Şimdi Ara

AYT HATALI FİZİK SORUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben biraz nasılsa sosyal için az çok yorum yeteneğim var diye ona güvendim. Matematik ve fen gibi zevk aldığım şeylerin yanında gidip tyt sosyal çalışmak aşırı bayıcı geldi. İki senedir üst üste yapıyorum bunu, geçen sene matematik zevkimden fen çalışmadım batırdım, bu sene de mat+fen zevkiyle sosyali saldım. Tavsiye konusu açmama elverecek sonuç getirirsem mutlaka yazayım artık zevk almadığınız şeye dikkat edin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 17 Temmuz 2020; 1:32:13 >
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    sen çok farklısın dimi? pardon unutmuşum.
    ayrıca o soruda hata falan yok adam ortaya çizmiş işte ne yapsın bi de altına 'C tam ortada' mı yazsın? çok saçma bi düşünce. iptal olursa da bi şey demem zaten merak etme. sizin gibiler gibi bencil değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 17 Temmuz 2020; 1:37:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Ama hocam biraz da belliydi sosyalin böyle geleceği. Ben 30 dakika eklenince de yazmıştım sosyal çalışın diye. Zaten bu sene böyle bilgi sorusu gelmesi tyt’deki yığılmayı az da olsa azalttı. Ben de son 2 gün kala coğrafya başladım. Çalışmasam 2-3net coğrafya gelirdi. Şükür ki onu fulleyebildim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • müfredat dışı diye iptal veya cevabı değiştirelecekse biyodaki dna sorusu da müfredat dışı onu ne yapacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beni hiçbir güç sosyal çalışmaya zorlayamazdı sanırım . üçdörtbeş 6'lı genel denemeleri çözerken hep kendime diyordum boşver nasılsa sınavda yorum gelecek diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.