Şimdi Ara

AYT HATALI FİZİK SORUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha çok beklersin herhangi bir değişim olmayacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    dalga sorusunda 1 gram hata yok

• Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    Hocam öncellikle siz sonuçlar açıklanmadan kayıt silmekle risk almışsınız.

Bu bir yarış sonuçta, herkes kendi çıkarına göre iptal olsun veya olmasın istiyor. Hem fizik hem biyoloji sorusu hatalı ama çok zor iptal olması yani ben genel olarak hatalıysa iptal olmasından yanayım isterse hepsini doğru yapayım. Soru hatalıysa 1 soru ile diğerlerinin önüne haksız yere geçmek istemem.

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam bu densize haddini bildirdiniz . Tesekkurler...

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    İptal olursa seni burada bekliyorum.

• Neye göre biyoloji sorusuna hatalı diyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ec jok E kullanıcısına yanıt
    Ben değil diyorum.

• Okumayacağım bölümünde kaydımın bulunmasının bana faydası yok bu yüzden bunu halletmek zorundaydım araya bayram giriyor işler sıklaşıyor ,öğrenci işleri kalabalıklaşıyor bir sürü iş varken yapmam gereken en doğru zamanda yaptım.Soru için zaten ben iptal olacağını düşünmeyip söz konusu menfaatler olursa ancak o zaman iptal olsun diye düşündüğümü yazdım . Siz beklediğinizi belirttiniz biyoloji adına,ben başından beri iptal edilmeyeceğini savunuyorum . Benim çizgim net o yüzden rahatım.O yüzden hocam yarışı da kurallarına göre ilerletmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 17 Temmuz 2020; 0:29:20 >
  • Vay arkadaş. Bu ne rezil konu böyle. Gerçekten şu Temmuz ayında en çok tiksindiğim şey insanların şu iki soruyu tartışması oldu. Kim haklı kim haksız kısmında da değilim, üsluplar yaklaşımlar falan hepsi vıcık vıcık iğrenç.
    ÖSYM: Millet şimdi netini hesapladı onları yalancı çıkarmayalım, soru hatalı ama biz iptal etmeyelim.

Bu arada sorunun hatalı olduğunu düşünmüyorum. İptal olmayacak çok büyük ihtimalle.
  • Ben soru iptal edilsin dedim mi ? Ben edilmesin diyorum zaten böyle bir durum olsa da menfaat için herkes yazıyor çünkü herkesin iptal olması için de olmaması için de dayanağı var menfaat olarak işime gelir dedim sadece . Sen bunu git iptal olsun kesin yanlış veya hatalı diyenlere yaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 17 Temmuz 2020; 0:52:21 >
  • Sorunun neyi kastettiği çok açık kazanımlara da uygun neden inatla "hatalı" diyorsunuz ki soruda hata yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yok hocam yanlış anladınız Sizle ilgili bir şey demedim
    Sadece ÖSYM'nin bizim yaptığımız net hesaplarını takmayacağını ironik dille dile getirdim. (Geçen sene de tarih sorusu sonrada iptal olmuştu)
    Kırdıysam hakkınızı helal edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D92479D6 -- 17 Temmuz 2020; 0:53:31 >
  • Soruya doğru diyenler netleri gidecek diye kuduruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuciliusBagus -- 17 Temmuz 2020; 0:54:8 >
  • Helal olsun hocam ben de katılıyorum size %1000000 hem de. ÖSYM ne biyolojiyi ne de bunu takar bak direkt objektif bir ağızdan yanlış yaptığım için sana diyebilirim ki iptal edilmesini gerektiren bir şey yok hocam ilk üstelemedim ama sonra millet deyince araştırdım bana bariz yanlış yaptıracak bir hata yok ben kendi hatamdan yanlış yapmışım. Ben de hep o soruyu örnek veriyorum tarihi ama herkes bir çizgidir gidiyor ben de tartışmaktansa milletle ,dedim yanlışsa ederse iptal bana en azından fayda verir . Onun dışında ben gittim kontrol ettim hocam iki sınavımı da ek net yazmadım iptal olursa diye forum dışında pek önemsemedim durumu çünkü .Ben de sert yaptıysam sen kusura bakma hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows Xp -- 17 Temmuz 2020; 0:57:41 >
    Esstağfurullah hocam anladım. Bende ikisi de sorunsuz şimdilik. Bakalım ne olacak.
  • Bakalım hocam benim de 100 tyt 70 ayt var bakalım bekliyoruz artık. Kontrol iki kere edince biraz rahatladım 😅

3-4 kere ettim halen rahat değilim ya ben. MSÜ'deki gibi olmasından çok korkuyorum
  • Nasıl senin hocam ?

TYT:117,5
    AYT:152,5/151,25
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.