Şimdi Ara

Ayt fizik yetisirmi la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onceden Vektorler,Hareket,Newton hareket yasalari,Is guc enerji,Tork ve denge,Agirlik merkezi,Basit makineler ve su dalgalarina biraz calismistim ama suan buyuk ihtimalle unutmusumdur bayadir tekrar etmedigim icin.Bastan baslasam yetisirmi sizce veya ne kadar yol katedebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetişir anasını bile ağlatırsın ama sakın zihnen pes etme çünkü yaklaştıkça sınav çok zor olacak...

• Pilotless kullanıcısına yanıt
    Elimden geleni yapcam dedigin gibi konu secerek mi calisiyim yoksa direk mi cunku elektrik hic calismadim

• .
  • Önceden çalıştığın konuları vip fizik çekap izleyip tekrar edersin hocam 1 saatlik tek video ile bitiriyor konuyu, bilmediklerini de hızlıca beğendiğin bir yerden çalışırsın

• Yol gosterdiginiz icin hepinize tesekkurler.

• Benim bitirdiklerimle birebir aynısını bitirmissin. Ayrıca kimyadan birkaç konum kaldı onun dışında sıkıntım yok. Ama ben gene de fiziği tamamen bitirmeyecegim çünkü bitirdiğim konularda seviye yükseltmem gerek. Sen de diğer derslerini bitirmene rağmen yanlışların çıkmaya devam ediyorsa konu seçmeni öneririm yoksa elindekilerden de olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam elektrik-manyetizmayı sona bırakın ve iyice oturtmaya çalışın, zaten konuların bir kısmı kalktı 1-1.5 hafta gibi bir sürede bile bitirebilirsiniz sıkı bir çalışma ile
  • Dun bir oturusta 3 konu bitirdim ben. Bitirilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    Ben fizikten hic hoslanmiyorum zaten yapamiyorumda.Bitirdim dediklerimde az cok biliyorum tam degil geri donup basliyacam dedigin gibi tam bitirmeyecek olursam hangi konulari atlamami onerirsin?

• Hocam sen galiba onceden biliyomussun nasi bitirdin benim kafa fizige hic basmiyor ya helal olsun valla

• Asuna_ kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi yapicam cok tesekkur ederim.

• Hocam islemli sorulara ugrasmayin, biraz daha gozunuzde canlandirarak calisin konulara. Elektrik manyetizma disinda beni korkutan bir sey yok fizikte ama onlara da baslamaya bir taraflarim yemiyor. Seve seve ogrenecegiz mecbur.
    Konulara calisip 345 AYT Fizik Orijinal OSYM ve Gundelik kisimlarini cozdum.

• Palme ayt paraf ayt ve 11. Sinif nihat bilgin var hangisinden cozmemi onerirsin?

• Maalesef NB YKS SB disinda hicbirini bilmiyorum. :( Forumdaki konulara bakmanizi oneririm, incelemedigim kitaplar hakkinda konusmayayim.

• Cok tesekkur ederim.

• Rica ederim. Dedigim gibi ben de elektrik kismindan korkuyorum, 1 ay icinde bitirecegim konulardan biriydi, bir tarafim tutustu affedersin.

• Aman hocam calista sonra benim gibi yumurta dayaninca bole olma.Elinden geleni yapta sonra kesken olmasin benim cok var mesela

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.