Şimdi Ara

Matematik bildiğim halde denemelerde yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar. matematikle aram iyi sayılır, konu testlerinde falan genelde 20 soru üzerinden en az 16 falan bırakırım ama denemede bir türlü yapamıyorum. sürekli 23-24 civarı geliyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. ha bu arada unutmadan, geometriden 1-2 tane yapıyorum. benim sorunum geometri ile değil, mat1den 33 sorudan 21-22 tane yapmak çok ağrıma gidiyor. konu eksiği desen yok, pratik eksiği desen yok. hatta bazen dersanede 120-130 net yapan arkadaşın matematik sorularını bana getirip çözdürdüğü de oluyor. ha keza çıkmış soruları çözdüğümde de çok iyi netler yapıyorum konu bazında ama denemelerde tık yok. bu nasıl iş ya, uyuz oldum yemin ederim.

ha bu arada fem denemeleri çözüyorum genelde, başka kaynaklardan (körfez, pi analitik) falan çözdüğüm zaman iyi yapıyorum ama femde resmen sçıyorum. güvender için de aynı durum söz konusu. ama ne hikmettir ki fem'in 25 matematik denemesi (kapsül) kitabından çözdüğüm zaman da 28-29 tane yapıyorum. durumum çok karışık, cidden kafamı çok bulandırıyor bu durum. bi yardım ediverin yahu, bu denemeler mi zor yoksa bende mi iş yok ? :/

sınava 5 gün kaldı zaten, çok pis bunalımdayım arkadaş ! :/

• benim durumda aynı senle ben 9.sınıfım mesela sbs de işledigin konudan soru geliyor ve geçen sene 17/20 yaptım.ösym nin yptıgı askeri lise sınavına girdim mat1 agırlıktı sorulardı.çok düşük yapmısım.mat1 pratigi gerek diyolar ama daha denemedim
  • pratik eksikliğinden olsa çıkmış soruları falan da çözemezdim. ben sadece denemelerde zorlanıyorum halbuki.
  • Denemelerde orjinal soracaz diye acayip soruyorlar veya çok kasıyorlar ondan olabilir. Bende geçmiş yılları çözüyorum 30-35 çıkıyor, dersanede 25 ve altı
  • umarım ondandır ya. cidden çok pis bunalıma girdim. özellikle fem'de çok acayip soru tipleri var.
  • Çünkü deneme matematikleri çok gereksiz soruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychomeen

umarım ondandır ya. cidden çok pis bunalıma girdim. özellikle fem'de çok acayip soru tipleri var.

Denemeden denemeye değişir mesela normalde 27 yapardım bugün 35 yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu sene girdiğim denemelerin hemen hemen hepsi zor denemelerdi. kolay 1-2 deneme çözdüm, onlarda da iyiydi durum. umarım öss bu yıl da garip garip sorular sormaz.
  • benimde kapsül bitti ortalama 34 net civarı geldi. ama sınavda hep 25-30 net arası geliyor bi 30 üstü gelmedi çıldırmak üzereyim gerçek sınavda 30 üstü yaparsam acayip mutlu olurum yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.