Şimdi Ara

AYT HATALI FİZİK SORUSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiz hocam da tam c noktasında kesiştiklerini nerden biliyorsun olabilir diye soruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TLHZYLK T kullanıcısına yanıt
    hocam şekil baya baya simetrikti zaten
    AYT HATALI FİZİK SORUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 16 Temmuz 2020; 18:6:29 >
  • AYT HATALI FİZİK SORUSU
    Tam ortası pikselleri saydım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umarım ironi falan yapıyorsundur
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    neden kardeşim

• Ben daha bişey demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Sene içinde ess alanlara iptal edilmis

• navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Sınav sırasinda gözümüze ×40 zoom özelligi veriyor zaten ösym
    Cidden nasil boyle dusundun tebrik ediyorum.

• Bu soru neden bu kadar tartışılıyor anlamıyorum. Cevap gün gibi ortada halbuki. İptal edileceğini de sanmıyorum.

• Sen üçgen sorularında dik gibi görünen açılara direkt diklik de koyuyorsundur kesin

• Açıkla da aydınlanalım hocam

• Yanlış düşünüyorsunuz hocam . 2017 lys matematikte 3 soru evet iptal edildi ama o sorular hatalı veya sorunlu diye değil direkt müfredat dışı olan uzay geometrisi çıktı diye yani pek bir şey beklememek lazım . Bir arkadaşın da yazdığı gibi MSÜ hatası da termodinamik yasalarına aykırı ama yapılan bir şey yok .Ben de iptal olmasını isterim bu sorunun kişisel menfaat düşününce ama iptal olmayacağı belli gibi. Aynı şekilde DNA da zaten cevap değişikliği imkansız millet netini ona göre hesapladı ya ikisi de iptal olur ya da hiçbiri .Tabiki ÖSYM gidip sadece fiziği iptal ederse de kendi menfaatim için hoşuma gider ama bu yapılanın eşitsizlik olduğu gerçeğini değiştirmez.

• hocam kusura bakmayın ama OSYM mantığına göre asıl dna sorusu normal. halkasal olmasının tepkimeyi hızlandırdığına dair en ufak bir bilgi yok kitaplarda. pekala dairesel bir dna molekülü birçok noktasından aynı anda kopyalamaya başlayabilir. Sınavdan önce kitabı noktasına kadar okumuş ve not çıkarmış birisi olarak söylüyorum bunu.

Fizikteki soru gerçekten tartışmalı. Ancak ben sorunun hem ölçekli olması gerektiğini düşündüm. Özellikle kalem ucu ile ortada mı diye kontrol ettim.Kenarda olsaydı ben de A ve C derdim. Hem de katar ve düğüm çizgileri dışındaki noktalarda yarım dalga gibi konularda sönümle yapmasının anlatılmadığı için ikisini de seçmedim.

Soru olsa olsa iptal edilebilir. Ya da her ikisini de işaretleyenler doğru kabul edilmeli ki bence doğru olan bu. Ama daha önceki verdiğim termodinamik sorusunda bariz hatadan sonra hiçbir şey yapılmasa da şaşırmam.

• cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    ne alaka ya? geometriyle fizikte aynı şey mi geçerli?

• tamam ben zaten 'edilirse' dedim

• dna hız sorusunda 1 gram hata yok
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Biliyorum o sene bende girdim ama iptal olursa hemen açıklamazlar diye düşünüyorum. Aslında bir umut biyo sorusu iptal olsun diye bekliyorum diyelim.

• Dersine göre mi muamele yapıcaz soruya
    Fizikle geometri aynı şey demedim. Ama sen soru metninde verilmediği halde net bir şekilde ortada demişsin. Nerden biliyon?

• Hocam açıkça menfaat doğrultusunda istediğin belli senin de ben de biyoloji iptal olmasın fizik iptal olsun isterim insanız ne de olsa .Bu arada ben de girdim 2017 de 77 soruda 67 doğrum vardı Boğaziçi fizikten kaydımı sildirdim iki gün evvelde o yüzden hocam bence siz biraz yanlı bakıyorsunuz olaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 16 Temmuz 2020; 22:32:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.