< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asikaloy -- 2 Temmuz 2020; 1:40:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asikaloy -- 2 Temmuz 2020; 1:40:0 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hocam 81-82 yapan cikmadiysa girersin
|
Katılıyorum. Bir de en üst sıralarda değişim olmaz, ilk 1k oynamaz falan deniyordu. Tam aksine normal sıralamalar geçen seneye göre 2 ile çarpılırken en üst sıralar 3 ile çarpıldı, ÜÇ.
![]() |
Mümkünmüş hocam.Arkadaş 1355. oldu
|
Hocam kelimeler kifayetsiz.
|
Senin ilk 1000e girememen demek, 1000 kişinin sınavı fulleyip tyt yi 105 üstünde yapmış olması demek. Ki bu mümkün değil
|
Hocam birebir aynı derdi yaşıyoruz, başlığı görünce koşarak geldim
![]() Ben de 112.5 TYT / 80 AYT yapmama rağmen 88.84 obp ile kafayı yiyorum oraya buraya bakıp hesap yapıyorum sürekli. Hala iyimserim ama sonuçlar çıkana kadar kafayı gerçekten de sıyıracağız, umarım sonuçlardan sonra sıyırmayız en azından. Şu performanslara rağmen hala OBP diye düşünüp durdurtan sisteme de ne desem az kalır. 4 sene kendini kasıp sınavda da gereken performansı gösterenler neyse de, benim lisede kafamı dersten kaldırıp kaldırmayanlardan iyi yapınca cezalandırılmamı aklım pek alamıyor. Üst üste iki senedir sınavın kolaylığından yakınıp AYT matematik fullüyorum. OBP denen illet merkezi şekilde dağıtılsa herkeste 96+'lar da gezmezdi. Kibirli göründüysem özür diliyorum, bu kadar benzer dert yanan birisini görünce içimi döküverdim filtresiz. |
+1000. ea olmana ragmen fizik sinavina girmek zorunda birakildigin bir okulda olunca obp kotu oluyor.
|
Sen de ilk 1000e giremiyorsan kim girecek anasını satayım
|
ulkede her sey malum yandas is adamlarina gore.onlarin da bir suru ozel okulu var. o nedenle kalkmaz.yoksa onlar is yapamazlar.
gecen sene tipa son giren kisinin not ortalamasi 100du ve 3k one atmisti.kiz bir kere bile 95 almamis. en azindan bunun denetlemesi yapilmali. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 30 Haziran 2020; 22:21:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 30 Haziran 2020; 22:57:11 > |