadar. Genel denemelerde netlerim kötü mü ??? hayır değil. Yine de bu belirsizlik huzurumu çalıyor. Sizler neler yapmıştınız nasıl bır yol harıtası ızlemıstınız sınava son donemler kala ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE13D639 -- 31 Mayıs 2023; 1:21:40 > |
AYT Fizik fulleme taktikleri
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
abartıyosun kanka fulliceksin fiziği,ösym fiziği denemelerin yarısı bile değil kendimi iyi hissedeyim diyosan zaten her seyi cözmüssün git mebin yayınladığı ayt denemelerindeki fizikleri çöz (derece öğrencisi veya daha önce sınavda fiziği fullemis birisi değilim) fazla panik ucuruma sürükler iyisin çok şeyapma yani
-
onları çözdüm hocam sağ olun
paniğimi dindirmek için zaten belirsizliği ortadan kaldırmaya çalışıyorum , bakalım ya ne varsa cozmeye devam tesekkur ettım
-
Fizik için bütün konuları anlamak en önemlisi. Sorularını yapabilmek değil kastettiğim mantığını kavramak. Ben sınava yakın fizik konu anlatımı okuyordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hem YKS'de fiziği çok seven hem de şu anda fizik okuyan biri olarak tek tavsiyem bu kadar pimpiriklenmemen. Öğrendiğin konular temel düzeyde olsa da problemleri istedikleri kadar karmaşıklaştırabilirler ve karşına çıkabilecek her soruyu görmen gibi bir ihtimal zaten yok. Temelini iyi kavradıysan, konuları oturtup soru kalıbı ezberlemeden problem çözüyorsan ve şu ana kadar önüne gelenlerde sorun yaşamadıysan çok yüksek ihtimal YKS'de de yaşamazsın.
Başarılar.
-
Hocam biyo için kalan süreçte ne önerirsiniz. 10 net civarı geliyor. Meb kitabı ve deneme basıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen sene 1 yanlış yaptım higgs bozonu sorusuydu o da. denemede çıkan soruları iyice anlamaya çalışıyodum sınavda da sakince okudum anlamaya çalıştım yaptım öyle.
-
Olm Özcan aykin piyasadaki en zoru o seni kesmediyse maşallahın var demektir o kadar deneme çözdüm benim fizik bı turlu gelişmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 31 Mayıs 2023; 15:9:25 >
Hocam denemelerde bazen full yapıyorum arada 9 10 nete düşüyorum yaşıyor muydunuz?
tabiki de hocam sınavdan önce benim genel olarak 3 4 yanlış geliyordu zaten ama sınavda yapabileceğime kendimi çok inandırmıştım çünkü çok çalışmıştım
-
olm özcan kolay geliyor la bana
geçen forumda nitelik yayınları tartışıldı onlar iyi bak gercekten saglam
bir de ogm deneme 3. Adım 5. Deneme ayt fizik kısmında zor sorular var atış sorusu ozelikle çok abzüğürddü
Eyvallah hocam sağ olasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X