Şimdi Ara

AYT HATALI FİZİK SORUSU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O yine “god mode” açtı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tytde yanlışların hangi sorular olduğunu sorabilir miyim ? :) Merak ettim, eminim onlar da çok ucuz yanlışlardır.

• Hahhahaha çok uçuk netler yorum yok diyeyim hocam. O mantıkla bakarsak benim ayt netim de 100 madem her şeyi katıyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    TYT Türkçe anlamca kesinlik sorusu 6 olması lazım (desem yeridir ifadesi mutlak bir ifade gibi geldi bana)
    TYT Fizik balon deneyi (Isıtınca balon içeri giriyor anladım. Isıttıktan sonra soğumaya bırakılınca giriyormuş. Ben çok yanlış yerlere gittim soruda)
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt
    SAY ve EA'ya ciddi çalıştım Sözeli dahil etmezsek birer yanlış. Bu arada denemelerde zaten 160 üzerinden çözerdim
    Tabi bir farkla: Denemelerde bir şeyler öğreneyim, sorular boşa gitmesin diye; sınavda SAY ve EA olmazsa SÖZ'de derece gelsin diye çözdüm
  • Yine de çok ucuz değillermiş hocam, ben dikkat hatası falan bekliyordum o seviyede de saçma hatalar olabiliyor. Sevindim sizin adınıza, umarım her şey gönlünüzce olur.

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Türkçe ucuz değil fizik cidden ucuz. AYT Kimya bedava
  • Tebrik ederim hocam . Çok iyi yapmışsınız .Benim de 100 tyt 100 ayt genel bakınca .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet görmüştüm AYT kimyanızı o yüzden sormadım :D O baya ucuz maalesef ama nazar boncuğunuz olsun :)

• Hocam o soruyu yanlış yapmanıza üzüldüm. Bilmediğniz yerden gelse eyw de dikkat hatası çok moral bozuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Hocam o soruyu yanlış yapmanıza üzüldüm. Bilmediğniz yerden gelse eyw de dikkat hatası çok moral bozuyor
    Bilmediğiniz yer de duruma göre değişiyor eyw olup olmaması

TYT sosyalde karstik ve amasya genelgesi gibi ortaokul bilgilerini bilmeyince eyw demek zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 17 Temmuz 2020; 1:20:58 >
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    o biraz koyuyor hocam haklısınız. İnsan o soruyu yanlış yapınca utanma hissi geliyor

• Bilmediğim yerden gelse eyw diyebilir miydim bilemiyorum
    Tabi işin sonunda her halimize çok şükür orası ayrı.
    Geçmiş olsun hocam. Kötü kaçmış sizde de
  • Yani sizin için durum farklı :D
    Tüm müfredatı bilip küçük bir kısımdan soru kaçırmak da ayrı bir işkence

Ama yine de oyumu dikkatsizliğe veriyorum. Onlar daha çok kahrediyor. Birkaç yıl sonra bile hatırlayacağımız cinsten.
    “ah o soruda karekökünü almayı unutmasaydım şu an ilk 10’daydım” falan :D

• Sen o kadar çalış sonra kaderini ortaokul çocuklarının cevap vereceği sorular belirlesin diye düşününce koyuyor maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 17 Temmuz 2020; 1:26:14 >
    Hocam aslında bu sistemin suçu. Kazanma hırsıyla hep zor kısımlara değiniyoruz. Hep basit yerleri atlıyoruz.

• Valla hocam gördüğüm kadarıyla forumdaki ilk 500'lerin hepsinde en az bir tane hata var böyle "basit" denebilecek. Genel olarak yks sistemini beğeniyorum aslında ama böyle minik durumlar için ygs/lys'nin daha affedici yanı iyi olurdu, tek soru bu kadar kader belirlemezdi
  • Haklısınız ()
    Aynen AYT'de dikkat hataları belirleyici olacak gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.